САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 47 422
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Пак ще си пазарувам от Mango. Доставката е само 25 лв, няма никакви други такси и пристига за 3 дни със самолет ,с DHL. Веднъж ми пратиха код за БД от Outlet Mango. Много съм доволна. Пускат дрешки, които са по-евтини или ги няма по магазините им в София.

# 346
  • Beyond the Frontiers
Доставката от my toys също си е регламентирана 15 евро и нищо друго. През ден обаче пускат кодове за намаление 10 евро и реално излиза 5 евро. Нещата пристигат с DHL също.

# 347
Честно казано - причини може да има много, верни или не, слабо ме вълнува. Но са длъжни да информират - това е.
Няма как да ти кажат право в очите, че те дискриминират, нали?

Все пак си мисля, че не предлагат толкова високо качество, което да оправдава 20% такса+ доставка.  За тези пари ще си пазаря другаде.

# 348
Ако наистина има 5 евро от mytoys да се преориентираме веднага Simple Smile

# 349
Писах и аз на стената!!!Наистина всеки търговец има право сам да определя условията си,но ние като потребители имаме право пък да сме информирани.Не може половин година да е по-един начин и да е добре,след това-хоп,не било изгодно и хайде по друг начин.И пак съм на мнение,че можеха да ни предупредят.Изпращайки ни оферти на имейлите,можеха да ни драснат някой ред и за промените.Това е не само морално,но и задължително за всеки коректен търговец #2gunfire #2gunfire.
Между другото отново получих оферта-току-що,с код за намаление и БД. Thinking Thinking

# 350
Честно казано - причини може да има много, верни или не, слабо ме вълнува. Но са длъжни да информират - това е.
Няма как да ти кажат право в очите, че те дискриминират, нали?

Все пак си мисля, че не предлагат толкова високо качество, което да оправдава 20% такса+ доставка.  За тези пари ще си пазаря другаде.
Абсолютно. Пазарувам предимно маркови спортни стоки от сайта и детски дрешки, но с тези такси ще си ги купувам от други сайтове, избор поне има огромен  Peace

# 351
Подкрепям!
То темата е ясно, че е на доизживяване, та спам- не спам...Аз рових в темите за др. онлайн магазини, може ли да продължите да споделяте по- масовите, защото с ЛаРедут беше голям зор докато се ориентирам. Сега ще трябва да се преориентирам, та ще е полезно да "похвалите" сайтове, да ходя в темите да се уча  Hug
Не съм на ТИ с инглиша, та ако някой пусне готово писмо се включвам в атаката!!!

# 352
  • София
Трябва да изискваме, персонали, уведомителни писма до всяка една от нас! Поне това Tired
А, има ли корекция на сайта им. Не съм гледала...

# 353
И аз се зачудих дали тая промяна в таксата за обработка е отразена на сайта, ама като не им разбирам на францюшкия ..........

# 354
  • Beyond the Frontiers
Други сайтове - Спортс Дайрект - 30 паунда доставка, но комбинирана поръчка или с доставчик излиза 1 паунд на 10 платени - маратонки, анцузи, спартни чанти - от 6/7 месеца купувам само от там.
H&M през съфорумка и Емпреса - излезна ми 1 паунд доставката. Чудни детски дрешки, както със сигурност всички знаем.

# 355
на който в последните 2 са му пратили КОД да си прочете условията с дребния шрифт. Вече са добавили че безплатната доставка в кода е САМО за Франция.......  но за 20-те % не пише????

Ето линк към кода  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=b34e90ad25b50ed49c

според  google преводача новото условие е следното:
*** La Redoute подкрепя изключително такси за обработване и изпращане на своя пакет, само във Франция.

# 356
Подкрепям!
То темата е ясно, че е на доизживяване, та спам- не спам...Аз рових в темите за др. онлайн магазини, може ли да продължите да споделяте по- масовите, защото с ЛаРедут беше голям зор докато се ориентирам. Сега ще трябва да се преориентирам, та ще е полезно да "похвалите" сайтове, да ходя в темите да се уча  Hug
Не съм на ТИ с инглиша, та ако някой пусне готово писмо се включвам в атаката!!!

Понеже предпочитам като пазарувам да мога за всеки член от семейството да взимам неща,мисля че този сайт ще  е добре    http://search.nextdirect.com/shop/gatt2/7/cat/429/0?curr=EUR&country=bg&lang=en&nxti=0&nxtv=000#LID=01_02_06_02_01 .И за мама,и за тати и за децата. Като плащам  5 евро поне да мога да купувам за всеки.Не съм сигурна дали имат кодове за намаление ,но ще се интересувам за това.   http://search.nextdirect.com/shop/gatt2/7/cat/429/0?curr=EUR& … ID=01_02_06_02_01

# 357
Момичета и аз се прехвърлям с вас другаде, почвам проучвания също, досега само от ларедут съм пазарила,но ще го напусна засега Cry!

# 358
Разгледайте сайтовете в този подфорум, теми има почти за всички- промод, асос, Джавари, май тойс, и-бей....

# 359
Момичета,току що си проверих офертата,която получих преди един час,но никъде не пише за новите условия.Пише,че офертата е лична,не може да се преотстъпва.... и че важи за континентална Франция и отвъдморски територии.Или не съм прочела внимателно или се опитват да впрегнат някой,който се върже.

Общи условия

Активация на акаунт