САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 64

• 46 827
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Мелфин, помня  онзи ти пост, може да се опитам и да го изровя. беше нещо от типа на : "Имам сто дебитни ноти и съм ги пускала съзнателно. Щом Лр го допускат , нека да се възползваме."

# 601
С готовност бих превела писмото на английски, ако всички са съгласни с него. Мисля си обаче, че за това писмо е нужен френски. Повече ще им въздейства.

# 602
  • София
С готовност бих превела писмото на английски, ако всички са съгласни с него. Мисля си обаче, че за това писмо е нужен френски. Повече ще им въздейства.

може би фр е по-добре наистина...
моля някой мама с френски да се включи...
 Praynig Praynig Praynig

# 603
  • София
не смогвам да копирам кл номера... много сте инциативни... благодаря

bouquet  bouquet

# 604
  • София
Писмото на Мама мравка е супер! Слагам си инициалите и клиентските номера под него.
Ванина, още няколко акаунта ще пратя.  Peace

Ще трябва да се допитаме до модераторите дали ще обединят двете теми.
Предлагам да изчакаме да видим дали ще успеем с таксата,  преди да правим каквито и да било кардинални промени в темите.  Peace

Praynig Praynig Praynig
Аз не съм с добър френски, но мога да се постарая.
Само да се уточним последно, дали този текст остава.

# 605

bouquet  bouquet

Чудя се да пращам ли и неизползвани до сега кл.номера?

# 606

bouquet  bouquet

Само така момичета нека сме единни  newsm51

# 607
  • София
Пиша за последно, че то стана...
Дали другите народи са коректни, не ме интересува. Иска ми се ние да сме. И да спазваме правилата. Тогава може да не сме последните в Европа, приети с безброй компромиси (ако си спомняте).
Колкото до търговеца - той най-добре може да си сметне печелили от един пазар, трябва ли да остане на него, да промени ли условията или да се изтегли. За последните две-три години много фирми се изтеглиха от БГ.
А 20% са значително по-малко от онези 200-300% надценка, която си слагат бг търговците на стоката. И никой не се жалва от тях.

# 608
Пиша за последно, че то стана...
Дали другите народи са коректни, не ме интересува. Иска ми се ние да сме. И да спазваме правилата. Тогава може да не сме последните в Европа, приети с безброй компромиси (ако си спомняте).
Колкото до търговеца - той най-добре може да си сметне печелили от един пазар, трябва ли да остане на него, да промени ли условията или да се изтегли. За последните две-три години много фирми се изтеглиха от БГ.
А 20% са значително по-малко от онези 200-300% надценка, която си слагат бг търговците на стоката. И никой не се жалва от тях.
Абе и ти си права!
Само и аз последно да кажа - правилата се спазват, ако ги има!

# 609
Идеята беше, че никой търговец не смее с лека ръка да разпъди някой свой клиент (освен гореспоменатия расист, каквито между другото ги има във всеки град, дали не са и повечето такива). Дори според мен с тези малки поръчки, които приемат, целят да спечелят повече клиенти. Може пък да са си помислили, че вече са ни спечелили и да ни набрадвят с реалните си условия  Grinning
А в момента за другите националности, които пазарят от там, дали има код за безплатна доставка и подарък, освен за сънародниците им?
Ще се опитам повече да не се намесвам, но ще споделя- идеята на горепосочения търговец е друга- мерси от такива клиенти, не ми трябват техните пари.
И друго ме възмущава- ще пишем тук и там да се върнем като клиенти, ще се извиним, обаче пак се прокрадва мисълта- кодовете, говоря и за двете теми, щото и там мернах нещо за тях. Нали не си мислим, че ползването на чужд код е правомерно, на колко от нас са изпратили код 20/29, 35/60, за подаръци.... Щото предполагам това също е причина да ни резнат от Редута.  Peace

# 610
Ева и момичета, в един отбор сме Simple Smile!
Ванина Нина, изпращам ти клиентските номера на 5-те си акаунта.
Нищо не пречи да пазаруваме и от други сайтове, но първият ми беше Ла Редут и имам сантименти към него, пък както щете го разбирайте.

# 611
  • София
Писмото на Мама мравка е супер! Слагам си инициалите и клиентските номера под него.
Ванина, още няколко акаунта ще пратя.  Peace

Ще трябва да се допитаме до модераторите дали ще обединят двете теми.
Предлагам да изчакаме да видим дали ще успеем с таксата,  преди да правим каквито и да било кардинални промени в темите.  Peace

Praynig Praynig Praynig
Аз не съм с добър френски, но мога да се постарая.
Само да се уточним последно, дали този текст остава.

аз мисля че текста е добър, кратък, ясен....  "намаляне таксата на 10%"

но тъй като всички участваме - нека и други да кажат мнение

# 612
  • Бургас
Пратих кл.№ на лични и на мен ми харесва писмото Grinning
Дано има резултат Praynig

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 13:01 от bubabo

# 613
текста на мама мравка е чудесен-мисля че този стил и добрият тон биха спомогнали да се вслушат в нашите искания и да ги приемат...или поне се надявам това да стане Peace

п.п ще пусна и моят кл.номер

успех момичета  bouquet

# 614
  • София
И на мен текста ми допада. Peace
Само не е ли по-добре да напишем,че пускането на големи поръчки е неизгодно, заради голямото оскъпяване от 20%.

Общи условия

Активация на акаунт