В края на януари ми откриха киста на десния яйчник ( 4.0 - 4.5 ) и ми предписаха противозачатъчни Ясмин, Бял равнец и Цистофемин. започнах ги на първия ден от цъкъла ми както трябваше. след като бях изпила 20-тото хапче имах полов акт (14.02) но не взехме предпазни средства и приятелят ми твърди че всичко е било под контрол. Както трябваше ми доиде на 3тия ден след края на 1вата опаковка, обаче беше мн слабо и кръвта беше като съсирена (почти черна )и сгъстена, продължи 4-5 дена. Но някъде преди 1 - 2 седмици усетих, че ходя малко по-често до тоалетна около 8 - 9 пъти на ден без да ставам през нощта. разтревожих се и реших да направя тест на 23-тия ден от акта. Излезе отрицателен. нямам други признаци освен това, че тази вечер вдигнах 37.2, но има и вероятност да съм настинала, заради променливото време. Притесненията ми идват от това, че цикълът не ми беше както друг път(по принцип е доста обилен през втория ден) и се съмнявам за цветна бременност(понеже в интернет не можах да открия достатъчно достоверна информация). Очаквам да ми дойде след 4-5 дена и съм доста притеснена. Дали да направя още един тест? Ще съм ви много благодарна да прочета вашите мнения