Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 362
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Хайде и от мен почерпка:

Честито на всички именници - здраве, усмивки и късмет!!!

# 466
  • София
Живи и здрави да са ни 3те Елита  bouquet
Аз пека едни диетични пържолки.... Mr. Green

# 467
Да са ни живи и здрави именниците  Hug  bouquet
Наздраве от мен, и пийнето по едно за моя тати - и той е именник  newsm24

# 468
Честит имен ден на именничките ни! Живи и здрави да са ни...  bouquet  bouquet  bouquet
Малиии колко сте изписали. Shocked Мен нещо ме мързи, пък и днес ми е кофти ден. Не знам в БГ дали казаха за 2 годишното момиченце, забравено от татко си за 5 часа в колата, та след 3 дни кома днес обявиха смъртта му. Cry Майката чака второ края на месеца, та горе долу нашата ситуация и много на сърце го бях взела и многооо се надявах за това детенце.  Sad А за таткото просто не знам какво да кажа... за съжаление, за бой...

# 469
Привет и от мен (да не ме забравите съвсем  Joy Joy Joy). Прелиствах последните коментари на Кокоса, че ми се е приискало малко шопинг от ларедут, а вече не знам как...та си мислех, че ще намеря отговора в последните коментари на милата Мила, но вместо това попадхан на вас   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсвате, ей, но време..тц..дори да дишам нямам време!
Петя е с темепартура...точно за празниците...веселба  Confused
Гледам обсъжадте банския...Петя ще си я пускам с бански, не защото смятам, че и трябват,а защото и ги подариха и ме е жал да седят да шкафа Embarassed...ако стигнем до плажа де  Joy Joy Joy
За памперса...Петя е без памперс от няколко месеца (не помня дати-хаха). Заслуга нямам никаква...та аз дори на гърне не настоявах да седи  Embarassed Просто един ден каза, не искам памперс, искам гащи и го махнахме от раз (и дневен и нощен). Случват се инциденти, но много рядко, а и аз не го приемам като голяма драма. Винаги съм вярвала, че така трябва да се получават нещата....от само себе си, без насилване от страна на родителите   и когато детето е готово. Факт е, че  с гърнето се получи супер при Петя, но с кърменето нещата са по-различни...Имам чувството, че никога няма да престане...вече обмислям по-груби мерки за отбиване...Не че по някакъв начин и пречи...
офф трябва да свалям температура, пак ще се включа
  bouquet  bouquet  bouquet за всички!

# 470
  • Варна
Здравейте и от мен! В тон с последния пост и аз да се "похваля", че сме лепнали нещо - има налепи по гърлото и не мога да и сваля Т. Снощи след Пана дол и след 2 часа , си остана почти 39....за капак повърна и после и набутах и Нуриева, е, той вече я сваля, ама такова потене започна Crazy, не мога да смогна да я преоблека....  На АБ е, предпочитам да го пресече, отколкото да я боря с дни с хомеопатия...тази Т ме наплаши! Та така....на оплаках се....!

# 471
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187493241303643&set=a … ype=1&theater

момичета, подкрепете ме, моля ви...това ми е първия конкурс...за направата на активната гимнастика, не за катерина...в първите редици съм, така че имам шанс...моляяя...

# 472
  • Варна.....
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187493241303643&set=a … ype=1&theater

момичета, подкрепете ме, моля ви...това ми е първия конкурс...за направата на активната гимнастика, не за катерина...в първите редици съм, така че имам шанс...моляяя...
Само обясни като на малоумни как се прави подкрепата и я имаш.

Пияници, не ви е срам.
Ай да ви се не види!!!
Отивам да се джъткам на кроса ( Алекс въпрос- Мамо, това само лли движи педалите?- Не, аз ги движа,- ААА, ама то много гадно бе!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Ние овикахме иначе тихото и спокойно градче Балчик и сега възстановяваме шумовото равновесие във Варна.

# 473
  • София
Алекс въпрос- Мамо, това само лли движи педалите?- Не, аз ги движа,- ААА, ама то много гадно бе!  Mr. Green Mr. Green :mrgreen
Joy Joy JoyТака де...
Ние вчера се качихме на вилата на кумовете нас село Реброво висоооко в планината. Малкия рева, че не го пуснах в копривата...а трябваше. На бате така му се стопиха лагерите, че като заспа в колата в 19.30 е спал до 10 тази сутрин...

# 474
Мим, не се меся, но държа да отбележа, че с хомеопатия хич не ти трябват няколко дни, за да оправиш детето - определено става за часове  Peace. А ако е вирусно - за какво ти е АБ тогава? А за да не те плаши температурата - прочети малко повече за нея  Peace. Какво всъщност те плаши в нея?  newsm78
Да се оправя малката  Hug

Лорини, подкрепих те, аз още тогава много се впечатлих на тази гимнастика, евала ти, ама трябва да дойдеш и вкъщи да изрисуваш стените  Heart Eyes

ГериHug. Знаеш, че можеш да споделиш и да потърсиш помощ за кърменето/отбиването, нали?  Hug

Доника, ми да го беше пуснала бре жена  Mr. Green

Калоян вече е почти Про на колелото  bowuu. Много е готин и смешен - засилва се, вдига краката, само търси разни хълмчета, по които да се спуска. Голям кеф е, а аз само търча след него, че да не го изгубя от поглед  hahaha.

Тайс, подкрепям Алекс - много е гадно  Mr. Green

# 475
Дони - Марти така на инат се допря до копривата, после 3 дни я споменава.
Вярвам, че повече няма да опита  Laughing.

Усмихнато, все се чудех как карат такива колелета децата, явно им харесва.

Марти от 2 дни е с камион, че забравихме триколката в Ракитово, не слиза от него  Crazy - в къщи , навън - само за "трактора" говори.

Гери, при нас отбиването стана за 4 дни раздяла, но ако ме питаш бих искала още да кърмя, понякога много ми липсва. Иначе спирането на кърмата - 3 дни чай от салвия и леко изцеждане - сега даже не съм пробвала дали ще излезе нещо.

# 476
Елена, ето как Simple Smile:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1924765753500
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1924769073583

С кофти качество са, че са от телефона, но... май си загубихме фотото  Rolling Eyes.
Иначе аз бях позагубила надежда, че ще кара - в началото се качваше за по минута - две най-много и после не го щеше, аз го карах, той не искаше. И взех да се ядосвам, че сме го купували.. Ама после просто изведнъж реши, че иска да кара и сега вече не мога да го сваля от него  Laughing  Heart Eyes

# 477
  • Варна
Ха ха, Сиси, много е готин, абсолютен гангстер с шапка и качулка... Аз много им се кефя на тези колела, Ели и тя ще получи:)
За Т ме притеснява, че не съм се сблъсквала с нея - Ели ми вдига за първи път. Не съм чела нищо по въпроса...да се надяваме, че днес вече ще е по-добре. А за хомеопатията - аз така и не се наканих да отида на хомеопат..., имам уж отзиви за една тук във Варна, а иначе не съм фен на самолечението и затова сме си на трад.медицина още... докато си намерим... А и вчера се зачетох в подфорума тук - ами много ми идва противоречиво инфото - казват,, че не било добре да се месят повече от един, че тези Боаронските не били хубави..., а тази хомеопатка - хем ги меси, хем ги дава по схема, хем на Боарон изписва....и просто ми се обърка мозъка.....ох, дълго стана! А я ми кажи за смесването на Х с традиционните?

Ели още спи Shocked, ама към 3 беше пак с Т и малко компресчета до към 4 да я сваля, и сега си наваксва май:)

Хубав ден! Тук пече страхотно слънце...може да я заведа до плажа, само да няма Т....че да не я нагрее слънцето!

# 478
Мим, смесването на ХЛ с конвенционални е ок, само ако иде реч за животоспасяващи лекарства - т.е. ако става дума за инсулинозависим диабет, някакви сърдечни проблеми, без лекарствата за които пациентът може да умре и тем подобни. Иначе за традиционните болести - не е нужно, а и е лошо да се смесват. Щом тази, за която ти имаш отзиви, лекува така - значи просто не е хомеопат, а се пише такъв. За Варна ще ти пратя на ЛС при кого би могла да отидеш.  Но добре правиш, че не предприемаш самолечение - по-добре наистина да си действаш с алопатичните, пък като ти премине стресът да си я заведеш на интервю  Peace. А Боаронските няма как категорично да се каже дали са хубави или не са. Има монопрепарати и полипрепарати - монопрепаратите са само на едно лекарство (спорихме преди време тук осцилококцинумът дали е моно или поли); а полипрепаратите са най-масовите и известни, рекламирани като "хомеопатични". Но всъщност това са тези, които хомеопатите наричат "бози" и които нямат нищо общо с хомеопатията. Т.е. това, което прави един продукт хомеопатичен е начинът, по който се предписва, а не този, по който се прави - в този смисъл тези полипрепарати би трябвало да се наричат потенцирани лекарства, а не хомеопатични. Оф, много взех да дрънкам  Laughing. Но заповядай в другата тема, почети линка от първата й страница и ще ти просветне поне малко Wink.
Пък за Т - ясно тогава защо те притеснява - като мине още няколко пъти през такова състояние почти няма да ти прави впечатление Wink

Иначе - и Кало днес е с Т  Laughing. Ама малка е засега - сякаш няма и 38 даже, сега излязоха с татко си да оправят колелото (голямото - на което го возим със столче) и засега изглежда супер, все едно че нищо му няма, та ще видим как ще се развият нещата. Засега няма да пие нищо - нито алопатично, нито хомеопатично.

Пък за колелото - нека и Ели да получи, много са готини наистина и много бързо се научават - дори и Кало, който по принцип първо само гледа и чак после се опитва, пък докато стане...  ooooh!  Laughing

# 479
  • Варна.....
Момичета,  днес помъдрявам  :mrgreen

Общи условия

Активация на акаунт