Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 285
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добрютру, докато не съм се разработила.
Пак съм пропущила снощи пиЬенЬето, ама бяхме в пълен комплект и дори и не съм пускала компютъра Mr. Green
Филми пускам, защото и двамата са телемани. Всички филми са Джей джей, няма значение как се казват. И гледа. Нощес ми разказа играта - опитваме се да откажем нощното хранене и през 20 минути бях събуждана от скимтене. Е може ли кажете ми в 8 да изяде огромна купа с манджа и в 1 да реве, че е гладен #Crazy Изяжда по 2 кофички кисело мляко на вечер - не се вдига вече. Има ли и други ядящи нощем като нас?
На Кокоса съм и обяснила за Бате - да не се дърпа hahaha
Kokonut ,сега прочетох поста ти ,като каза бате и се сетих вчера Маги разглежда едно списани и вика "Бате Женчо,Женчо,Женчо",отивам аз да видя той бате Енчо  Grinning.

Хриси като му казва Бате Пенчо....
И накрая да се изфукам - Старото ще ходи в петък на дискотека. Мда, правилно сте прочели - на дискотека...Канени сме на един рожден ден (дано не ми се доспи само  Embarassed)

# 76
  • София
Здравейте и от мен,
От днес съм на работа и още гледам като изтребител, докато вляза в крак кое как е....преди малко се обадих контролно на бабата да чуя как понася ЙоЙо раздялата, всичко било нормално, не плакала, но като й казала, че ще се върна вечерта, тя казала ;Мама купи колад; Mr. Green, знае си детето. На мен още ми е много кофти от промяната на ситуацита, тази нощ и заради това не спах добре, та сега ще ходя да си купувам трето кафе Tired. А ми все пак две годин и 5 месеца вкъщи не са малко време.....мъчно мие пък, но просто засега няма друг начин- все пак парички си трябват.... Днес ми излязоха резултатите и от цитото- били от първа към втора група и по думите на лекарката- всичко било нормално, та поне за това си отдъхнах.
ЙоЙо филмчета не гледа, не че не й пускам, просто не ги отрязява особено....иначе по отношение на борененто на пампата има напредък, почти уцелва за пишкането, но не иска да казва за акането
Усмихнато- да се оправя бързо Кало Praynig

# 77
Привет, привет  Wink
Реших да драсна някой ред докато си пия следобедното кафе - дала съм си почивка от ученето, , а децата спинкат  Wink

Свате, да се оправя Кало, миличкия ми той  Hug. Майка му няма ли да се сети да ни го покаже барем на снимка  Mr. Green, много го криете ей  Wink

Ралче, добре е, че Йойо е спокойна, а твоите притеснения ще отминат съвсем скоро. Ще се адаптираш бързо, убедена съм  Peace

Мони, опасен сладур е този Преслав, такъв е готин и нахилун, целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А пък Дели и Вики ще ги изям тези хитрушковци  Hug

Лорини, много неприятно е наистина да имаш желания, а поради независещи от теб причини да не може да кърмиш бебето си. Иначе браво на момичето, поне е направила всичко възможно.
Аз имам две приятелки, които си спряха кърмата още в родилното. Едната даже не изчака и коластрата да даде на бебето. Супер егоистично ми е, не го разбирам, яд ме е, но какво да правиш, има и такива хора.

Дони, къде викаш ще ходиш  newsm78, какво беше това как му каза - дискотека  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз не съм ходила на диско от пролетта на 2008 г.  ooooh!, от там насетне или бременна, или с бебе-кърмаче, или и двете заедно съм била  Grinning. Виж на ресторанти ходим, че и с детето, ама диско скоро не се очертава  Mr. Green

Александрина филмчета гледа - сега сме на вълна Мики Маус, ама клуб хаус  Mr. Green. , ако не е " куул хаус" не става  Grinning. И нали всяка серия почва по един и същи начин - знае го почти наизуст и много се кефи. Пускам на ден по една, максимум две серийки, не ми се иска от сега да прекаляваме с гледането на филмчета. Книжки също четем, имаме си любими, а днес я прбвах да оцветя картинки, е трудно й е още, драска ги целите, но пък беше много впечатлена от разните влакчета, цветя, животни. Поне час се занимава с тях.

# 78
  • София
Ралче, бърза адаптация, миличка Hug HugСамо мога да си представям колко ти е тежко, но съм сигурна, че бързо ще влезеш в крак, както сама казваш, времето не е малко. Дано и Йо-Йо да свикне с твоята липса Hug Hug
Лорини, много ми стана мъчно като прочетох за тези жени, които имат желание, а нямат възможност да кърмят Rolling EyesСигурно е много тежко ConfusedНадявам се броят им да намалява, а не да расте Simple Smile
Донии, тази дума трябва да я потърся в тълковния речник Rolling EyesВесело изкарване и гледай да не заспиш рано-рано, че не се знае кога ще си отдеде пак такава възможност да черпиш от извора на младежта Hug Hug
Ели, а Ники как е? Минаха ли коликите, спиш ли през нощта?Целувам ти прекрасните дечица Hug Hug
Кокос, страшен е Вики, какви ги съчинява само Grinning Grinning
Усмихнато Hug Hugза двамата с Кало Hug Hug
Коприв, оправя се времето, няма да ни се размине разходката в парка Hug Hug
Цунки по муцуни Heart Eyes

# 79
3дравейте и от мен!
Усмихнатото,бър3о да се оправя Кало Hug
Дони и ние сме в отбора на гладните нощем WinkВечер преди да 3аспи пие едно шише,после се  буди  по някое време и и3ска "мако"и докато не му дам не млъква....
Рали,всичко ще е наред,свиква се Grinning
А3 от март съм на работа,първите дни ми беше много трудно в работата,,но вече свикнах, ,постоянно 3вънях да чуя как е Марио,дали е ял,спал,слушал и пр.но и това време отмина...ра3бира се добре с баба си ,слуша я , даже повече се ра3бира с нея от колкото с мен.Сутрин ако се събуди докато се оправям 3а работа му обеснявам,че мама и тати отиват на работа да и3карват парички 3а "нино" и "коколад"и той си търка пръстчетата в 3нак на пари Mr. Greenи ми ка3ва "купи мамо" Mr. GreenВечер като се прибера са прегръдки,радост,елувки и преглед на чантите от мага3ина в търсене на по  горе и3броените продукти Mr. Green Mr. Green  Mr. Green 

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 21:45 от desisladka

# 80
  • София
 #Shocked де сте Ве?

# 81
# 82
  • София
тъй де тъй....чак пушек се вдига. Нещо хич не ми се работи днес с това слънце - само за разходки си мисля Rolling Eyes

# 83
  • София
Хелоу! Минавам да ви честитя първата пролет! Моите шушони са на градинка, но ще ги взема рано днес да потичат. Времето е прекрасно. Хайде хубав ден на всички!  Simple Smile

# 84
  • Варна.....
тъй де тъй....чак пушек се вдига. Нещо хич не ми се работи днес с това слънце - само за разходки си мисля Rolling Eyes
Ей къде е събота  Mr. Green

# 85
  • Варна.....
Скъсали сте се от писане днес.
Наздраве  Heart Eyes

# 86
  • Варна.....
На алкохол не раягирате, а кафе?

Хубав ден и много разходки!!

# 87
Честит рожден ден на lubito  Hug !!!

tais мерси за кафето  Heart Eyes
Хубав ден на всички и от мен, и поздравче с най-любимата ми песен напоследък

Hug

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 08:59 от bubSSSSSSS

# 88
Аз съм отпускарка,че се преуморих Joy Joy Joy
Честит рожден ден Люби!Да си жива,здрава и много обичана!
Весел празник!
Хубав ден и приятни разходки Hug

# 89
  • София
Таис, така ми се спи, че не отказвам на кафенце Thinking
И тук да ни е жива и здрава Любито - почват "Овчите" купони hahaha
Деска, почивай, почивай - колко дни? Аз как се очертава след Великден май. Мислех преди, но няма да ме огрее...
Сиси, кво става с тоя СлиЬен бе? Направо ми се изправиха косите снощи, когато разбрах...Тия Хамерикански филми ето до какво водят ooooh!
Комшу, само картинки гледам на работата, че нямам звук Sad

Айде - да поработим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт