Слънце грее, дъжд вали - Януарчето прави безброй бели

• 33 344
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сис, водех го в детската психиатрична клиника на Александровска болница порепоръка на Н-на брой специалисти да го обследват за аутизъм. Човека не е типичен аутис. Има аутистични признаци. Поради факта, че съм започнала да го водя от ранна възраст на терапия има големи шансове тези признаци да изчезнат. Понеже той поддава на терапията се забелязва и напредък. Сподели го и психоложката. Като цяло няма проблеми умствено - справя се с много задачи, които са за по-голяма възраст. Не са изчислили Ай Кю-то му поради ранната възраст - това ще стане след 10 месеца, когато трябва да отидем отново. Предполагам, че ще ми препоръчат освен логопед и посещения при психолог (заради стреса от миналата година)...Да ми е "дълбок" джоба само  Rolling Eyes

# 511
Ахъм.. По този повод една колежка ми разказа за едно предаване на Гала - може би си го гледала и знаеш де, но на мен ми се стори изключително интересен този факт - всички деца с аутизъм (не знам дали важи и за децата в аутистичния спектър, но предполагам, че да) имат ранички по стомаха. Такива ранички се предизвикват от белтъка на кравето мляко (съдържащ се и в АМ, колкото и преработено да е и стига да не е соево, разбира се) - това ни го разказваше и нашата д-р Попиванова - тази, която ни обучава за консултанти по кърмене. И много от децата изключително се подобрявали като се подложат на безмлечна диета. Другата връзка, която са открили, е с глутена - но там не знаели още каква е точно връзката, поне така разбрах аз. Потърси чрез Гугъл, понеже нямам линк към предаването и инфото, да видиш и чуеш за какво иде реч. Въпреки че съм 99% сигурна, че го знаеш Wink.
И пак като пълен идиот да попитам - заради кой стрес миналата година? (просто на теб толкоз много ти се насъбра, че аз вече наистина не помня какво и кога се е случило...)

# 512
  • Русе
Тоби, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Браво и за пакетите захар!   bouquet
Днес мъж ми ходи до Варна за да огледа една Зафира, но ми се обади, че била удряна и личало. Отказахме се, а така се бях настроила. За съжаление сега не мога да се включа в другите теми, които сте обсъждали. Само да пожелая на болничките да оздравяват!

# 513
  • София
Сис, гледах го предаването - още не бях на работа - от края на миналата година. Мина Ламбовски беше там с детенце на 5-6 години ( не разбрах нейното май беше), което е почнало ранна терапия като нас и сега може да се каже, че се е "излекувало". Макар че това не е болест. Да ти кажа има ефект - намалили сме млякото до минимум - само вечер преди заспиване, защото той е пристрастен. Казеина е съставката му, която е "виновна". Той нали много обича да яде пясък и една мама ми подхвърли да не било от киселини в стомаха...Но ако кажа, че ще го водя и на гастродоктор и вече ще ме изхвърлят от нас. И без друго свекър ми заяви, че аз съм била за психиатър - не детето hahaha А по повод на искането на лекарката да ни види другата седмица с баща му, думите на свекър ми бяха - "То като види жената родителите колко са луди - какво остава за детето"  Joy

# 514
  • Ловеч
Дони, не търси гастро доктор за пясъка и Ико обича солетки топнати в него Shocked

# 515
Оф, Дони, хич, ама хич не ти е лесно  Tired. Няма ли как да се чупите някъде, че поне да не ти опяват колко си зле? Щото точно от това надали имаш нужда сега  Tired... И гледай да не ги слушаш, наистина е неприятно вместо да ти оказват подкрепа, да ти се нахвърлят за разни неща.... не знам, на мен хич не ми се вижда нормално това, което ти го говорят... Офффф, много тежко..  Hug

Иначе - това, че яде пясък също го намирам за странно, но идея нямам на какво би могло да се дължи. Някои твърдят, че странните "храни" били сигнал, че на детето му липсва съответния минерал. Но други пък отричат, не съм се интересувала подробно и наистина нямам идея... Сегашните специалисти не виждат ли симптом в това? В хомеопатията знам, че е симптом, но не знам какво е обяснението.

Аз пък днес съм бягствено настроена. Демек да бягам от БГ. То отдавна ми се върти из ума де и си проучваме разни дестинации... но днес на 2 пъти толкова ме ошашкаха пак едни колеги, че си затвърдих мнението и желанието (уж)... Мамите в странство - как взехте решение, как го направихте?  Rolling Eyes

# 516
  • София
Дони, милата ти Hug Hug HugИ аз като усмихнато смятам, че точно сега имаш най-много нужда от подкрепа, и затова ти я даваме Hug Hug Hug Hug HugВсичко ще бъде наред Hug
Тайс, не знам защо те забравих Embarassed Честит рожден ден  bouquetБъди много усмихната и обичана от всички-малки и големи Hug Hug
Тоби, , да си жива и здрава  bouquetЧестит рожден ден Hug Желая ти всичкото сладко на света, но само в емоционален план Hug :hug  bouquet  bouquet:
Кокос, разкажи някоя смешка с Вики, че много му се радвам на изказванията Peace
Люби, чакаме скоро да се похвалите с нова кола Hug
Гери, как е Петенцето?
Ванилка, Накри, раста ли бебоците?Стискам ви палци Praynig
Цуни по муцуни Heart Eyes

# 517
Благодаря ви за пожеланията към г-н Лучков!

Неда,
ЧРД и на теб, бъди жива и здрава и още 5 кг. захар да свалиш от себе си Grinning

Дони, какво ужасии говориш ти бе жена?!? Аз нямах представа за подобни съмнения за Гогата... МНого кофти. Вярвам обаче, че ще се справите. А на твоите "домашни любимци" не обръщай внимание. Важното е да направиш най-доброто за детето, останалите да пътуват. Надявам се и Мартин да те подкрепя, вашето мнение е важно в случая!

Аз току що навъртях една торта за един рд утре и отивам на работа. Довечера, нощес по-точно ще я украсявам... Tired
Чакам да минат тук още една седмица данданиите покрай Митковия рд и ще се стегна. покрай случилото се с баба ми качих 3 кг, явно от притеснение и неядене редовно  и стреса организмът ми се е шашардисал, че ще го уморя от глад и започнал да си трупа запаси, аз така си го обяснявам. За 1 месец се оказа, че съм качила 3 кг. при основно НЕядене...ужасна работа.

# 518

Сега не се сещам друго освен, че научи любимата си напоследък дума на английски: "Noooo!!!" Т.е. освен постоянните "Не!" и "Няма!" вече и на английски език ми отказва  Mr. Green Ако види, че съм твърде упорита да настоявам за нещо и не разбирам от дума (демек не приемам "не" и "няма" за отговор) извива едно "Ноооуууу!"  Joy

Тачо с какво ново ще се похвали? Simple Smile

# 519
  • София

Сега не се сещам друго освен, че научи любимата си напоследък дума на английски: "Noooo!!!" Т.е. освен постоянните "Не!" и "Няма!" вече и на английски език ми отказва  Mr. Green Ако види, че съм твърде упорита да настоявам за нещо и не разбирам от дума (демек не приемам "не" и "няма" за отговор) извива едно "Ноооуууу!"  Joy

Тази и Жоо я знае - като влиза в яслата след отсъствие има едно жално ноу, ноу, ноу hahaha

# 520
  • София
Дони- и от мен имаш искрената ми подкрепа Hug Hug Hug, помня, че и аз го гледах това предаване на Гала тогава. И аз мисля, че нямаш нужда от такива изказвания- ти просто си добра майка и като такава, се опитваш да правиш всичко, което ти е по силите за здравето на децата си!
Кокосче- радвам се, че пак пишеш за сладура Вики Heart Eyes
Мони- гледам ви аз снимките във фейса, многооо е сладка бебка, а бати много е пораснал- нацелувай ги от нас с ЙоЙо Hug
Люби- явно не е била тази вашата кола, ще чакам да се похвалиш скоро Praynig
И сега и аз да споделя нещо с вас- има развитие по нашия въпрос с продажбата на имота, имало кандидати, които били съгласни да изкупят всички дялове, без само на този съсобственик, дето се опъва...той и без това има най-малък дял, надявам се скоро да се доразвият нещата докрай и да успеем в мечтата си да си купим наше си апартаментче!

# 521
  • Русе
Лили, да ти е жив и здрав мъжът!
ДониHug Уф, и аз се дразня като се изкажат свекитата така. Моите 3 деца били гледали. Това им е дежурната реплика.
Ралче, радвам се за вас и стискам палци!
Смайлинг, що така бе? Какво те ошашкаха тия колеги? Ако ти се разправя, де.
Само на моето катилче ли не му стават летните дрехи? Трябва всичко да купувам от - до. Всъщност роклите могат и да й станат. Иначе вече напълних под леглото с чанти с омалели неща.
И така.

# 522
Тъкмо идвам от доктор- не успяхме да опазим малкият:( За половин ден с 39 гр. разви възпаление на гърло и уши... Cry много ми е притеснено...

# 523
  • София
Бейби- дано скоро да овладеете положението, мислено съм с вас Hug

# 524
Болничките да се оправят бързо!   Hug Hug Hug

Тобито, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и друго, каквото си пожелаеш - да ти се сбъдва!   bouquet
Копривке, да ти е жив и здрав и много послушен твоят мъж!   bouquet
Ралче, стискам палци да се развият нещата възможно най-добре за вас!  Hug
Лорини, шъ се оправиш, бе жена, просто сложи в равновесие по брой и панталонки, полички  и готово! Аз не ги броя вече нещата, които съм й купила за лятото. Някои й стават от миналата година. Панталонките сега стават и на бермуди, та нагласих няколко костюмчета. Има толкова много дрехи, а аз ходя с 2 чифта дънки и няколко тениски  Laughing, ама ми е кеф да си я гледам нагласена, да ходи като манекенка и да си фръцка дупето!  Heart Eyes  Laughing
Дони, много ти се е насъбрало. Важното е да си с вярата и вътрешното убеждение, че правиш всичко необходимо да се нормализират нещата!  Hug Пък и знаеш, че ние тук винаги ще те подкрепяме!  Hug
Усмихнатото, няма много бъдеще в професията на мъжа ми в БГ, та като се отвори възможност, въобще и не сме се замисляли.  Peace
Данинце, да се оправяш бързо!  Hug

И сега малко да разкажа за Ивайла. 12.600, 95 см. Гърне не ползва все още. Почти се храни, облича и съблича сама. Научи се да казва р, и сега го слага къде ли не. Например ягодите са рагоди и така. Пее по цял ден, говори непрекъснато, опитва се да се заиграва, прави много бели. Вече май разбира, че хората извън къщи говорят на друг език и започва разговор с хало, после продължава с дю, дю, дю, все едно говори на друг език - много е смешна!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт