Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 357
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 300
Въпроса, свързан с качеството на образованието, няма много точен отговор. 6 класове са много зле с възпитанието и бълг. език. Но 4. и 5. клас са надеждите ни. Тази година от всички седми класове сев сформира сборен СИП, състоящ се от 8 ЧОВЕКА. newsm78 newsm78
Повечето учители са от НПМГ (по биология и учителите по математика и СИП), т.е  се учи. Всичко зависи от ученика.
За един проспериращ ученик това е училището. Въпреки че имах достатъчно да вляза в СМГ (за малко) не избрах, защото там друго освен постоянно зубрене и връзкари няма. (мое и на приятели от там мнение)На всяко състезание те винаги са тройно или повече от участницитев другите училища.

# 301
Цитат
Деца, които са с много добър рейтинг не са приети, а тези които бих казала, че са зле и като представяне на задължителните състезания и на пробните изпити са се класирали и то доста напред . Мноого странно. Какви ли изненади ще ни чакат на изпита в СМГ?

Какво искаш да кажеш със "с много добър рейтинг"? От първите 30 деца има само едно, явило се на състезанието в 125-то... Може би за повечето това училище не е алтернатива.

# 302
Някой знае ли кой поема следващата учебна година 5-ти клас, 1-ва математическа паралелка?

# 303
Ако говорим за 125то - да, зная. Г-жа Генчева - водеше на дъщеря ми часовете по ИТ в 4ти клас и заместваше понякога г-н Димитров на курсовете. По думите на дъщеря ми - много строга, доста ги беше изпотила. Уверила е, че има намерение много да ги стяга  Mr. Green Но дали тя ще е и класен - това още не мога да кажа.

# 304
Ако говорим за 125то - да, зная. Г-жа Генчева - водеше на дъщеря ми часовете по ИТ в 4ти клас и заместваше понякога г-н Димитров на курсовете. По думите на дъщеря ми - много строга, доста ги беше изпотила. Уверила е, че има намерение много да ги стяга  Mr. Green Но дали тя ще е и класен - това още не мога да кажа.
И аз тъкмо за нея се канех да питам - кандидатствахме в 125 заради Данков и Димитров, а получаваме Генчева...  Rolling Eyes
На всичкото отгоре срутиха и надеждите ми те да водят поне ЗИП-а, щял да го води основният учител (сиреч пак Генчева)
Направо се чудя дали да не си грабнем документите...  Thinking

# 305
  • Sofia, Bulgaria

И аз тъкмо за нея се канех да питам - кандидатствахме в 125 заради Данков и Димитров, а получаваме Генчева...  Rolling Eyes
На всичкото отгоре срутиха и надеждите ми те да водят поне ЗИП-а, щял да го води основният учител (сиреч пак Генчева)
Направо се чудя дали да не си грабнем документите...  Thinking
[/quote]
Е как може да кандидатствате заради Данков и Димитров, като е добре известно, че те си имат випуск - бъдещите 6 и 7ми клас?!?

# 306
За някои е добре известно, за други - не толкова добре...  Thinking
Пък и не сме се оженили за това училище - най-малко беше добра тренировка.
Здраве да е!

А за 107-мо какво е добре известно? (питам сериозно)

# 307
  • Sofia, Bulgaria
E, щом са Ви известни Димитров и Данков, значи сте поне сгодени  Laughing

# 308
Здравейте!
Видяхте ли новите списъци на приетите в 125 соу! Две дечица бързо скочиха с точки напред пред други! В първия списък с резултатите на всички кандидатстващи деца - Огнян Красимиров Пенчев е с 31 точки, а изведнъж сега в новите списъци е приет и е с 41точки, също така и Михаил Александров Кърлин - преди е бил с 19точки, но в момента е с 36точки! Това е възмутително!

# 309
Някой знае ли дали обявената на сайта на 125-то родителска среща е и за 5-ти клас?

# 310
Здравейте!
Видяхте ли новите списъци на приетите в 125 соу! Две дечица бързо скочиха с точки напред пред други! В първия списък с резултатите на всички кандидатстващи деца - Огнян Красимиров Пенчев е с 31 точки, а изведнъж сега в новите списъци е приет и е с 41точки, също така и Михаил Александров Кърлин - преди е бил с 19точки, но в момента е с 36точки! Това е възмутително!

Сега ги разглеждам. Вероятно са подали за преразглеждане.....
А за родителската среща - само за 1ви клас, тъй като окончателно паралелките за 5ти клас ще бъдат обявени на 26.06.

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 19:34 от chervenokoska_2

# 311
И аз познавам второто дете! Няма начин да е станала първоначална грешка в точките му. Знаем му възможностите! Много съм възмутена!!! Моето дете го тормозя цяла година с курсове, задачи ... милото, направо ми стана жал за него, като видях резултатите на тези две деца! С колко труд е постигнало своя резултат, а изведнъж ... хоп и класацията се променя!

# 312
Az i ti, какво за 107-мо? Синът ми завърши сега 5-ти клас там. Какво по-точно те интересува?

# 313
Az i ti, какво за 107-мо? Синът ми завърши сега 5-ти клас там. Какво по-точно те интересува?

Чакаме резултатите от изпита там, та ми се щеше да знам повече (оказа се, че твърде малко съм разучила преди да го запиша в 125-то  Embarassed, та сега да не повтарям същата грешка).
По-конкретно - интересува ме всичко, което засяга децата:
На колко смени са, от колко часа започват сутрин, имат ли транспорт...?
Кой ще преподава математика на 5-ти клас (ако е вече известно), а и кои ще са класните?
Каква е цената на обучението по СИП?
Кога са часовете по СИП (спрямо основните часове)?
Доволни ли сте от обучението като цяло (за математиката четох доста добри отзиви, но за останалите предмети newsm78)?
Кои са добрите учители по математика там? А кой е извел 7-ми клас, ако знаете?
Ох, не знам какво още да питам  Thinking Всяка информация може да е полезна, защото ако го приемат в 107-мо (Дай Боже!), ще трябва да избираме дали да го отпишем от 125 и да го запишем там... При това, решенията ще трябва да се вземат бързо...

# 314

Чакаме резултатите от изпита там, та ми се щеше да знам повече (оказа се, че твърде малко съм разучила преди да го запиша в 125-то  Embarassed, та сега да не повтарям същата грешка).
По-конкретно - интересува ме всичко, което засяга децата:
На колко смени са, от колко часа започват сутрин, имат ли транспорт...?
Кой ще преподава математика на 5-ти клас (ако е вече известно), а и кои ще са класните?
Каква е цената на обучението по СИП?
Кога са часовете по СИП (спрямо основните часове)?
Доволни ли сте от обучението като цяло (за математиката четох доста добри отзиви, но за останалите предмети newsm78)?
Кои са добрите учители по математика там? А кой е извел 7-ми клас, ако знаете?
Ох, не знам какво още да питам  Thinking Всяка информация може да е полезна, защото ако го приемат в 107-мо (Дай Боже!), ще трябва да избираме дали да го отпишем от 125 и да го запишем там... При това, решенията ще трябва да се вземат бързо...
Смяната е само една - първа и часовете започват от 7.30.  Транспортът - 10 и 18 (трамваи) и 94 (автобус). За Сип-а на срок се плаща 150лв. Извелите 7класове са Ж.Доганова, Ботев (история), Петкова (бълг.) иза четвъртата не се сещам. По математика добри уители са Пенева иПавлова. За другите предмети вече съм писал::

Общи условия

Активация на акаунт