Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 369
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Интересува ме 125-то за догодина. Не можах да открия задачи от изпитите от предни години. Може ли да ми дадете информация? Задачите приличат ли на задачите от някое от популярните състезания ( КМС, ВМС, Кенгуру, Салабашев...)

# 481
  • София
Интересува ме 125-то за догодина. Не можах да открия задачи от изпитите от предни години. Може ли да ми дадете информация? Задачите приличат ли на задачите от някое от популярните състезания ( КМС, ВМС, Кенгуру, Салабашев...)

А, това никой не го знае.. Crazy
Аз съм виждала един единствен тест, който закупихме при подаването на документите. Беше теста от 2012 г. Принципно ми е трудно да разделям турнирите, но задачите не бяха като на ЧХ и Салабашев. По-скоро като на ВМС. Тазгоднишния тест изобщо не сме го виждали, може би следващите ще го видят като се записват догодина през май месец. Искам, обаче да кажа, че според мен за едно дете, което се готви за СМГ няма особено значение на кой турнир прилича изпита на 125-то или на 107-мо. Задачите са типови. Или можеш да ги решиш или не. Но определено не са така сложни както на Черноризеца или Салабашев.

Ваня+Йоана, надявам се да е силен класа. Като гледам резултатите от ОМТ бая силни деца има. Моята щерка изкара приличен резултат и я срина рейтинга. Тя на всичките три изпита в трите училища си има добри резултати, ама заради рейтинга сега ще треперушкаме до 9-ти юли да видим второто класиране на 107-мо, което тя искаше най-много от трите.

# 482
  • София
Благодаря ти Ваче, това ме ориентира горе-долу.   bouquet
Успех на твоята дъщеричка  Peace

# 483
Тъй като неминуемо ще възникнат въпроси за 125то, само да поясня. Г-жа Генчева, която трябваше да води 7 клас от септември, напусна. В момента има конкурс за избор на нов преподавател по математика, който да дойде на нейното място. В голямо очакване съм, тъй като годината за дъщеря ми ( и всички 7-класници, де) е определяща . Така, че го имайте предвид - не се знае все още кой ще води математическите паралелки след една година.

# 484
  • София
Това, което chervenokoska_ казва е важно!
За мен в 125-то г-н Димитров беше приоритет. За останалите учители така и не научих много, защото като попитах в темата за училището никой не ми отговори. Обсъждаха се скандалите с униформите  Wink Това допълнително ми наклони везните към 107-мо

# 485
  • София
    Червенокоске, точно в 7 клас е доста неприятно.  Confused Може да ви поеме някой от другите- Данков или Димитров, което пък е доста неприятно за нас... Confused  Стискам палци всичко да се подреди!  Peace

# 486
  • София
    Червенокоске, точно в 7 клас е доста неприятно.  Confused Може да ви поеме някой от другите- Данков или Димитров, което пък е доста неприятно за нас... Confused  Стискам палци всичко да се подреди!  Peace

А, би трябвало да назначат учител още един. Иначе какво ще стане... Rolling Eyes

# 487
  • София
  То е ясно, че ще назначат още един учител, дори вече е минал конкурс.  Peace Въпросът е в това, че не се намират толкова лесно добри учители, които да поемат профилирана паралелка. Виж как се придърпват учителите от СМГ. А особено в 7 клас, когато е най-важно... Дано намерят добър преподавател , който да изведе децата успешно.  Peace

# 488
  • София
О, да, абсолютно!  Peace
Много неприятно е точно в 7 клас.
То и сега е интересно колко деца НЯМА да се запишат в СМГ, да не вземе моята да прескочи 40 места и да я приемат..хахахах Twisted Evil
Целият тоя процес е заради движението на учители между СМГ и ПЧМГ  Wink

# 489
Вчера е било събеседването с кандидатите, още нямам информация за новия преподавател. Така както си свирках и дъщеря ми й беше супер лесно, сега докато се нагодят учител-клас едни към други... От Димитров и Данков помощ не очаквам, особено от първия, годините го показаха. Явно е било някакъв знак, че въпреки, че математиката ни е в кръвта, все пак я записах в Регалия на курсове по математика преди цялата история.
В интерес на истината, явно аз бях по-разтревожена от случката, отколкото децата. Дъщеря ми направи коментар в положителна посока с такава смяна. А и фактът, че я поканиха на няколко летни състезания, но тя твърдо отказа, показа, че може би е права. Само резултатите накрая ще покажат.

# 490
Разбрах от форума , че г-жа Генчева е напуснала 125 - то и  ще преподава на 5 клас в СМГ
Моля ,  споделете впечатления за нея.

# 491
Разбрах от форума , че г-жа Генчева е напуснала 125 - то и  ще преподава на 5 клас в СМГ
Моля ,  споделете впечатления за нея.

Аз друго чух - и то лично от нея казано - отива да живее в Пловдив и затова напуска. Това за СМГ е нова информация, интересно откъде е ...  Thinking

# 492
От темата за СМГ. Майка беше изказала предположение , че на 5 в и 5 г тя ще преподава математика.

Може би става въпрос за друга учителка ???

# 493
  • София
gushi-bushi, аз направих, донякъде на шега, прогноза за новото разпределение на учителите по МАТ.
Като не ни пускат официална информация, базираме се на разни неофициални такива,
явно недостоверни. Ето и още едно спрягано име - Явор Минков, сега учител по ИТ в СМГ.
На есен ще разберем какво всъщност ще се случи  Peace
Отивам да си редактирам мнението, за да стане по-ясно, че са само кухи предположения.

# 494
Много ме съмнява да има такова съвпадение на имената. Отделно са имали прощално тържество миналата седмица класа с нея и това е казала. Това потвърди току що дъщеря ми. Ако не е вярно, то е много тъжно...

Общи условия

Активация на акаунт