Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 351
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 930
  • Sofia, Bulgaria
В 107 ОУ ще приемат най-много още 6-7 деца над обявената бройка от 20. Като със сигурност ще остане голяма бройката на приетите на второ класиране, тъй като от първо ще останат свободно места от децата, които ще бъдат приети на няма да се запишат, защото са предпочели СМГ и са приети съответно там.

# 931
За 107-мо всяка година на първо класиране приемат колкото са обявили като бройка,но ПОНЕ половината деца не се записват,защото отиват в СМГ,125-то или друго училище и на второ класиране се канят поне още 10-15 деца на местата на незаписалите се и излиза,че дете,което е с пореден резултат 35 място е възможно да бъде прието.Възможно е и дете на 40-та позиция да бъде прието на второ или трето класиране.
Има надежда,чакайте класиранията!!!

# 932
Аз останах с впечатление, че безрезервната подкрепа от ръководството се дължи на това, че явно с негово съгласие и настояване се създаде целия скандал. Изглежда всички са знаели, че може да възникне проблем с конфликт на интереси, но поради безизходицата да останат без учител на седмокласниците са я убедили да поеме извънредно часовете по СИП. Ами вината е от една страна в ръководството на училището, че ги е възложило на точно този учител, а неговата грешка е, че е приел да ги води. Сега естествено е да се поддържат взаимно. Това, което споделят други родители за платените курсове при преподаватели от училището, което е също 100% нарушение ме убеждава, че тези порочни практики са системни в училището и "одобрявани" от директора.
Каква безизходица да останат 7 клас втория срок без учител? Защо тяхният класен е напуснал? Май е бил принуден. Кой учител напуска между първи и втори срок и преподава на 7 клас? Учител по математика в това училище не е само Мадлен Христова, всеки друг можеше да поеме въпросния клас. Колко деца от 7 клас напуснаха в началото на втория срок?
Успех на децата, които са кандидатствали в 107 оу утре. Това е най-доброто държавно училище след СМГ за 5-7 клас. С това ръководство и с постоянните скандали 125 СОУ губи.

# 933
  • София
Аз останах с впечатление, че безрезервната подкрепа от ръководството се дължи на това, че явно с негово съгласие и настояване се създаде целия скандал. Изглежда всички са знаели, че може да възникне проблем с конфликт на интереси, но поради безизходицата да останат без учител на седмокласниците са я убедили да поеме извънредно часовете по СИП. Ами вината е от една страна в ръководството на училището, че ги е възложило на точно този учител, а неговата грешка е, че е приел да ги води. Сега естествено е да се поддържат взаимно. Това, което споделят други родители за платените курсове при преподаватели от училището, което е също 100% нарушение ме убеждава, че тези порочни практики са системни в училището и "одобрявани" от директора.
Каква безизходица да останат 7 клас втория срок без учител? Защо тяхният класен е напуснал? Май е бил принуден. Кой учител напуска между първи и втори срок и преподава на 7 клас? Учител по математика в това училище не е само Мадлен Христова, всеки друг можеше да поеме въпросния клас. Колко деца от 7 клас напуснаха в началото на втория срок?
Успех на децата, които са кандидатствали в 107 оу утре. Това е най-доброто държавно училище след СМГ за 5-7 клас. С това ръководство и с постоянните скандали 125 СОУ губи.

Напълно съм съгласна. Първо ръководството е допуснало да останат без учител, пък после сложили неподходящ на мястото му и сега сгафилите взаимно се подкрепят в кашата, която са забъркали. А училището действително само губи.

# 934
  • София
Миналата година приеха около 40 деца в 5-ти клас на 107 ОУ
Абсурд!!! Naughty

# 935
Това е списъка на приетите миналата година в 5-ти клас - за съжаление не мога да прикачвам файлове
Брой на приетите - 43

Имена
Клас
Класен ръководител
1
Борис
Мирославов
Начев
5 А
Галина Китанова
2
Веселин
Деянов
Енев
5 А
3
Виктор
Павлов
Станчев
5 А
4
Катерина
Момчилова
Цветкова
5 А
5
Мартин
Здравков
Златанов
5 А
6
Светослав
Йорданов
Генов
5 А
7
Александра
Димитрова
Кирова
5 Б
Андрей Андреев
8
Блага
Иванова
Хаджиева
5 Б
9
Георги
Ивайлов
Панов
5 Б
10
Димитър
Радославов
Лозанов
5 Б
11
Ирина
Петрова
Загорова
5 Б
12
Калоян
Иво
Лефтеров
5 Б
13
Амелия
Людмил
Димитрова
5 В
Василка Йорданова
14
Йоанна
Светославова
Христова
5 В
15
Йордан
Тихомиров
Трифонов
5 В
16
Петър
Любомиров
Крилчев
5 В
17
Ралица
Николаева
Радоицова
5 В
18
Алекс
Росенов
Карабашев
5 Г
Жанета Доганова
19
Александра
Емилова
Нинова
5 Г
20
Александър
Валентинов
Златков
5 Г
21
Александър
Станимиров
Стратиев
5 Г
22
Благовест
Деянов
Иванов
5 Г
23
Васил
Ненчев
Георгиев
5 Г
24
Велислав
Димитров
Атмаджов
5 Г
25
Вяра
Ивайлова
Иванова
5 Г
26
Дара
Радославова
Димитрова
5 Г
27
Дарина
Красимирова
Чакърова
5 Г
28
Любо
Даниел
Дилов
5 Г
29
Любомира
Стоянова
Францова
5 Г
30
Манол
Владимиров
Димитров
5 Г
31
Мария
Пламенова
Борачева
5 Г
32
Мартин
Войков
Стоянов
5 Г
33
Мартин
Ивайлов
Боршуков
5 Г
34
Мартин
Яворов
Рашков
5 Г
35
Никифор
Никифор
Богданов
5 Г
36
Никола
Мартинов
Цветков
5 Г
37
Пламен
Ивайлов
Николов
5 Г
38
Радослава
Димитрова
Дачева
5 Г
39
София
Иванова
Ганева
5 Г
40
Станислав
Красимиров
Стефанов
5 Г
41
Стефания
Калинова
Цекова
5 Г
42
Стилияна
Пламенова
Хаджиева
5 Г
43
Христо
Петров
Бакрачев
5 Г
6. клас

# 936
  • София
Мился,че само Г паралелката е математическата...красирането от Еврика е само за нея

# 937
Мился,че само Г паралелката е математическата...красирането от Еврика е само за нея

Да, само "Г" паралелка се води "математическа" и там влизат новите деца.  Обикновено разформироват сегашния 4 "Г" и наесен образуват нов 5 "Г" с новоприетите от Еврика.  Класовете са по 26 деца - нито едно повече, нито едно по-малко.  Броят на новоприетите деца зависи ИЗЦЯЛО от това колко места се освобождават от сегашните 4-ти класове.  В момента има 9-10 свободни места в сегашните класовете (до бройката 26 за клас), 8 деца са приети в СМГ и се чака класирането на ПЧМГ (там може да отидат 3-4). Математически погледнато излиза, че новият 5 "Г" може да е най-малко от 18 новоприети деца и най-много от 24.  Според мен ръководството си познава децата и много точно е предвидило предполагаемата бройка от 20 за новия клас.  От 20 до 26 се запълва класа с деца от сегашни класове.  Не се обърквайте от голямата бройка новоприети деца от миналата година.  Имайте предвид, че през 3 години, випускът е с 3 паралелки в 1-ви клас.  Миналогодишният вупуск 4 клас бяха само три паралелки, затова имаше толкова много новоприети деца след Еврика.  През 3 години шансът за влизане на "новите" просто е по-голям.  Тази година шансът е по-малък, защото сегашните паралеки бяха запълвани предходните 3 години от силни "математици" след Еврика.  Дано да се сформира хубав клас! Училището е много добро.

# 938
  • София
Това е списъка на приетите миналата година в 5-ти клас - за съжаление не мога да прикачвам файлове
Брой на приетите - 43

Скрит текст:

Имена
Клас
Класен ръководител
1
Борис
Мирославов
Начев
5 А
Галина Китанова
2
Веселин
Деянов
Енев
5 А
3
Виктор
Павлов
Станчев
5 А
4
Катерина
Момчилова
Цветкова
5 А
5
Мартин
Здравков
Златанов
5 А
6
Светослав
Йорданов
Генов
5 А
7
Александра
Димитрова
Кирова
5 Б
Андрей Андреев
8
Блага
Иванова
Хаджиева
5 Б
9
Георги
Ивайлов
Панов
5 Б
10
Димитър
Радославов
Лозанов
5 Б
11
Ирина
Петрова
Загорова
5 Б
12
Калоян
Иво
Лефтеров
5 Б
13
Амелия
Людмил
Димитрова
5 В
Василка Йорданова
14
Йоанна
Светославова
Христова
5 В
15
Йордан
Тихомиров
Трифонов
5 В
16
Петър
Любомиров
Крилчев
5 В
17
Ралица
Николаева
Радоицова
5 В
18
Алекс
Росенов
Карабашев
5 Г
Жанета Доганова
19
Александра
Емилова
Нинова
5 Г
20
Александър
Валентинов
Златков
5 Г
21
Александър
Станимиров
Стратиев
5 Г
22
Благовест
Деянов
Иванов
5 Г
23
Васил
Ненчев
Георгиев
5 Г
24
Велислав
Димитров
Атмаджов
5 Г
25
Вяра
Ивайлова
Иванова
5 Г
26
Дара
Радославова
Димитрова
5 Г
27
Дарина
Красимирова
Чакърова
5 Г
28
Любо
Даниел
Дилов
5 Г
29
Любомира
Стоянова
Францова
5 Г
30
Манол
Владимиров
Димитров
5 Г
31
Мария
Пламенова
Борачева
5 Г
32
Мартин
Войков
Стоянов
5 Г
33
Мартин
Ивайлов
Боршуков
5 Г
34
Мартин
Яворов
Рашков
5 Г
35
Никифор
Никифор
Богданов
5 Г
36
Никола
Мартинов
Цветков
5 Г
37
Пламен
Ивайлов
Николов
5 Г
38
Радослава
Димитрова
Дачева
5 Г
39
София
Иванова
Ганева
5 Г
40
Станислав
Красимиров
Стефанов
5 Г
41
Стефания
Калинова
Цекова
5 Г
42
Стилияна
Пламенова
Хаджиева
5 Г
43
Христо
Петров
Бакрачев
5 Г
6. клас
Сигурен ли сте, че това са приетите деца??? А не са децата, които ще посещават мат. школа например... newsm78 Така публикувани имена са хвърлени в празното пространство. В това училище не съм чувала 40 деца да напускат 4 клас, за да влязат нови.

# 939
Да, списъка е изтеглен от сайта на 107 в началото на учебната година. Приеха дъщеря ми миналата година - не в математическа паралелка, но от рейтинга от Еврика, затова съм го сваляла.
Но доколкото разбрах, тази година са други условията, така, че не бях особено полезна на кондидатстващите тази година.

# 940
  • София
Да, списъка е изтеглен от сайта на 107 в началото на учебната година. Приеха дъщеря ми миналата година - не в математическа паралелка, но от рейтинга от Еврика, затова съм го сваляла.
Но доколкото разбрах, тази година са други условията, така, че не бях особено полезна на кондидатстващите тази година.
Не съм следила миналата година нещата, но за мен е крайно учудващо тоя. Да, във всички паралелки приема е след Еврика, но все пак чак толкова деца да са се махнали от училището е учудващо.  Rolling Eyes
Когато приеха моята дъщеря преди 2 г. бяха доста по-малко децата. Дори в нашия Г клас си има деца, които са си били в 107-мо от преди това. За деца, приети нови в други класове даже не съм и чувала.

# 941
  • София
За деца, приети нови в други класове даже не съм и чувала.

Когато дъщеря ми кандидатства, беше резерва и я приеха в нематематическа паралелка. Бяха 3 такива деца само в нейния клас.

# 942
  • София
Първо класира 107 ОУ:
http://www.107ou.com/

# 943
  • София
За деца, приети нови в други класове даже не съм и чувала.

Когато дъщеря ми кандидатства, беше резерва и я приеха в нематематическа паралелка. Бяха 3 такива деца само в нейния клас.
Възможно е, разбира се Simple Smile) Знам, че се приемат деца и в нематематическата паралелка, но чак по 5-6 деца в клас както е написала преди това DBD75... това са 4 паралелки по 26 деца. Излиза, че почти половината са от други училища. Но може и аз да бъркам нещо  Rolling Eyes

# 944
Колко ли от първите 20 няма да се запишат? Чакам сега вторник...

Общи условия

Активация на акаунт