Математическите паралелки от 5 клас в 125 СОУ, 107 ОУ и 119 СОУ, София

• 188 334
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 960
Преди 1-2 месеца МОН даде възможност на всички училища да открият нови паралелки след представяне на мотивирано искане.
Бях останала с впечатлението, че е само за първи клас.
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=1873

Освен, ако е имало подобно решение за всякакви паралелки и съм го пропуснала.

# 961
  • София
  Антони Стоянов още миналата година, когато се обсъждаше закриването на прогимназиалния курс в МГ-тата, заяви, че иска да приема повече петокласници. Явно е обмислян вариант, а не нещо спонтанно.  Peace Само е неясно защо чак след приключване на приема, а не преди това. Не, че е важно, стига да си спазят класирането.

# 962
  • София
Интересно е и дали тази допълнителна паралелка ще е за сметка на гимназиалния етап.

# 963
  • София
Интересно е и дали тази допълнителна паралелка ще е за сметка на гимназиалния етап.

В какъв смисъл? В гимназиален са 6 паралелки, в прогимназиален ще са 5. Как ще е за сметка на другите?

# 964
  • София

В какъв смисъл? В гимназиален са 6 паралелки, в прогимназиален ще са 5. Как ще е за сметка на другите?
Ами не съм чула да са пристроявали сградата и ще са им необходими поне още 3 допълнителни класни стаи, а и ползването на физ.култур. салон от толкова много класове ще стане още по-трудно.

# 965
  • София
  Да, ясно.  Peace Дано са си сметнали правилно нещата. Нали са математици.  Laughing

# 966
  • София
НОВО! Прием след 4 клас - СМГ в процедура за откриване на още ед … ралелка за V клас

Публикувам го и тук, защото ако се удобри най-вероятно ще има размествания и в другите училища с математически паралелки.

# 967
  • София
НОВО! Прием след 4 клас - СМГ в процедура за откриване на още ед … ралелка за V клас

Публикувам го и тук, защото ако се удобри най-вероятно ще има размествания и в другите училища с математически паралелки.
Това се обсъжда вече 2 страници в тази тема.

# 968
  • София
Здравейте, може би не е това подходящата тема, но някой знае ли по какви критерии се приемат ученици след 4 клас извън математическите паралелки в 107 ОУ?

# 969
  • София
Някой ще се похвали ли след второто класиране в 107-мо?

Спомням си колко бяхме щастливи с детето преди една календарна година. И сега продължаваме да сме доволни от избора.

Успех!

# 970
Точно за това влизам.  Laughing Усилията ни се възнаградиха и синът ни вече е ученик на 107 ОУ. Или ще бъде до ден-два, докато оформим документите. Много съм щастлива! Благодаря на всички, които ме окуражаваха докато чаках и задавах въпроси за приема!

# 971
  • София
Някой ще се похвали ли след второто класиране в 107-мо?
И ние,и ние.
Бяхме по-спокойни ,защото ни беше в кърпа вързано😉.
Тонина, вие на лагера ще се запишете ли?

# 972
  • София
Браво! Честито!  bouquet

Добре дошли и дано това е и вашето училище!

За лагера Vache може да каже някоя дума, нашият 5Г нямаше лагер.

# 973
Смятам да се запишем, струва ми се отлична възможност да се опознае с децата и класната в неформална обстановка преди учебната година.

Цялото това разхожда не между училищата за записването дали е възможно да стане в 1 ден? В старото училище дали винаги има кой да даде документите?

# 974
  • София
Зависи от старото училище за колко време ще ви направят отписвателното.По принцип би трябвало за един ден да успеете.
За лагер школата вече нямаме търпение...

Общи условия

Активация на акаунт