Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 56 081
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Ама и този Аднан #Cussing outтака и не седна да поговори с Них и Бех,с него най-вече.Той все ичаква,какво...да го тресне!Само той можеше да спре Ферди,но не би!А за Бешир,си мисля,че много се озлоби.И това с този диск,който размотава до последно ,за да изнудва Бех,савсем ми падна в очите.Много добре знаеше,че Бех не обича Них като жена.И накрая,какво реши да се разприказва и по този начин  я съсипа.това ли беше голямата му любов към Них Rolling EyesИма истини в живота,които е по-добре да се премълчават понякога,точно поради такива причини.

# 226
Като гледам тази снимка и се замислям, че всичките им целувки от тази до края са така плахи, несигурни и изобщо не внушават силна любов, какво остава за страст...

Сигурно автора желае да ни каже нещо с липсата на заснети секс сцени между БиН
Когато има силна страст,провокации и предизвикателства в една връзка ,тя никога не може да премине в сериозно обвързване.
При тях влюбените се гледат един в друг.
За истинска любов трябва да са един до друг и да гледат двамата в една посока

Това,което казваш е вярно,но   кога точно Них и Бех гледат в една посока като мисли ,чувства и желания-линк? А и първо се преминава през етапа да се гледат един друг.При Бих и Бех ги има и двете-справка разходката край вилата  Peace

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 23:51 от charovnica

# 227

Това,което казваш е вярно,но   кога точно Них и Бех гледат в една посока-линк?

и ти започна да искаш конкретен линк с доказателства  Laughing
в случая съвсем на място де.

# 228

Това,което казваш е вярно,но   кога точно Них и Бех гледат в една посока-линк?

и ти започна да искаш конкретен линк с доказателства  Laughing
в случая съвсем на място де.
  Ами така де,няма само ние да се доказваме  Laughing

# 229
Нелка smile3525     Силвия-Мария,щом толкова харесваш любовта на Б и Н, пожелавам ти и в живота такава.С добри чувства bowuu

# 230
              Човек умира два пъти ,
               веднъж , когато го напусне любовта
               и втори път , когато той напусне света...

Каква страшна смърт е
               изгубването на чувството
               и колко лесно е после,
               само да умреш...
               Защо си мислите,че са страхливи,тези,които посягат на живота си!Напротив,човек е         създаден сус силно чувство за самосъхранение.

# 231
!А за Бешир,си мисля,че много се озлоби.И това с този диск,който размотава до последно ,за да изнудва Бех,савсем ми падна в очите.Много добре знаеше,че Бех не обича Них като жена.И накрая,какво реши да се разприказва и по този начин  я съсипа.това ли беше голямата му любов към Них Rolling EyesИма истини в живота,които е по-добре да се премълчават понякога,точно поради такива причини.
Той беше решил да мълчи, за да не застраши щастието на Нихал.
Бешир наистина обича Нихал и то по начина, по който го описа  charovnica по-горе.
Предстоящите епизоди ще потвърдят това.

# 232
  Желая на всички лека и спокойна нощ  Hug

# 233
Като гледам тази снимка и се замислям, че всичките им целувки от тази до края са така плахи, несигурни и изобщо не внушават силна любов, какво остава за страст...

Сигурно автора желае да ни каже нещо с липсата на заснети секс сцени между БиН
Когато има силна страст,провокации и предизвикателства в една връзка ,тя никога не може да премине в сериозно обвързване.
При тях влюбените се гледат един в друг.
За истинска любов трябва да са един до друг и да гледат двамата в една посока

Това,което казваш е вярно,но   кога точно Них и Бех гледат в една посока-линк?

Това не е моя мисъл ,а цитат и е в преносен смисъл.
Снимките ,заснетите  секс кадри на Б и Б са нещото ,което се случва в повечето легла.
Авторът умишлено е наблегнал и натъртил на тях между БиБ неслучайно.Само там те са двойка
Страстта малка или голяма е преходна .
Това ,което прави една двойка щастлива е хармонията в техните отношения и спокойствието,което излъчват .

# 234
# 235
charovnica, лека нощ  smile3524

спокоен сън на всички! и който не може дая заспи - да брои   animal085

# 236
!А за Бешир,си мисля,че много се озлоби.И това с този диск,който размотава до последно ,за да изнудва Бех,савсем ми падна в очите.Много добре знаеше,че Бех не обича Них като жена.И накрая,какво реши да се разприказва и по този начин  я съсипа.това ли беше голямата му любов към Них Rolling EyesИма истини в живота,които е по-добре да се премълчават понякога,точно поради такива причини.
Той беше решил да мълчи, за да не застраши щастието на Нихал.
Бешир наистина обича Нихал и то по начина, по който го описа  charovnica по-горе.
Предстоящите епизоди ще потвърдят това.
На мен това ми е ясно,но защо се разприказва толкова късно.Да беше казал по-рано,за да не отидат нещата толкова далеч и болката да е още по-голяма.

# 237
 Желая на всички лека и спокойна нощ  Hug
Лека и мека Wink

# 238

Това не е моя мисъл ,а цитат и е в преносен смисъл.
Снимките ,заснетите  секс кадри на Б и Б са нещото ,което се случва в повечето легла.
Авторът умишлено е наблегнал и натъртил на тях между БиБ неслучайно.Само там те са двойка
Страстта малка или голяма е преходна .
Това ,което прави една двойка щастлива е хармонията в техните отношения и спокойствието,което излъчват .

Не бих казала, че БиБ имат особено голям избор къде да се развиат отношенията им, при положение, че все пак правят нещо тайно.Могат ли да излязат, хванати за ръце на разходка?Могат ли да бъдат показвани един до друг само двамата, без всичките дебнения и подслушвания в тази къща?Апък и в къщата извън Истанбул не гледахме само секс.Бихтер отиде разплакана, разказа му какво се е случило между нея и Аднан и той я прегърна, утеши я, каза й ,че е до нея, ще помогне, ще се грижи за нея.Тук и на другия ден, когато се разхождаха по брега, не видях страст.Освен това не съм сигурна, че Бехлюл винаги изглежда спокоен и излъчващ щастие до Нихал.Доста често го виждаме умислен, мълчалив и вглъбен, и това до самата сватба(ергенското парти)

# 239
На мен това ми е ясно,но защо се разприказва толкова късно.Да беше казал по-рано,за да не отидат нещата толкова далеч и болката да е още по-голяма.
Колко много "ако", нали  thumbsup
Да си призная това е първият сериал (от такъв тип), в който се загледах и изгледах Whistling и който така ме грабна, че още се чудя на себе си tooth

Лека ви нощ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт