Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 35

• 55 965
  • 733
  •   1
Отговори
# 330

някой може ли да открие тази рокля, показана отпред?

ето и една снимка от финалния епизод.Така като я гледам Берен ухилена и ако не съм гледала края, ще си помисля, че става въпрос за някоя комедия

# 331
  Това на първата снимка е нощница,отпред е черен сатен,нищо особено.

Съжалявам за спама и се извинявам,че развалям приятната атмосфера,но мисля,че е важно. Господ да ни е на помощ,само това ще кажа!

http://dnes.dir.bg/news/quake-japan-8206956

# 332
  • Pleven, Bulgaria
http://www.youtube.com/watch?v=9bGgSSzT2ls някой може ли да ми каже какво казва Бихтер на Нихал

# 333
  • Пловдив

Това наближава да видим.

# 334

Съжалявам за спама и се извинявам,че развалям приятната атмосфера,но мисля,че е важно. Господ да ни е на помощ,само това ще кажа!

http://dnes.dir.bg/news/quake-japan-8206956

Бих искала да кажа "дано няма щети", но те вече са толкова много, че е по на място да се каже " дано са по-малко"

Пък за нощницата - колко съм глупава, като рокля си го спомням  Joy.Не й насмогвам на тоалетите на тази жена, по 5 пъти на ден се преоблича.Харесвам я много, когато е небрежно-спортна, особено с тези ботушки, които май са UGG(и Пейкер има такива), много са разпространени последните години.

# 335
  • София
Snejka, честно казано, съжалих и Хилми, но не посмях да си призная тук.  Embarassed  Hug
Никакво съжаление за Хилми! Sick

# 336

Той може и да се е контролирал с Елиф, с "кобилката" от дискотеката, та даже и с Нихал,но...... с Бихтер "шампионът" навлезна не в нов басейн за тренировка,а в бурно море,което така го е погълнало вече,че дърпа не само него,но и нея и в един прекрасен момент ще трябва да има жертви-бурята не прощава на никого.А ние жертвата я знаем вече.Тъй че не си контролира чувствата,ако беше така отдавна щеше да я замести и да не му пука,а той не МОЖЕ!

.
[/quote]

Бех-защо не кажеш ,че не можеш без мен?
Бйх-Защото не е така
Бех-Така е .Но ще го кажа аз.Не мога без теб .Обичам до полуда.

Само чисти души ще приемат това за обяснение в любов.
Това е игра .Играят и двамата./не коментирам имат ли чувства,а контрола/

-Покажи ми едно неконтролирано от Бех действие.Играе ,защото Бих е  играч на професионално ниво /интересна/,но се скапва след тангото и изхода от играта е ясна

# 337
ganu6ka, струва ми се, че тук Аднан вече е говорил с Бех за Нихал или поне е имал такова намерение.Бехлюл е изчезнал пак някъде.Накратко:
Нихал пита Бихтер дали баща й наистина е говорил с Бехлюл и дали той е казал, че има нещо към нея.Бихтер й казва, че този романс е бил насърчен главно от Фирдевс и че е бил без основания(един вид надали Бехлюл е влюбен в Нихал), казва й , че тя е много млада, наивна и добра и има цял живот пред себе си, да не взима много насериозно Бехлюл, защото на него не може да му се има доверие.Нихал била умна, би трябвало да знае това и бла-бла, приказки все от този род, които явно са някакъв малко отчаян ход на Бихтер да се опита да предотврати това, което следва.

# 338
  • БГ

Супер!Чудесна идея!А тоалетите си струват!Току виж на Бих. и омръзнат и реши да метне някое феЙшън парцалче и към нас....   Flutter Flutter Praynig  Crazy

Ех-х-х, де тоя късмет да хвана някое тоалетче Laughing, ама после трябва да търся и шивачка да ми го разширява Thinking и пак...разходи ooooh! hahaha hahaha

# 339
di_ni ,що не пробваш с някой от тоалетите на Пейкер,там плат бол Mr. Green

# 340
Пейкер????...............  Shocked Тъкмо щях да попитам защо обличат такава хубава жена с такива безумни тоалети.........  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ами тя е постоянно бременна:)..Това в кръга на шегата.

Чак безумни не са тоалетите й. На бала от годишнината беше с много красива рокля, доколкото си спомням.
Ето нещо на Пейкер. Само за пример, не за колажите

Киво ми е мега смешен тук:)

# 341

Пък за нощницата - колко съм глупава, като рокля си го спомням  Joy.Не й насмогвам на тоалетите на тази жена, по 5 пъти на ден се преоблича.

нощниците на Бихтер по нищо не отстъпван на тоалетите и  Peace направо са разкошни.

# 342
Ето няколко предложения за колажа от мен  Simple Smile

# 343

мен ето тази много ми харесва, но нещо не я откривам. С едно като листо беше отпред

# 344
Не ви ли се струва ,че ако на снимка или кадър от филм присъства Фердевс  Twisted Evil
всички останали са като  неин фон Hug

Общи условия

Активация на акаунт