Къде в Бургас 26

• 86 569
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
http://www.kidsparti.com/contact.html

гугъл показва това за Шпунг.

# 406
Не знам дали детето ще лепи и изрязва (или руши), ама на майката няма да и се размине  Laughing
Малко офтопик, извинявам се за което.
По повод "Пингвините" аз се възползвах вече два пъти от промоцията. В нея не се включва само учебната литература, чуждоезичната и е само за налични книги, които вече не са били преоценявани. Аз напр. исках биографията на Батето, ама имаше само втори том и не можело да си поръчам първия.

Не мога да повярвам, че не могат да се поръчват книги. Разбрах от промоцията тук, отидох на същият или следващият ден, не помня вече. Нямаше каквото търся, поръчаха ми го. Бяха ми взели телефона и ми се обадиха, когато пристигна моята книга. Винаги съм била много доволна от Пингвините и вече втора година се възползвам от тази промоция.

# 407
О, не. Просто моята книга не можеше да бъде поръчана в срока, в който аз исках (Заминавам на почивка в чужбина). Явно не съм се изразила правилно. Извинявам се за което. Иначе и аз съм доволна от тях, Castiel  Simple Smile

# 408
Много добри са от "Шпунг", била съм на няколко РД на 4-5 годишни деца и мога да кажа, че са страхотни аниматори.
Благодаря, и аз на тях се спрях, ще дам отзиви после. Simple Smile

# 409
  • Бургас
Здравейте!
Кажете ми къде има добър детски офталмолог, че ще се наложи посещение на такъв със каката.
Д-р Кузнецов на ул. Рилска

Много, много добър!  Peace

# 410
  • Бургас
По повод Пингвините - аз не уточних какво искам, просто питах мога ли да поръчам /както съм правила друг път/ и така да станат три книги. Отказаха ми!
Не разбирам защо се получи така!

# 411
  • Бургас
Да знаете къде ремонтират евтино очила, по-конкретно - запояване на счупени рамки? Че ми омръзна за едно запояване да плащам на Оптик мат по 10 лв.!

В оптиката в Мола някои ремонти са безплатни. Запояването на рамки едва ли ще е, но може да провериш - работят до 22.00 ч.

# 412
  • Бургас
Здравейте ,знаете ли в кой магазин в Бургас продават мляно кафе Molinari.....И искам да попитам някой може ли да ми каже дали кафе Gimoka в черната опаковка става за филтър кафемашина..... тъй като нищо не е отбелязано върху пакетчето......

# 413
някой скоро продавал ли е злато???искам да продам няколко грама накъсани части от 2 колиета,защото размяната не ми се струва изгодна хич-може ли да ми препоръ4ате в Бургас къде е най-изгодно?

# 414
  • Burgas
Някой знае ли телефона на Инвестбанк-клона който се намира по улицата на Новата поща(незнам как се казва).

# 415
Някой знае ли телефона на Инвестбанк-клона който се намира по улицата на Новата поща(незнам как се казва).
056 / 907 620
ул. "Стефан Стамболов" 47    056 / 907 621

# 416
някой скоро продавал ли е злато???искам да продам няколко грама накъсани части от 2 колиета,защото размяната не ми се струва изгодна хич-може ли да ми препоръ4ате в Бургас къде е най-изгодно?
Сещам се само за заложните къщи.Мисля,че го изкупуват на 31лв/гр. Peace

# 417
  • Бургас
за картонената къща аз питах, но имах предвид голяма, в която детето може да си играе. нещо такова - http://www.toy.store.bg/p42957/kartonena-kyshta-sglobi-i-ocveti.html

и още едно питане имам - продават ли някъде керамични фигурки за оцветяване? ама не комплект фигурки+боички, а само фигурки. за предпочитане да е от производител  Rolling Eyes

а пингвините за пореден път ме разочароваха. едно че им е беден асортимента, ами и промоцията важала за книги с различни цени. не можело да взема примерно 3 книги всяка по 10лв. трябвало да е стъпаловидна цената - примерно - 5-10-15лв. ми теглих им една.  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 14:09 от _az_

# 418
  • Burgas
056 / 907 620
ул. "Стефан Стамболов" 47    056 / 907 621

bouquet

# 419
  • Бургас
а пингвините за пореден път ме разочароваха. едно че им е беден асортимента, ами и промоцията важала за книги с различни цени. не можело да взема примерно 3 книги всяка по 10лв. трябвало да е стъпаловидна цената - примерно - 5-10-15лв. ми теглих им една.  Crossing Arms
Странно  newsm78 аз в събота взех на малката 3 детски книжки, всяка по 5лв и на касата платих 10.
Явно има значение и касиерката в кой период на цикъла е! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт