СРЕЩА на ВАРНЕНКИ от ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 5 065
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
а аз искам да питам... марулка от къде си взе играчката за фитилите?

# 61
  • Пловдив
Момичета не ми представлява трудност да пусна поръчка за молдовете. Аз си харесах и от килимчетата. Ако искате пишете ми на лични или на скайпа да видим колко ще се съберем, да уточним кой какво иска и да я пускам.

# 62
и аз се нареждам за молдовете  Peace

# 63
Момичета, тъй като на срещата се заговори за семинар по "нашите земи", а сега на лични получих предложения от дама, която не успя да присъства на срещата, та искам да ви попитам по принцип има ли желаещи да си органозораме и ние семинар?

# 64
Аз съм за,с удоволствие. Тези срещи са толкова приятни и зареждащи с нови емоции.

# 65
Аз съм твърдо ЗА  Peace Дори и някой да не може да остане с приспиване, ще дойде поне за един ден, когато е наблизо. С каквото мога ще помогна  Peace

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 12:12 от bodilchence

# 66
И аз съм ЗА  Hug

# 67
  • Варна, морето и сините вълни!
Момичета, тъй като на срещата се заговори за семинар по "нашите земи", а сега на лични получих предложения от дама, която не успя да присъства на срещата, та искам да ви попитам по принцип има ли желаещи да си органозораме и ние семинар?
Ласкова, това "дама" ме трогна направо!
Аз предложих на Ласкова няколко места.
Аз не успях да присъствам на срещата ви, защото напоследък рядко следя теми във форума.

Това което писах че за мен е оптимално - място където хората които са с нас да се чувстват добре и ние също. Не много скъпо, но за сметка на това приятно. Ако има зеленина е още по - добре Wink
В кухня никъде няма да ни пуснат...но пък има и други варианто където можем да се вихрим.
Дадох няколко линка на Ласкова на лични, а и тя има идея за едно прекрасно местенце.
Та ако се решим имаме идеи които да обмислим!

# 68
Аз също съм "за" идеята. Стискам палци да сме здрави. Много ще се радвам на такава среща.  Особено, ако има и подходящи условия за деца ще съм много щастлива.Hug

# 69
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте и тук момичета-много съжалявам и аз че не можах да се присъединя към срещата- но се надявам - следващия път - имах доста поръчки а времето все ме притиска  Grinning все съм под напрежение
искам да ви питам-за сайта който е пуснала Марулка-там има едни букви и цифри -някой има ли ги същите-напоследък установих че особено буквите са доста необходими но не знам каква е големината им
А идеята за семинар е страхотна  Peace

# 70
Ласкова, ако можеш публикувай тук няколко варианта за семинара. С нощувки или без, за колко дни? За къде става въпрос? Лелееее "семинар" как звучи само  Laughing Цени? И д аго умуваме, че ще мине поне есец докато се решим, а в жегата едва ли ще тръгнем. Аз съм съгласна при всички варианти. Само да не се на безбожно скъпо място, че тогава и спонсор трябва да търся Sunglasses

# 71
  • Пловдив
Бетина на буквите пише 2,5 - 2,7 см т.е. не са много големи. Аз си купих пластмасови букви с детски комплект за изрязване на пластелин от детския магазин Вега за 5 лв. Те са по големи от тези - около 4 см някъде.

# 72
Това са линковете които Mimito ми прати:
ЕКОПАРК ВЕНЕЛИН
ИЗВОРИТЕ
БАРИТЕ
ХОТЕЛ АСПА (това беше моето предложение в другата тема за семинар)

Ако някой има други предложения ще ги добавя и тях в последствие!

# 73
идеята за семинар е страхотна, но не е ли в града... аз отпадам  Cry

laskova   моля те кажи от къде е играчката за фитилите, аз не намерих във вегата... или може да не съм я видяла  newsm78

# 74

Общи условия

Активация на акаунт