СРЕЩА на ВАРНЕНКИ от ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 5 070
  • 115
  •   1
Отговори
# 75

laskova   моля те кажи от къде е играчката за фитилите, аз не намерих във вегата... или може да не съм я видяла  newsm78

Аз такова чудо нямам, Марулка има нея питай!

# 76
  • варненка от София
Играчката е купена от Хиполенд. То си е баш играчка, ама става за тортени цели.

# 77
 малко май се оплетох  newsm78 Embarassed но мерси

# 78
Варненките не поемат инициативата ама аз най-варненката да побутна малко:) Хайде пак на среща!!!

# 79
хахахах Поли  Hug

аз съм ЗА Peace

# 80
И аз,само да не ходим на село  Rolling Eyes

# 81
  • варненка от София
Аз май ням ада мога, че вече имам една срещичка за 9-ти. Освен, ако не е сутрешно някъде из МОЛ-овете. Сещам се за двете кули, чуден детски кът има там, мога да си пусна каката да повършее из лабиринта.  Flutter

# 82
Аз съм свободна уикенда Simple Smile.
marulka_s , може пак да е сутринта, както предния път, ако другите са съгласни? За двете кули съм ок, тъкмо ще разнообразим моловете  Wink

# 83
С вас съм, този път евентуално с детето.

# 84
ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ!
ВТОРА СРЕЩА НА ВАРНЕНКИТЕ И ДОБРИЧЛИЙКАТА!!!!
 9.04.2011 СЪБОТА
 МОЛ "ВАРНА"; КАФЕ-СЛАДКАРНИЦА "МАДО"

# 85
Аз съм за  Peace но нали момичетата предложиха "Двете кули", за да  могат да пуснат децата да играят  newsm78.За колко часа?

# 86
10,30 удобно ли е

# 87
Ами аз видях само едно предложение за Двете кули и никой нищо не каза, а пак се спрягаше Мадо и за това обобщих, но ако искате Двете кули казвайте с време, направо в чата да коментираме ако искате!

# 88
Атакааааа, браво на вас! Много ми е жал , че не съм в БГ  Cry . Нищо, надявам се като дойда пак да се съберем

(Поли, привет мила  Mr. Green)

# 89
Привет,момичета!
Записвам се при вас да ви следя.Аз като една бивша добричлийка , така ми се ще да дойда и аз на срещата ви.Есента присъствах на една мини-среща в Плевен, беше ми много приятно с момичетата с които се запознах.Гледам и за семинар говорите.Ех , ще е супер ако успеете да се организирате , пък и аз ако мога да го съчетая с прибирането си в Добрич.Макар че ,какъв ли семинар ще изкарам с бебе и с 4-годишен разбойник  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт