СРЕЩА на ВАРНЕНКИ от ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 5 071
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Атакааааа, браво на вас! Много ми е жал , че не съм в БГ  Cry . Нищо, надявам се като дойда пак да се съберем

(Поли, привет мила  Mr. Green)

Айде бе Альонка, кога ще си дойдеш?! Не мога да те хвана в скайпа аз:)))

# 91
Момичета, трудно ми е да се включвам в общия чат, че когато съм в скайп имам работа и това пиукане и присветкване ме разконцентрира.
Пишете окончателно за датата и деня на срещата, както и за мястото тук. Аз съм на линия, без претенции, само да сме здрави, че от днес следобед нещо съм на път да се разболявам май.
Предлагам този път да обсъждаме точно определени неща. Съгласни ли сте? Напраимер направа на цветя, или замазането с крем преди чаршафа, покриване , заглаждане на ъгли или нещо такова.
АКо искате дайте предложения за обсъждане и споделяне на опит и д аги разпределим като теми з аняколко срещи подред.

# 92
Я да решим и какво ще носим. Аз съм с ММ на пикко,две бели платки,малко гъм пейст. Какво още? Някой инструмент? Ако се сещате нещо полезно,казвайте докато е време,че много забравям  Blush

# 93
Аз този път ще донеса английските списания за торти, предния път пак ги носих, но ги "изгубихме" в багажника. Също имам много кътъри ако искате да взема нещо?

# 94
Ха хванах ви Simple Smile Ще дойда и аз в 10:30 в Мадо нали? Само да попитам..... там в кафето ли ще правите торти и декорации? Силве, какви платки ще носиш? Аз няма да имам много време, та идвам да се запознаем   bouquet

# 95
  • Варна, морето и сините вълни!
Aз за мое огромно съжаление няма да мога да дойда.
Поканиха ни на детски РД..Следващия път съм с вас!  bouquet  bouquet

# 96
Ха хванах ви Simple Smile Ще дойда и аз в 10:30 в Мадо нали? Само да попитам..... там в кафето ли ще правите торти и декорации? Силве, какви платки ще носиш? Аз няма да имам много време, та идвам да се запознаем   bouquet

Ани, няма да правим торти там, платките са за мен:) Там само си обсъждаме техники, хитринки, джаджи! За тортоправене ще трябва да помислим за друго място!
До утре!

Миме много съжалявам, много се надявах да се запознаем, но нищо на следващата среща:)

# 97
  • Варна, морето и сините вълни!
Миме много съжалявам, много се надявах да се запознаем, но нищо на следващата среща:)

Mного съжалявам наистина, но няма как да откажем РД..детето има само 3 поканени приятелчета, а РД без деца просто не е РД и е много тъжно!

# 98
Mimito ами да дойдем и ние, то моето дете е като за 10  Laughing (шегувам се, разбира се)
Аз засега съм на линия, дно да не се промени нищо  Praynig
Да помоля ако някой има повече съхнеща ММ да отдели 1-2кг, че едно момиче от Търново чака да и изпратя, а аз нямам, имам  само несъхнеща. Може и на лични да ми пишете да не оспамваме тук.

# 99
Айде дееее, нищо ли няма да се хвалите тука  Crossing Arms Как искарахте, какво правихте, какво клюкарихте  Mr. Green Малко снимков материал  Whistling

# 100
Ами айде идвай си и ще видиш как си изкарваме:)

# 101
ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СРЕЩА В СЪБОТА 30.04.2011 ?!!!!!!

lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala

# 102
ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ЗА СРЕЩА В СЪБОТА 30.04.2011 ?!!!!!!

lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala lalalala

аз аз аз  Mr. Green

# 103
СРЕЩА:
 Събота 30 Април 2011, от 11.00 ч, Пикадили Парк, кафето на 4-ти етаж, Альона да носи Династия!!!

# 104
еееееееееееееее , не пропусна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт