90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №131

• 39 551
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ясно, но ориза и картофите категорично не са варива! Нищо ,че са приготвят чрез варене.......
Въглехидратите освен в пицата, макароните /във 3-ия ден/са и в тези продукти-ориз и картофи.С ориза и картофите поемаш въглехидрати още и през втория ден...........

Бискит, каква ти е идеята? Да оспориш режим, създаден от две авторки или да убедиш присъстващите да ядат картофи и ориз във въглехидратния ден, след като изрично е указано, че се ядат във варивата?
Не виждам смисъл от подобна дискусия.

# 76
biskit , режимът действа... Със и без разсъждения. Ако искаш, пробвай, ако искаш - недей. Нана вече ти го каза - това не е разделно хранене, това е 90 дневна диета и тя действа при повечето... и при мен Peace

# 77
Не, нямам идея или намерение да оспорвам нещо.  Peace Просто мисля, че разсъждавам логично и търся обяснение за себе си......Още по-малко пък да разпалвам дискусии и спорове.
Както и да е ...............  Rolling Eyes
Бобкас-мерси!  Peace

# 78
  • Някъде в Матрицата
След първият воден ден, не отчитам минус. Но по-важното е, че не отчитам плюс  Joy.
Днес - първи ден от вторият цикъл. Стартирам от 72 килограма. Днес измерих и обиколките, навсякъде има разлика - най много на бюста  Joy.
Закуската днес: портокали и кафенце
Обяд  newsm78
За вечеря мисля да е омлет.

# 79
  • София
Не, нямам идея или намерение да оспорвам нещо.  Peace Просто мисля, че разсъждавам логично и търся обяснение за себе си......Още по-малко пък да разпалвам дискусии и спорове.

Обяснение можеш да получиш само от двете авторки на режима. Останалото са само предположения, които със сигурност няма да са точни.

# 80
  • Варна
Отчет след 2ри абсолютно стриктен воден /въпреки,че съдбата беше против мен почти 24ч нямахме вода и два пъти обикалях магазините да купувам туби, защото всичко беше изкупено/

Стартово     1ви цикъл     2ри цикъл

кг              62.7кг         58,7кг          57,4     /-1.3кг/
ханш       104,5см       100,5см         98,5см  /-2см/
талия       76,5см         72,5см          72,5см 
бедро        61 см         59см              58см    /-1см/
бюст          96 см         93см              93см

Очаквах по-добри резултати, но и това е нещо. Надявам се като за последно 3тия цикъл да сваля поне 2-3кг.

# 81
Добро утро и от мен!Наистина ми е добро, след като снощи си калявах волята с изкушенията на съпруга ми! Stop Но устисках!!!  bouquet
Отчет за вчера:Кафенце и плодове, пълнени чушки с ориз, пак пълнени чушки.
Днес съм на въглехидрати, но още се чудя какво да бъде за обяд.
Сутринта се претеглих, надявам се утре да има минусче!
Приятен ден на всички фиданки!

# 82

Biskit, логично разсъждаваш, но на база познания за разделното хранене. Тук логиката често бяга, диетата уж е на неговите принципи, но не съвсем. Има и много други разминавания. Причина - http://spisania.rozali.com/ot-kulinaren-jurnal/p13397.html Laughing Обаче работи, и то много добре! Регулиране на храненето, намаляване на калориите, облекчаване на стомаха и храносмилателната система като цяло, много плодове и зеленчуци, всеки четвърти ден = разтоварващ и т.н. Така че просто приеми, че вторият ден е ден скорбялен (междудругото руснаците така са го дали и съответно не поражда въпроси и триумения като при нас), а третият - въглехидратен (зърнен) ден и ще бъдеш в мир със себе си Wink  Успех!

Какво става, интересувате ли се от плодовата рецепта за прочистване и справяне с 00?

За себе си отчет не давам, този път при мен диетата съвсем не работи. Ще изкарам до края, но на чудеса не се надявам.
Видях, че и други хашимотки са се включили. Да знаете, при нас трудно става. Успех ви желая Peace

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 10:54 от птица

# 83
Птица-благодаря ти за обяснението.  HugАз съм още "новобранец" , но вече усещам ефекта-леко ми е , като че ли храната ми е по-вкусна, макар и в по-малко количество......А първо беше страшно-тъпча се като за световно и искам още и още..................  ooooh! ooooh! ooooh!
Воля се иска и търпение-това му е майката!  Stop

# 84
  • Пловдив
Птица, от много време се чудех - къде забегна и какво стана с теб? Знам, че не сваляше както другите, но се радвам че наминаваш!

Дидолина ЧРД!

Хари - липсват ни постовете ти...

Моето мъжле днес е +800 спрямо претеглянето след водния  Laughing но вероятно е ок. Все пак след плодовия и водния отчетохме -2кг! Така че все още сме надолу.

Нана, изумявам се че всеки ден имаш "-"!

# 85
  • София
Нана, изумявам се че всеки ден имаш "-"!

Е, не всеки ден, но повечето дни, слава богу  Mr. Green

# 86
  • до една звездичка
.... Видях, че и други хашимотки са се включили. Да знаете, при нас трудно става. Успех ви желая Peace

Мдааа, аз и затова не съм с прекалено големи очаквания, но... да видим.  Thinking Колкото - толкова. Wink Ще споделяме.

По-важната ми цел сега е да се вкарам в накакъв "режим" и да се науча да устоявам на зверския глад, който ме е подгонил, откакто си знам диагнозата. Blush

# 87
Ооооооо какво става тука ?Писали сте писали със скороста на светлината!Използувам физическото натоварване на пръстите си за да ви догоня.
Благодаря за новата тема ! Hug
Днес въглехидратен - най накрая!
з.2 портокала
о.милинки
в.спагети с доматен сос .
Снощи си поръчахме с моя син и приятелката му от китайския ресторант храна.Сигурно в предния си живот съм била китайка .ОБОЖАВАМ ОРИЗ И ЗАДУШЕНИ/ПЪРЖЕНИ/ ЗЕЛЕНЧУЦИ.Та това ми беше вечерята. Към 22,00 не издържах и хапнах един портокал разделен между мен и ламята /моя френски булдог/.Смятам че не съм много грешна?
Не съм мръднала ,но моя кантар е механичен и в грамове не мога да констатирам разлика ,но ще вървя напред заедно с вас.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденничката.Пожелавам много здраве и бързи минусчета !  bouquet

# 88
Нана, колко килограма си сега?

# 89
Здравейте, фиданки!
Логично или не, отслабването с режима е факт, а аз много се радвам, че има такива нелогични моменти, заради които мога да си хапвам любимите храни.
За кратък отчет да кажа, че за последната седмица при 3 рожденни дни съм смъкнала около 2 кг ( не знам колко точно, понеже задържам от МЦ). За мен и моята лакомия това си е голяма постижение.

Вчера докато се ровичках в нета попаднах на много добре синтезирана статия за полезните за мозъка храни - не, че казваше нещо ново, обаче ми направи впечатление как всички изброени си ги имаме в режима - плодове, особено горските; авокадо, риба, мляко, пълнозърнести брашна, риба, ядки, черен шоколад.

Та сега, спазвайки режима, освен че ще станем слаби, ще поумнеем значително  Laughing Laughing Laughing
Желая ви чудесен ден!

Общи условия

Активация на акаунт