ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 863
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • "Перла"
pkaneva тоз пердах кога?

това да не е .... фантазиите на Бешир? Mr. Green
Ако е това,Бешир си представи,че казва на Аднан и той подпуква Б.иБ. Mr. Green

# 466
pkaneva  love001 включи и метни,моля те,и наш
аркадаш Бешир боязливко и ревнивко...Много ми е на сърце раздираното му
от дилема"да кажа или да не кажа на Аднан бей,че го мамят" личице Thinking

# 467
pkaneva, pkaneva[/b] Hugкаква стана тя...любимият ни парфюм остана на заден план...от тук нататък всичко ще се върти около този безценен диск.Ох важното е той да не се завърти,че ей тогава ще я втасаме Mr. Green

Да беше се завъртял, този безценен диск.... Най-малкото щеше да спести мъките Каванчови, да предаде правдоподобно мъките Бехлюлови.  И на моето момче нямаше да му се налага отново и отново, и отново да изиграе  играната вече сцена на тревога, суетене в стаята, пристискване на поглед и устни и посядване на креслото  или леглото  .... На леглото! И на креслото!  Правилно ме разбрахте.. и не ми подсказвайте, че имало и бюро за учене.... то е само реквизит  Laughing

mimola, фантазии Беширови... ама - пердах ooooh!..... Много ме разстройва този сценарий  Sad

# 468
  • "Перла"
ся ако много се разтройваш от този сценарий, ей ти един разтоварващ Mr. Green

може да продължиш с започнатото Mr. Green Hug Hug

# 469
lol4e, и при Бешир ще "прескоча", но сега съм на брега на Босфора и подслушвам.... защото в този сериал само аз не съм подслушвала до сега  Wink..... И какво като подслушвах  Thinking - Нищо ново  Crossing Arms
Той й припомни, калка я иска, Тя му припомни "колко не му стиска" ....

# 470
  • Perla
Ей за тоз край приказвах преди малко, че ми е на сърце. Ама той е само в представите на Бешир, който беше оставил въпросния ДИСК-/другият неодушевен герой след парфюми и какво още беше-не си спомням/ на АДНАН и си представи как ще реагира чичото, като види изневярата. Да, да ,ама не! В крайна сметка този диск никога няма да стигне до адресата ooooh!

# 471
  • Perla
И освен това, Пканева, тоз реквизит-бюрото, е свързан с редовното оправдание на лирическия ти герой, който все ходи на лекции- сутрин, обед и вечер- и пак не е завършил трети курс ooooh!

# 472
 Naughty  Веднага се коригирам ! Разбира се, че има нещо ново.... даже много ново  Naughty Чинка, въведе новата сюжетна линия за оставащите 50 булюма, напомняйки на Бехлюл, че почти са го сгодили за малката Нихал, което потвърждава простата истина, че "докато мъжът се сеща, жената вече знае!"

Той, май, осъзна, че докато въздиша по чинка, друг въздиша по него. Ако питате пишещата, то във въздишките няма нищо лошо, по причини, че могат да си останат само въздишки.... но не и ако въздишането се контролираше и манипулираше от госпожа Фирдес!
Опита се момчето да изясни нещата, но.... чичо взе , че се върна, Нихал взе, че отиде да го посрещне, а Бехлюл взе, че не довърши..... и така, изясняването се отлага засега  Wink

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 22:58 от pkaneva

# 473
  • Perla
Интересно,Пканева, интересно, за много хора е интересна и забавна твоята интерпретация smile3501

# 474
lol4e , мила,  сценаристите са длъжници на Бешир ! Откакто започна филма, той е с неизменната си спотаено - гневна физиономия, натрупан гняв и огорчение от несподелената любов. Никакво  раздвижване на образа. Решили са да е страдалец и той цял сериал е страдалец....
Обаче днес сцената му се получи. За това ти пускам нея.

# 475
 WinkДоре,"много-то хора"са като совалки между темите вместо да напишат нещо смислено в тази,която им била на сърце най-много. Joy
Я да добавя към разказа в картинки новия "акцент" който се задава в сагата. JoyЛюбимата ми екзотична Нефертити. smile3508

# 476
vikktory , това момиче си изигра момента - очакването на любовно признание от Бехлюл, много по истинки от цялата, разпростряла се в сто епизода,   "любов" на чинка.
На  Нихал като й гледаш очите й разбираш сърцето!

# 477
vikktory , това момиче си изигра момента - очакването на любовно признание от Бехлюл, много по истинки от цялата, разпростряла се в сто епизода,   "любов" на чинка.
На  Нихал като й гледаш очите й разбираш сърцето!

newsm10 newsm10

# 478
  • Perla
Виктори, много е хубава Назалчето! Благодаря за насладата Hug

Пканева, абсолютно съм съгласна с оценката и за прекрасното девойче, и за чинката. Без излишни гримаси, без криви усмивки, без изпитателни погледи, от които тръпки те побиват. Дори гледах един момент, но не се сещам дали в минали или предстоящи епизоди, тя си оправя косите пред огледалото с жеста на Сонгюл след първата нощ с Мехмет. Изглежда знае какво да гледа и от кого да се учи.

# 479
Я да си го "видя" момчето още веднъж ....

Я да си "видя"и момичето до него..... Wink

Общи условия

Активация на акаунт