Традиционни пролетни Истанбулcки срещи се задават,пак лалета ще се раздаватTR39

• 34 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Изясни ми се всичко, и статията прочетох. Ама, то май са само мечти  Simple Smile  Не ми прозвуча лошо, той канал 'Истанбул', най- вероятно ще идва извън града, в нещо като промишлена зона ще се превърне, хем Босфора да остане само туристически и за градски транспорт.

# 736
Да, малко като мечта е наистана, но като имаме предвид решителността на турците при строежите и грижата Истанбул да изглежда добре, не се съмнявам, че един ден може този втори канал да е налице.

# 737
Привет , чеда  Wink Heart Eyes Grinning Hug

Радвам се ,че всички сте на линия. Hug 
На новите попълнения, добре дошли!!!  Grinning Hug Грях имам към вас не сложих на време терлици и колоня, sorry за което.... Blush Embarassed

Ама дружина, последните 2-3 седмици ми се разказа играта ... с бюрoкрация ... турска ... и американска ...  Whistling Thinking Crossing Arms ooooh! Outta Joint Tired Stop И вече мога да отдъхна ... оооофффф Crazy Flutter Party Mr. Green ... С две думи, с новата тема, която пускам след малко Wink, и аз ще с.м като нова и ще влизам всеки ден bowuu Mr. Green Laughing ...

Ha Buc4ku  Hug Hug Hug

# 738

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 19:01 от bz

# 739
  • Истанбул
Ей;демек с тоз канал ний дето имаме къщи в близост до Силиври ударихме кьоравото и келепиря Mr. Green Joy smile3532 rotfImbo
За да не стават спекулации изрично не се казва мястото ,а строителните работи ще започнат след около 2 години =ако мандата е техен,пак хитро изработен предизборен трик на Ердоганов Mr. Green
Привет , чеда  Wink Heart Eyes Grinning Hug

Радвам се ,че всички сте на линия. Hug  
На новите попълнения, добре дошли!!!  Grinning Hug Грях имам към вас не сложих на време терлици и колоня, sorry за което.... Blush Embarassed

Ама дружина, последните 2-3 седмици ми се разказа играта ... с бюрoкрация ... турска ... и американска ...  Whistling Thinking Crossing Arms ooooh! Outta Joint Tired Stop И вече мога да отдъхна ... оооофффф Crazy Flutter Party Mr. Green ... С две думи, с новата тема, която пускам след малко Wink, и аз ще с.м като нова и ще влизам всеки ден bowuu Mr. Green Laughing ...

Ha Buc4ku  Hug Hug Hug

Обещаваш нали  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт