Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 933
  • 679
  •   1
Отговори
# 420
Честито на всички мамчета :]] Безгрижно детство на бебоците и много усмихнати моменти за всички родители Grinning

# 421
Честито на новите мами.Да са живи и здрави мъничетата
Ани,нека Дария много да ви помага и да бъда щастлива кака  и много здраве  и желая.

# 422
Честито на новите мами,живи,здрави   да са бебчетата им Simple Smile
Мъжете не се дадоха,бързо изравниха резултата и сега е 5:5 ...!!

# 423
Честито на мама dix 6, да й е живо и здраво момченцето! Много да радва и да носи много гордост на семейството.
Хайде лека нощ от мен и дано да има повече поспали мами!

# 424
С каква скорост расте бройката на бебенцата! Следва момиче?! Но не и моето, надявам се  Praynig Оооо, май знам на кого ще е Wink

Да е честито синчето на dix6 и много радост да носи на цялото семейство!

# 425
Честито!
И
Честито!

Да са ви живи и здрави!
Леле колко много хубави новини!

# 426
Честито бебче на dix6

Може ли пак да ме добавите към Фейсбук групата. Имам нов профил http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=genlogin#!/profile.php?id=100002139988916

# 427
  • Червено знаме 11:)
ЧЕСТИТО БЕБЕ ЯСМИН НА МАМА ЕМИЧКА!!!

сЪщО И НА МАМА DIX6

Монии,радвам се че се разписа,липсваш ни...То сигурно и ние като родим щр сме по малко активни тук,а ти с три newsm78 #Crazy,но важното е да са здравички,всичко друго ще си дойде на мястото..

Аз сега бях на ресторант,и на една от масите празнуваха рожден ден и ми пратиха и на мен парче торта,много се зарадвах на жеста,за цялата бременност това беше единствения жест от непознати Grinning

# 428

Аз сега бях на ресторант,и на една от масите празнуваха рожден ден и ми пратиха и на мен парче торта,много се зарадвах на жеста,за цялата бременност това беше единствения жест от непознати Grinning

Като го разказваш чак на мен ми става мило  Hug За тези 9 месеца не си спомням някой непознат да ми е направил жест Thinking

П.С. Вече и аз съм в 9-яяяяяяя

# 429
мамчета , имам тъпи болки като при цикъл ...  newsm78 коремът ми цял ден ми е твърт ... какво ли става

# 430
Джулия, страхотен и вкусен жест!  newsm10

Мони и Борис  Heart Eyes Kissing Heart lovekiss Бързо справяне с проблемите и скоро да се похвалите със спокойни дни и нощи!

Дани и Емо, да не ни изненадаш и ти на сутринта  Crazy

Лека нощ на всички, аз се предавам вече  smile3507 newsm49

# 431
Дани и Емо,мен така ме болеше преди да родя...Обясниха ми,че точно това са контракциите...Ако са ти продължителни,по-добре вземи ги засичай и виж на какъв интервал са....Все пак може и нещо друго да е,но за по-сигурно...
Мони,Борис е страшно сладичък....А трябва да ги запознаем бебоците и да се видим,но нека се стопли временцето...
Честито момченце на dix6.Да е жив и здрав,много кротичък и много да радва мама и тати!

# 432
  • Пловдив
За малко да пропусна да се включа навреме - знаех си, че Емичка ще стане мама точно днес, ама жалко , че не е минало по--леко раждането, важното е че са добре обаче.  Peace
ЧЕСТИТО БЕБЕ ЯСМИН НА МАМА ЕМИЧКА!!! newsm51
ЧЕСТИТО И НА МАМА DIX6 smile3525
ДА СА ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ ВСИЧКИ ДРУЖНО С ТАТИТАТА ВКЪЩИ!!!
Монии,радвам се че се включи с новини. Много е гадно с тия колики наистина - и нашия батко беше така и освен да ми лежи на корема да го топля и капките Инфакол(с които от сега съм се заредила за бебо) нищо друго не го успокояваше, но то всяко дете реагира различно. Пробвай различните загрявания , капки и чайове- все нещо може да го облекчи. Много неприятно положението с каките наистина - дано свикнат вече, че да не се натовърваш психически и с това, стига ти недоспиването.  Hug
Отивам да спя вече, изчетох ви и ще съм спокойна че не съм пропуснала новините!  Wink Спокойна нощ на всички коремчета!

# 433
  • Варна
Честито и на DIX6,да са живи и здрави.

Болките като при цикъл-ами и аз ги имам,ама немога да ги засега-постоянни са.Ама съм спокойна-ред е на момиче:)
Мони радвам се,че се разписа.Съжалявам,че не мога да дам съвет за коликите-знам за сешуар и топъл масаж. А за каките-бедна ми е фантазията. Бо е страхотно човече,дай Боже скоро да свикнат. Hug

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 06:41 от Mwpo

# 434
Аз докато кажа лека нощ и стана време за добро утро. Знаех си, че като се похваля с добър сън и ще последва събуждане по никое време Sad ами това е, оплаках се, няма нови бебета, освен да опитам пак да поспя...

Общи условия

Активация на акаунт