Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 934
  • 679
  •   1
Отговори
# 405
Честито на мама ЕмиЧка  smile3525 Живи и здрави и дай боже бързо възстановяване. Като прочетох,че раждането е било дълго и направо ме хвана още повече шубето  newsm09

# 406
Честити бебета Емилия на мама Яна и Ясмин на мама ЕмиЧка! Да са живи и здрави, да папкат и да слушкат.
Бобо и Еличка са големи сладури! Пу,пу.
Честит имен ден и на малката Дария, здраве и късмет!
И ако не е късно, едно заглавие и от мен
Април със бодра крачка приближава и  бебевалеж обилен обещава!

# 407
  • Сопот, Пловдив
Мони , много се радвам че се разписа  Hug , тъкмо си мислих и аз напоследък, че не съм те виждала скоро из форума. Бебе Бо е много сладък, вече упорито растете като гледам  1crib ! Каките ще свикнат, просто съм убедена. Дано да намериш нещо да помага за коликите. Много целувки и от мен!  Heart Eyes

# 408
Здравейте коремчета  Hug

Много се радвам на нашите новопоявили се бебочета, да са ни живи и здрави!!!
Аз последно време нямах възможност да пиша, заели сме се с почистване и приготовления.
Бях на прегледр бебо е около 2 800гр. седи си с гравичката надолу. Изследванията ми са добри, само дето имам гъбички и ще се лекувам.
Контракции получавам, но са нарядко и не продължителни.
Ами това е засега от мен. Пожелавам на всички само положителни емоции  Heart Eyes

# 409
  • Варна
Честита принцеса Ясмин на ЕмиЧка и бързо възстановяване! newsm18 Tada

# 410
  • Бургас/Пз
Честита малка прелестна госпожица на мама ЕМИЧКА, да й е жива и здрава и да донесе много радост на цялото семейство!

Благодаря на всички за пожеланията към Дария!

Мони, какво си давала досега за коликите? Пробвай някои от билковите чайчета - анасон, копър, топла кърпа на коремчето или други бабини методи!

# 411
  Честито бебе Ясмин на мама Емичка!  ylinfant Да ви е жива и здрава, голяма радост за цялото семейство!
  Момичета, пак дойде ред на момченце  Mr. Green
  Мони, радвам се, че се включи  Hug Напълно те разбирам за това с коликите- наистина е ужасно. Това да го гледаш как се мъчи и да не можеш да му помогнеш...отделно преумората и недоспиването  Sad Дано това да ви е пика и скоро, ако не да минат напълно, поне да намалеят  Praynig
 Ние изпробвахме поне 5-6 вида капки за колики, масажи затопляне... но имаше един момент, в който просто нищо не помагаше, правехме го за собствено успокоение, че действаме по някакъв начин. Иначе от мои лични наблюдения капките със симетикон ни действаха по различен начин, нищо, че уж са с една и съща активна съставка- най- ни помагаха Саб Симплекс, но и това е индивидуално за всяко дете. А каките ще свикнат, просто им трябва време  Peace А Бо е голям сладур с това чипо носле...  Party Още е пораснал, пу-пу, това му е работата  Peace
  Ние утре заминаваме за Плевен, във вторник съм на преглед, малко ми е притеснено какво ще ми кажат и какво ще покаже прегледа, но каквото стане. Дано все пак имам шанса, за който мечтая. В понеделник нашите ще прекарват интернет и съм мнооого щастлива от факта, защото щях да се побъркам самичка и без нет там... А бебевалежа е вече налице  Laughing
  Да се похваля, днес вече изгладих всички бебешки дрешки и съм готова  newsm44 Остава и креватчетата да изсъхнат, че на това влажно време...но и това ще стане.
  И тук да честитя именния ден на Дария на Ани! Жива и здрава и горда двойна кака след около месец   bouquet

# 412
Цитат
Момичета, пак дойде ред на момченце   
  Peace
Знаех си аз  Hug
Честито на мама Емичка бързо възстановяване.  bouquet

# 413
  • Бургас/Пз
Хайде да ви донеса и аз една щъркелова новина dix6 с термин 1-ви април е родила момченце - вагинално раждане след секцио. Ето и точния цитат
Дикс е родила вагинално рано тази сутрин момченце!  Hug Раждането е било домашно, доколкото разбрах. Мама и бебе са добре.  Wink

Да е живо и здраво новото ни априлско попълнение!

Ето и една статия за секциото, на който му е интересно да чете http://amotherisborn.wordpress.com/2011/03/19/childbirthconnectionbooklet/

# 414
Здравейте мами, моя термин пък е в края на април, в понеделник ще ходя при доктора,който ще ме оперира и се надявам да ми кажат ориентировъчна дата. Кофти при мен е ,че още от декември съм с контракции, в момента съм на 3х2, но пак не спират,вече не знам какво ще правим така  Sad , а бебето  вече е по-голямо и с всяко негово движение получавам контраксия. Някоя от вас имала ли е толкова продължително време контракции?

# 415
Честит син на dix6,  да им е жив и здрав   bouquet

# 416
Честити да са най - новите Априлкси слънчица и техните маминки. Бързо възстановяване на майките им и да носят само радост и щастие в семействата си!
 newsm51 smile3525 newsm44

# 417
Честито на новите мами и добре дошли на новите бебоци!!!!

# 418
Лека и спокойна нощ на всички тумбачета от мен.  smile3507  Hug  Hug  Hug

# 419
Честита щерка на мама Емичка ,да е жива и здрава малката Ясмин .
Честито na dix 6 , да е живо и здраво момченцето .
Ани честита ти именничка да е жива ,здрава и много щастлива.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт