Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 936
  • 679
  •   1
Отговори
# 390
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЕМИЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА   bouquet

# 391
  • Сопот, Пловдив
Хайде и тук:

Честито бебе Ясмин на мама Емичка! Много усмивки да носи на всички!

newsm51  ylinfant babydust7

# 392
Поздравления, Емичка! Бъдете здрави и щастливи! Ясмин е прекрасно име!
Завиждам на всички, които имат възможността да спят и почиват, когато желаят. Особено тази седмица ми дойде доста натоварена, двамата с детето болни, денонощни грижи, 5 дни непрестанна температура...ужас! Вече сме по-добре, дори утре ще празнуваме отминалият му РД.
Поздравления на всички ви за покупките. Аз имам толкова много неща от синът ми, че засега съм купила само дрехи, биберони, залъгалка и малко козметика. Реших да си взема нова количка и се спрях на супер олекотеният летен вариант на Чико. Но тя ще е подарък, така че ще я получим в последствие. Също ще използваме преносимата кошара, много ми беше удобна.
В четвъртък съм на преглед при лекарят, който ще ме оперира и така се надявам да каже някаква скорошна дата, че вече едва издържам Laughing
Лека и спокойна вечер на всички!

# 393
Емичка, честито!!! Да ви е жива и здрава малката кукла Ясмин!!!

# 394
      ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА  ЯСМИН НА ЕМИЧКА,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ РАДВА!!!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 395
  • София
Хайде още едно бебенце  Ясмин към скромното ни за сега бебешко отборче.
ЕмиЧка браво на теб рече и отсече, бързо възстановяване на теб  Peace
Честита ти дъщеричка!   bouquet Нека бъде здрава и красива да расте щастлива и много да ви радва!

# 396
ЕмиЧка роди бебе Ясмин в 17ч. и 44 минути.Малката Ясмин тежи 3,300 кг. и е 51 см.И бебка и мама са в отлично състояние.

Еми има шевове,доста бавно и болезнено е било всичко,но важното е,че е минало и че са добре.
За име последно щеше да е Моника,но явно са си променили решението.

Честито на Мама Емичка за малката Ясмина! Да е здрава, да папка и да носи само радости на родителите си!
newsm51 smile3541

# 397
  • Бургас
Ехаааа,колко много поводи за честитки!  Crazy Браво!
Ани, честит имен ден на Дария! Да бъде всеотдайна кака и да помага много!    bouquet
Честито бебе Емилия  на мама Яна!
Честито бебе Ясмин на Емичка!
Да ви слушат много малките принцеси и бързо да порастнат големи!На мамите- бързо възстановяване !

# 398
  • sofia
Емичка, честито бебче Ясмин!
Нека да е много здрава и щастлива и да радва всички около себе си!
бързо възстановяване на мама.

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 21:32 от мирта

# 399
Тъй като не съм писала скоро искам да честитя бебчетата на мама IRA2, i_ana81, nadeto25, на мама Лени и най-новото попълнение Ясмин на ЕмиЧка

Да са живи и здрави малките бонбончета, бързо да се адаптират към новия свят, а на мамите бързо възстановяване  baby

# 400
Ехааа,колко бебета Crazy Crazy

Честити бебчета!Нека малките Зара,Ясмин,Емилия,Давид и Веселин да са много здравички,много кротички и много да радват родителите си!
На мамите-бързо възстановяване!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета,аз какво да ви кажа...Нямам време,дори да спя Tired Tired TiredЗле е положението при нас.Каките много ревнуват,бебо си иска своето,таткото днес замина....и въобще....вкъщи е пълна лудница...Борис има колики,много е кисел,почти нищо не ни помага...Втори вид капки за колики почнахме вчера,но няма ефект...Нощем е голямо дране,пищене....Направо ужас...През деня е същата работа....

Излизахме вече на разходка,когато беше много топло.На Борис доста му хареса навън,спинка си през целите разходки....

Ето и малко нови снимки http://aprilki2011.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta.568483

Целувки на всички!Да знаете,че много ми липсвате!!!! Hug Hug Hug

Диди,Пете,Ани,Гале,Деси,Иве,Събинка-специални поздрави на вас и много целувки от нас с Борис!И да стискате до април,ей!!! Whistling Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 401
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕМИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЯСМИН, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!!

# 402
Честито бебче на мама Емичка - Ясмин е много хубаво име,да ти е жива и здрава и много да ви радва в къщи.

# 403
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честита Яница на Емичка и от мен!
Честит имен ден на щерката на Ани!

# 404
честито на мама емичка за бебе ясмин
[/size][/color]
Да са живи и здрави,а мама бързо да се възтановява!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт