Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 943
  • 679
  •   1
Отговори
# 375
Много стиснати палчета и от мен за Емичка и чакаме скоро новинки  newsm51 за още едни розови пелени!

# 376
Ани честит имен ден на Дария. Да расте красавица и да е послушанката на мама. family
Честито бебе Емилия  на мама Яна. Ще чакаме разказ как е минало! Много прегръдки  и целувки!
Стиснати палчета и от мен за Емичка. Дано мине бързо и безболезнено! Чакаме добрите новини!

За името с Б, мой фавори за мъжко име е Борис. С женско не мога да помогна. Ние също сме в огромна дилема с името. Аз исках да е с моята буква, заюото имаме "сделка с таткото", че момата...следващото бебе ще е кръстена с неговото име, което аз мнооого харесвам. Та за момчето...дали да е с моята буква или да е с буквата на покойният ми татко....

Пожелавам ви спокоен ден. Моят тепърва започва!

p.s Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. ...
Пак съм в час пик Wink

# 377
И аз стискам палци на Емичка, дано всичко е наред.

Да ви кажа, много съм доволна от намалението на Комсед в Скай сити. Доста добри покупки направихме. Имате още един ден, ако искате да се възползвате....

аз днес отново ходих и даже си купих количка. Много съм доволна. За 299лв си купих количка 3 в 1 на Hauck  newsm68 Аз и без друго не можех да си позволя много скъпи колички,мислех някъде до към 500-600лв. Бях се спряла на тази,но днес като я видях - граааабииииииииии Simple Smile

# 378
  • Варна
brown_eyes   Направо ме заинтригува с тази количка, коя е?

# 379
И аз стискам палци на Емичка, дано всичко е наред.

Да ви кажа, много съм доволна от намалението на Комсед в Скай сити. Доста добри покупки направихме. Имате още един ден, ако искате да се възползвате....

аз днес отново ходих и даже си купих количка. Много съм доволна. За 299лв си купих количка 3 в 1 на Hauck  newsm68 Аз и без друго не можех да си позволя много скъпи колички,мислех някъде до към 500-600лв. Бях се спряла на тази,но днес като я видях - граааабииииииииии Simple Smile

еее, браво, уцелила си в десетката.... Wink   и аз се награбих с покупки, като невидяла... Blush Whistling

# 380
brown_eyes  Направо ме заинтригува с тази количка, коя е?

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10862

ето тази 1:1, цена 299 лв  newsm44

само да допълня,днес имаше по-голям избор на колички. Имаше същата само че с 1 дръжка,аз предпочетох 2-те дръжки заради по-компактното сгъване тип чадър. Имаше я и в червено.

# 381
Tonika, ласкаеш ме направо Joy за съжаление тази година не знам дали ще имам време за великденските изкушения Crazy Иначе определено тестените и сладки неща са ми страст. Ако искаш някоя рецепта конкретно - кажи да ти я дам...иначе ето тук имам личен албум с някои рецепти Кулинарна приказка

Narina,наистена много неща ми харесаха от албумчето ти не само великденските и наистена изглеждат много вкусно и смятам да си ги пробвам и да си ги запазя.За в бъдеще да си спомням,че са от тебе аз така си кръщавам рецептите който ми даде рецепта си я пиша с неговото име.Ще ти пиша на ЛС кои от рецептите искам.Възхищавам ти се на уменията  newsm51 Благодаря ти още веднъж,че се съгласи да ми дадеш някои от рецептите си.  delilah_qk ,днес стигнахме бързо до консенсус но борбата е от няколко месеца може би вече се умориха от моето настояване и се предадоха  Joy Така сега цари спокойствие и мир в къщи.   bouquet Какво става с ЕмиЧка има ли някой информация?                                                         

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 19:19 от Tonika

# 382
ЕмиЧка роди бебе Ясмин в 17ч. и 44 минути.Малката Ясмин тежи 3,300 кг. и е 51 см.И бебка и мама са в отлично състояние.

Еми има шевове,доста бавно и болезнено е било всичко,но важното е,че е минало и че са добре.
За име последно щеше да е Моника,но явно са си променили решението.

# 383
Емичка, честита бебка!!! Ясмин да расте здраво и щастливо дете!!! Бързо възстановяване на мама!!!  Hug

Успех на всички мамчета с приближаващи срещи с малките бебчета!

не съм стегнала единствено багажа за болницата, но днес мисля да го направя. Да ви питам необходимо ли ми е брачното свидетелство?

Мисля, че е необходимо. Аз пък се чудех дали може само с лична карта или става и с паспорт? На сайта на Шейново пише лична карта, а не документ за самоличност  newsm78

Аз пък толкова забравям. Crazy И с първата си бременност и сега се чувствам като куха лейка. Отидох до магазина за кори, че ще правя тиквеник. Купих всичко друго, но не и кори. ooooh!
Чак като се върнах вкъщи се сетих за какво точно съм излизала. Crossing Arms
Мирта, аз днес излязох специално да пазарувам неща за болницата и да се възползвам от намалението в Комсед, стигнах до магазина и чакайки на опашката се усетих, че не съм си взела картата и имам 20 лв в себе си  #Crazy Добре, че не си бях харесала много неща  Joy

Не знам Луната ли е проблем за вас, но за мен е бонус от всякъде - спя като труп и бебка ме буди в много прилични часове със свръхактивната си програма.

Новината е, че от днес вече съм в отбора на мамите с болки в срамната кост, но това не ме спира да не се спирам  Laughing Задачките не чакат, покупките също.

Тоника, моите фаворити с Б са Белла, Белослава, Божидара.

Днес си запазих час за запис на тонове в Шейново - на 30ти март от 15.30. Еййй, чак сега се усетих, че тогава се гласях да се натреса неканена и на Отворените врати. Ох, проверих сега, от 14.00 са, ще ги съчетая нещата  hahaha Кой още мисли да се натресе с мен?!  Embarassed

# 384
brown_eyes, честита количка Simple Smile Точно тази беше и мой фаворит, но взех Грако само защото беше на оферта, но и нея си харесвам Simple Smile

Емичка, честито!   bouquet Бързо възстановяване на теб, и добре дошла на Ясмин, да е жива и здрава!

# 385
  • Варна
Емичка, честита щерка. Да е жива и здрава. На теб бързо възстановяване, на татито наздраве!

# 386
Честита Ясмина на мама Емичка, да е жива и здрава, бързо възстановяване на мама и скоро прибиране вкъщи!

# 387
ЕмиЧка,тъкмо попитах дали има някой информация за тебе и ето ти новина newsm44 Да ти е жива и здрава малката Ясмин и много да ви радва.На тебе бързо възстановяване и да си ходите в къщи.  newsm51

# 388
Емичка, честита принцеска!!! newsm51

# 389
 cheers

Честито ни бебче Simple Smile

Вижте какво ми попадна Wink

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=13345

посмях се ... Simple Smile моето мъжле отнесе няколко питиета лятото, докато разсъждавах над въпроса защо ми закъснява Wink

Общи условия

Активация на акаунт