Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 948
  • 679
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм на 28. 03, но как върви бебо може да се засечем в болницата! Ходила ли си на отворените врати. Аз като ходих на запис докторката ме разведе из отделението. Наистина е много чисто. Всичко е ново и много хубаво, стаите са с по 3 легла. Ако нещо те интересува питай. Hug Hug Hug
Стискам палци на мама Еми много бързо и безпроблемно да роди!

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 19:34 от milotolu6ka

# 361
 Crazy Иде бебе ... стискаме палци за леко раждане Simple Smile и само прекрасни мигове след срещата с бебчо Simple Smile

# 362
  • Бургас/Пз
Силно стиснати палчета за ЕмиЧка! През 5 минути само влизам да проверявам за новини!  Mr. Green

# 363
  • Сопот, Пловдив
Стискам палци на ЕмиЧка всичко да мине бързо, лесно и безпроблемно!!!  Praynig Hug

Narina , аз като една въобще неумееща да готви жена, искрено ти се възхищавам на кулинарните подвизи!  newsm64 cook cook

Магнезия
- спрях го кажи-речи изведнъж преди 10 дни, АГ не ме предупреди, че трябва постепенно, но, да чукна на дърво, май не ми се отрази. Но аз никога не съм го пила 3х2 , както чета, че повечето от вас са го пили, винаги е било 3х1.

# 364
Роис, то сигурно си зависи от състоянието на всяка мацка. И аз пия магнезий 3 по 1, но от доста време не съм много редовна, нито пък лекарката ми каза нещо, явно при мен е било по-леко положението.

За запис на тонове в Шейново трябва човек да си запази час. Та сега звъня упорито, че никой не ми вдига.

# 365
Емичка- стискам палци и на краката, дано всичко е наред!

# 366
Емичка- стискам палци и на краката, дано всичко е наред!
  202uu Praynig

# 367
Успех на Емичка, бързо и лесно Simple Smile

# 368
Успех на Емичка, бързо и лесно Simple Smile
Hug Praynig Peace

Чакам новини с нетърпение!!!

# 369
  • Червено знаме 11:)
И от мен едни стиснати палчета на Емичка Hug Hug

# 370
И аз стискам палци на Емичка, дано всичко е наред.

Да ви кажа, много съм доволна от намалението на Комсед в Скай сити. Доста добри покупки направихме. Имате още един ден, ако искате да се възползвате....

# 371
Успех на Емичка,лесно и без проблемно раждане й желая!

# 372
Стискам палци и аз за Емичка! Дано всичко мине бързо и безболезнено!
Не съм писала сигурно от 2-3 теми насам, но нямате изчитане Simple Smile
От както съм в 9м. и аз се шашкам от време на време, но ми минава. Вчера и днес бебка е супер активна, чак й се чудя как си прави гимнастиките на толкова тясно  Rolling Eyes И доста често ме натиска по пикочния мехур, но взех да свиквам. Като полегна и тя се кротва.
За магнезия - аз го спрях преди 2 седмици и от тогава контракциите ми сякаш станаха по-редки, но мъничко по-осезаеми.
Имам въпрос към бургаските мами - някоя от вас ходила ли е на запис на тоновете в МБАЛ и знае ли как става записването на час? Когато бяхме там на Дни на отворените врати ни споменаха, че след 36 г.с. можем да ходим безплатно на запис, но след записване. А не помня дали казаха нещо за самото записване ooooh!

# 373
Стискам палци и аз за Емичка! Дано всичко мине бързо и безболезнено!
Не съм писала сигурно от 2-3 теми насам, но нямате изчитане Simple Smile
От както съм в 9м. и аз се шашкам от време на време, но ми минава. Вчера и днес бебка е супер активна, чак й се чудя как си прави гимнастиките на толкова тясно  Rolling Eyes И доста често ме натиска по пикочния мехур, но взех да свиквам. Като полегна и тя се кротва.
За магнезия - аз го спрях преди 2 седмици и от тогава контракциите ми сякаш станаха по-редки, но мъничко по-осезаеми.
Имам въпрос към бургаските мами - някоя от вас ходила ли е на запис на тоновете в МБАЛ и знае ли как става записването на час? Когато бяхме там на Дни на отворените врати ни споменаха, че след 36 г.с. можем да ходим безплатно на запис, но след записване. А не помня дали казаха нещо за самото записване ooooh!

Да аз ходих не ми искаха час,но ме предупредиха че следващия път просто мога да поизчакам малко ако има друго момиче.Иначе аз като отидох нямаше никой.Записа е безплатен и е около 20 мин,прави се в тази стая в която ни събраха първоначално за отворените врати.Акушерката като приключихме ми каза да отида след около 10-на дена за втори запис.Иначе вчера звънях до там по друг повод и друга акушерка ме покани отново за запис,но ми спомена за понеделник и вторник,а аз не съм сигурна първия път в кой ден ходихме.АААА и записите стават до 13 часа,до този час и има безплатана консултация със гинеколкога на смяна(ако искаш и сигурно ако е свободен в момента).Сега във вторник,като отида пак,ще докладвам после ако някой се интересува.....А пък иначе с теб може и да се засечем,по хубави поводи там.... Hug Hug Hug

# 374
Все още ли няма новини за Емичка.От 10 сутринта ако са контракциите ...вижда ми се доста време.Дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт