Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 931
  • 679
  •   1
Отговори
# 435
Ехеее, и други ранобудни има! Аз заспивам вечер с малкия - т.е. в 9,30 и 6 часа съм кукуряк с петлите Simple Smile

Честито на новите мами - да си гушкат сладките бебоци вече!   Heart Eyes

# 436
Ехо....Още една ранобудна,просто болките в дупето ми дойдоха в повече...... Mr. Green

# 437
Добро утро и от мен!Честити бебчета на мамите! newsm51

# 438
Добро утро  Grinning!
След вчерашния кофти ден за мен ,днес се надявам да съм по добре ,изпратих детето на бабин дом ,ММ е на работа и мисля само да си почивам .
ще следя темата за нови бебета ,че вече всеки ден си имаме бебета ,което много ме радва .
Мони  Hugпустите му колики много ги мъчат  Sad,дано скоро му минат на сладкия Борис.
Каките ще свикнат не се тревожи ,трябва им време ,не го правят нарочно просто ревност  :е:това е .
ОХ вече нямам търпение и аз да раждам ,но след 30 март   Mr. Green Grinning рано е още .
Хубав ден мами  Heart Eyes.

# 439
Добро утро мамчета!
DIX6,честито бебинче.Честито и на Емичка за малката принцеса.
Аз спя непробудно.Заспивам в 9,30 и максимум 7 съм кукуряк,но по-добре така,че като дойде бебока да съм във форма.Аз нямам болки ,освен безболезнени контракцийки.Вече съм официално в 9-я,но смятам,че следващите 10 дни ще са спокойни.Аз се успокоих някак си.
Джулия,беше ме питала за доктора-аз съм при Карагьозов,но той не е настоявал за този вид упойка,просто уточни,че е най-добрата ,а аз да си решавам.Така беше и с анестезиолога -Георгиев.Сега съм силна вилна,но като му дойде времето ще ме хване шубето-няма начин.Преди месец там роди моя приятелка и тъй като е доста едра се е наложило да я бодат 7 пъти в гърба и каза,че боляло по-малко и от вземане на кръв,ноооо всеки има различен праг на болка..Ще видим,ще разказваме после!Отивам да будя малката и мятам закуската,че денят ей сега ще мине ,докато се помайвам.ОО да доложа на кръвно иследване ми излезе положителен тест за хламиди.А лекарката по ЗК.беше абсолзтно убедена ,че не е необходимо да го правя.Оказва  се,че ако не се лекува малкото може да се роди с пневмония ..или нещо такова.Та пийнах един антибиотик вчера и аз-няма как.
Желая ви спокоен ден и бебчовците да се редуват според обявените дати!

# 440
Добро утро!  Grinning

Честити бебенца на мама ЕмиЧка и на мама dix6! Да са живи и здрави!!!   bouquet  bouquet

# 441
Много спах, но и много ставах, а най-забавното беше, че ви сънувах, въпреки че не се познаваме. Седяхме май в родилно и си приказвахме newsm78

Едно спокойно ми беше с вас, дали не може да дойдете да си раждаме заедно? Wink

Пожелавам хубав ден на всички, целувки по нослетата на всички нови бебоци

# 442
dix6 ЧЕСТИТО ! Сподели като ти остане време как е минало всичко - в Родилница чета отзиви от Ралка , но ще ми е интересно да споделищ и ти как си се чувствала ,/ не съм разбрала досега за друга априлка с желание да роди в къщи /  Hug   bouquet

Честито бебче и на мама Емичка  - вчера всички бяхме с теб !Бързо  възстановяване и много радостни мигове с малкото човече.

И на мен тази нощ ми беше от най спокойните и поспаливи - явно найстина луната ни действа успокояващо. Друг път минава доста време докато се поуспокои акробатката.

# 443
Добро утро!
колко хубави новини тази сутрин!
Честито момиченце на Емичка! и Честито момченце на Дикс6! Пожелавам ви бързо възстановяване и здрави и спокойни бебенца!
Днес си имам рожденик- моя мъж се е родил преди 40 години! Тъй като има поверие, че не се черпело и не се празнувал този рожден ден, за това няма почерпка.Пък и да не ви дразня излишно Simple Smile
Момичета и тази нощ беше кошмарна-успях да поспя от 5.30 до 7.30. Добре че няма да празнуваме, защото не бих издържала. Пък и той ще е на работа.
Пожелавам ви приятен ден!

# 444
  • Варна
Честито щастие на dix6! smile3504

На Мони изпращам много търпение, спокойствие и сила, че си личи, че никак не е лесно! Но пък няма съмнение, че си струва - Бо е прекрасен!!! newsm51

# 445
Честито ви бебче, dix6! Бъдете здрави, спокойни и щастливи!
Мони, най-ефикасните капки при коликите на синът ми бяха Инфакол. Сега много приятелки ми хвалят тези на Колиеф. Искренно се надявам този път стомашните неразположения да ни разминат, че имам много лош спомен от онези 6 седмици с колики. Като се замисля, синът ми най-много се успокояваше от топлите компреси и гушкането корем в корем.
Статията за секциото е безумна, не препоръчвам на първескините да я четат.
Хубав и слънчев ден на всички!

# 446
Добро утро, момичета!
Колко ранобудни има Mr. Green - по неволя, хич не ми се ставаше, но гимнастиката ме разбуди newsm32. Аз даже вече успях да се изкъпя и да си изсуша косата...така че сега се отдавам на кафенци и малко блеене, за по-късно ще видим...намислила съм сто задачи на таткото като стане, но незнам дали ще ме огрее Mr. Green

Мони Hug, дано отинат бързо тези колики!

# 447
За коликите, някоя опитна мама чувала/прабвала ли е да вари пресен копър и да го пие като чай, а в последствие то отива в кърмата и в стомахчето на бебето?! Чувала съм, че облекчава, но не мога да потвърдя, затова питам дали някой го е пробвал с по-големите си деца!

# 448
Здравейте момичета,

Как сте в този мрачен ден...а даже и май си е студено навън..
Аз пак не спах добре, ама то май си стана ежедневие..отново си ме свива корема-във вторник съм на консултация и запис и след това бебока да излиза..че вече нямам търпение..
Искам да ви попитам-вие потите ли се-аз постонянно умирам от жега..и чак се потя-а по принцип не се потя...много е гадно-сигурно от тежестта и хормоните ли..и аз незнам..
Мони-за коликите на Теди давах чайче на Хип-копър и анасон-и мисля,че и помагаше, но и тя нямаше кой знае какви колики слава Богу..
Мои приятелки също варяха пресен копър и го даваха директно на бебоците-но е хубаво да си сигурна от къде е копъра...че с тея боклуци по пазара...

Оставям ви,че днес ще боядисваме един огромен таван, който се каним от доста време...
До после! Grinning

# 449

Добро утро и от мен Simple Smile Аз поспах доста, а и по-добре,че днес много задачи ме чакат Simple Smile

Много спах, но и много ставах, а най-забавното беше, че ви сънувах, въпреки че не се познаваме. Седяхме май в родилно и си приказвахме newsm78

Едно спокойно ми беше с вас, дали не може да дойдете да си раждаме заедно? Wink

Пожелавам хубав ден на всички, целувки по нослетата на всички нови бебоци

Sunnny_v , ейййй колко хубаво би било. Чак си го представих. Би било много спокойно на всички,убедена съм newsm53

Общи условия

Активация на акаунт