Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 926
  • 679
  •   1
Отговори
# 450
Аз поспах и пак съм тук Grinning проверявам за изненади, но е тихо засега. Отивам да закусвам, че толкова късно не съм ставала от месеци и коремчето не е свикнало Crazy между другото ММ каза "това не е коремче"  Laughing Направо си е коремище с малка мацка вътре  Heart Eyes

Прегръдки и за вашите коремища и техните обитатели  Hug

Sunny, ще си раждаме заедно и още как Simple Smile в мислите си Simple Smile

# 451
Добро утро от нас 2 в1  Hug Макар вън да вали и е едно депресиращо...Аз снощи спах чудесно, не знам на какво се дължи, защото последните нощи бяха кошмарни. Снощи станах само 2 пъти до тоалетна Crazy За сметка на това сънувах бомбардировките в Либия ooooh!

Сега пратих мъжа ми и каката на Метро и пратих списък за бебка, имам 4-5 дни да приготвя всичко, че почнах намалянето на магнезия от днес и не знам какво ще става. Все си мислех, че ще мога сама да си напазарувам и подготвя без да занимавам никого, но онзи ден ми обърнаха представите Mr. Green Поне утре ще отидем до един бебешки магазин и ще си взема някои глезотийки Joy

Честито бебче на dix6!!!

# 452
Добро утро и от мен.И аз си поспах доста,а ММ беше станал и правеше закуската и аз като гладна мечка ѝ се нахвърлих.
За потенето-и аз се потя много,постоянно сменям дрехи,по 2-3 пъти  се къпя на ден че не се трае,а уж е зима.Представям си като доидат горещините след някои месец,ама дано да ми се нормализират хормоните.
Брааво на мамите които са вече в 9–я месец.Нещо не ги разбирам лентичките.Що не се мести щъркелчето,а пък нали на таблицата за бременност от 36 седмица е 9 месец.Нещо маѝ бременлиѝскищят ми мозък не разбира newsm78.

# 453
честито бебче и от мен леле настана бебевалеж  bouquet Laughing Laughing Hug Hug

# 454
Добро утро,  мамчета !

Честито за новите бебчета на мама Емичка и Дикс6, да са живи и здрави и да папкат много!

Днес влизам в 9-ияяяя и за честитка ми се обади гърлото -боли, не мога да преглъщам. ММ е болен от 4 дена, антибиотици, киха, кашля и т.н.,  та се уплаших, че е вирус и звъннах рано- рано на моята ЖК - събудих я набързо. Посъветва ме, че ако се влоша мога да пия Аугментин или Оспамокс -антибиотици от този род, че да не ме хване кашлица. Сега съм на Хомеожен 9 -хомеопатично за смучене през час -Дано ми се размине  Praynig 

# 455
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честито бебече на dix6 и браво за домашното раждане!
DENI13 - дано ти се размине болестта!
И аз от днес намалявам магнезия, но дано бебче остане поне докато навърша 9 месец  Praynig

# 456
Добър ден и от мен коремчета!  Hug Надявам се всички да сте добре и в добро настроение колкото и да е мрачно това време. Честито на мама dix6 живи и здрави и скоро да се гушкат в къщи.  baby DENI13 искренно се надявам да ти се размине само с тази болка в гърлото която си имала тази сутрин. Hug Остана малко дръжте още малко фурничките затворени  Wink

# 457
Привет, коремчета Hug !

Да споделя какво чух - продължение на "обработката" на бебетата.
Докато падне пъпчето, бебетата не се къпели, а се обтривали с жълтък  #Crazy
Търсих инфо в гугъл, но явно и той не е запознат  ooooh!

Макар, че няма да го практикувам, ще се радвам да споделите мнения.

# 458
  • София
 Здравейте момичета,
...дааа и аз си поспах добре тази нощ.
dix6 Честито бебече!  smile3525 Нека расте здраво и щастливо и ви радва. Голяма смелост и поемане на отговорност се иска за домашното раждане! Браво, че всичко е минало добре.

Мони браво на Бо, доста е порастнал. За коликите положението е индивидуално при всички бебоци, дано намериш подходящи капки, които да го облекчават. Каките ще свикнат, трудно е, но трябва търпение.
Пийнах си кафенце и сега малко домашни задължения. Хайде до скоро.

# 459
nelitaiv ,според мен това е пълна глупост от времето на баба...Ние Елица я изкъпахме още първата вечер,след като се прибрахме вкъщи,но без измиващи препарати,само с водичка в коритцето.Има лепенки за пъпчета,за да не се мокрят.А с измиващи препарати започнахме да я къпем след 7-я ден.С кремове също тогава чак започнах да я мажа,така ме посъветва лекарката.
Дани и Емо,какво става?Да не ни изненадаш и ти с бебче сега?Разпиши се,ако си тук,да не те мислим.

# 460
Честити нови бебоци. Да са живи и здрави и да радват родителите си.

# 461
  • София
Честити нови сладки бебенца в прекрасната ни тема! Да са живи и здрави и големи да порастнат  Hug
Чакаме и от мамите им да споделят как се чустват, дано бързо да се прибират у дома си!

Хубав ден на всички тумбаци   bouquet

# 462
Дани и Емо да се яви на отчет!  Wink

Честит Рожден Ден на нашето мамче megi_s! Да е много щастлива и спокойна мама и когато се появи малкото слънчице много да я радва!

Честито на всички в 9ия и да сте с повишено внимание, както и на тези, които намаляват магнезия  Hug

# 463
Честит Рожден Ден на megi_s,   bdbaloni пожелавам ти много здраве преди всичко,леко раждане и на финала едно хубаво пухкаво  newsm30

# 464
Само да питам компетентните излезнехе ми резултатите срещу " Материал от генитална система" пише това - STREPTOCOCCUS beta HEAMOLYTICUS gr. “B”
Трябва ли да изначи че имам стрептококова инфекция.
После ще ви чета. че съм назад с материала
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт