Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 924
  • 679
  •   1
Отговори
# 465
За коликите, някоя опитна мама чувала/прабвала ли е да вари пресен копър и да го пие като чай, а в последствие то отива в кърмата и в стомахчето на бебето?! Чувала съм, че облекчава, но не мога да потвърдя, затова питам дали някой го е пробвал с по-големите си деца!
Добир ден!
Варехме семе от копир и давахме водичката.Друго намаше.И сега има чая копер и анасон.Не ми работи клавитуерт. Weary

# 466
За коликите, някоя опитна мама чувала/прабвала ли е да вари пресен копър и да го пие като чай, а в последствие то отива в кърмата и в стомахчето на бебето?! Чувала съм, че облекчава, но не мога да потвърдя, затова питам дали някой го е пробвал с по-големите си деца!
Добир ден!
Варехме семе от копир и давахме водичката.Друго намаше.И сега има чая копер и анасон.Не ми работи клавитуерт. Weary
туко що попитах свекърва ми за копара и ми каза че ето така се пие КОПЪР
Три пъти дневно след хранене се приема по 1 г
ситно счукани плодчета от копър с няколко глътки
вода.

# 467
Честито бебче на dix6!!! Да е много, много здраво, послушно и да расте безкрайно щастливо.

Sosmy, най-добре е АГ да ти каже какво да правиш, но аз да ти споделя моя опит. Преди да забременея съм имала Streptococcus Beta Heamolyticus gr.B във влагалищния секрет. Когато на резултата от МБ пишеше "масово", дори хомеопатичката ми изписваше АБ, защото мястото му не било там. След АБ ми даваше да пия по 1 месец по схема Streptocоccinum 15CH, за да не остане носителство.

# 468
Честити бебенца на мама ЕмиЧка и на мама dix6

# 469
3 глави чесън и 5 чаени:лъжички кимион се сваряват в 1 л мляко На всеки час се взема по 1 супена лъжица. а това помага още повече тя ми каза че едно време така е примахнала коликите но незнам ти си прецени по довре да се отиде на лекар ако е на сухо мляко може да е от това или нещо друго

# 470
Честити бебчета и от мен на ЕмиЧка и Дикс6.Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!   bouquet

Аз вчера бях на преглед.Бебо вече е с главата надолу,тежи 3,100 кг..Добре е.Плацентата ми е втора степен на зрялост...Какво означава това? Rolling EyesДоки каза да очакваме бебо около 30.03-05.04 най-късно.
Аз не пиша много,защото имам доста да уча.Трябва сега да си изкарам оценките,защото после като се роди бебока ще ми е доста трудно да уча...А тези оценки ми трябват,все пак ще ги гледат при кандидастването ми догодина в университет...Доста ще ми е сложно с бебчо,но няма как...Аз вярвам,че ще се справя и с двете неща,ако трябва няма да ям,няма да спя,но ще успея....

# 471
Да споделя за коликите-опитахме почти всичко ,но не помагаше.От еспумизана беше малко по-добре,но си пореваваше доста.Варих чайче от копър и анасон и редувах,като ги взимах от билковата аптека.Аз лично не бих дала счукани семена на толкова малко дете,а за чесъна съм още по-изненадана.Струва ми се,че не е редно на бебе...но не съм капацитет-не знам.На всяко дете действа различно лекарство,макар понякога да са с почти еднакви съставки и да знаете ,че повечето от тези лекарства действат с натрупване.Тоест-не очаквайте подобрение от първият прием-особено Био гайа.И все пак пригответе се-това е период и до към 3-месец отшумява в повечето случаи.След това ще има скокове в растежа и разни други,през които хлапетата няма да са спокойни,няма да искат да ядат,така че коликите са само за загрявка. Laughing
Edward_fenka1 ,не съм те видяла като си се представяла,но явно си съвсем млада.Взела си сериозно решение,но ми харесва,че не си загубила амбицията си.Дано бебче ти е кротичко и не ти обърка плановете.Браво на теб!

# 472
Само да питам компетентните излезнехе ми резултатите срещу " Материал от генитална система" пише това - STREPTOCOCCUS beta HEAMOLYTICUS gr. “B”
Трябва ли да изначи че имам стрептококова инфекция.
После ще ви чета. че съм назад с материала
Благодаря.

И аз имам същото-ще ти кажа какво ми каза моята лекарка, а после го потвърди още една гинеколожка-трябва да се изчисти пред раждането,защото е възможно да се пренесе на бебето после-пие се АБ, но впредвид напредналата бременност не ми изписа, а само глобули-за 6 дена и сега във вторнки ще видим какъв е резултата то тях-надявам се да няма-знам,че са доста упорити тези коки, на не е нещо опасно-каза, че всички рано или късно се заразяваме с това..и причинителите можга да са много-най-често от прекарани ангини се получавало..а аз не съм от доста отдавна прекарвала ангина...но знае ли се...
Споко, сигурна съм,че всичко ще е наред!!! Simple Smile

# 473
най накрая и ние си имаме количка но ММ я купил като за момче направо е за убиване http://www.habitamos.com/post/3035024/carro_trio_chicco_c1_autofix_

# 474
Честити рожби на всички родили мами!!!
Да са живи и здрави и много да ви радват!

Бебевалежа май започна ! Чакаме следващата Simple Smile

# 475
Мамчета, аз съм в лек стрес за тази 6-месечна давност на тестовете за спин, HIV и прочие. Правени са ми на 10 октомври, значи са валидни до 10 април  #Crazy Аз съм с термин 27ми април и какво сега? Наново да ги пускам така ли?! Уффф  Rolling Eyes Някой в подобна ситуация???

# 476
най накрая и ние си имаме количка но ММ я купил като за момче направо е за убиване http://www.habitamos.com/post/3035024/carro_trio_chicco_c1_autofix_

И ние такава количка сме харесали,но в друг цвят.Ще я вземем другата седмица.

Ериа,ами да.Детето не бива да ми убива мотива,а даже напротив,то трябва да ме стимулира.Аз не искам детето ми да се срамува от мен като порасте,още повече че съм на 17 и хората ще има да одумват...Само че на мен не ми пука,но детето може да се засегне като порасте...Затова искам да отида догодина в университет,да уча,после да мога да работя,а не някой друг да ме издържа....
Сега като се роди малкия ще ми помага много майка ми,но няма да е вечно,така че....

# 477
  • España (Плевен)
Честити бебочета на Емичка и Дикс6! Да са здрави и щастливи..

Аз съм се разготвила, а моите юнаци спинкат - сладко, сладко..
Ние се сдобихме с кошче и корито. Количката ни е запазена, но ще я вземем по късничко.

# 478
  • София
Мамчета, аз съм в лек стрес за тази 6-месечна давност на тестовете за спин, HIV и прочие. Правени са ми на 10 октомври, значи са валидни до 10 април  #Crazy Аз съм с термин 27ми април и какво сега? Наново да ги пускам така ли?! Уффф  Rolling Eyes Някой в подобна ситуация???

Пускат се отново преди раждането. Аз ги правих миналата седмица. Няма нищо страшно, защо се притесняваш? Едно кратко боцкане и толкова. Аз хич и не обръщам внимание на това. Нали и всеки триместър се прави пълна кръвна картина. Приемам го като част от подготовката за бебо. Важното е всичко да е наред.

# 479
Здравейте и от мен, коремчета  Hug

Честита щерка на мама Емичка ,да е жива и здрава малката Ясмин.
Честито na dix 6 , да е живо и здраво момченцето.

LadyDiDi, аз бях в същото положение с тези изследвания. Изтичат ми днес на 20.03, така че се наложи да ги пусна. HIV пуснах в анонимния център-безплатно, а Хепатит и Васерман(Сифилис) в Цибалаб - излезе 27лв. Видях на сайта на Шейново, че в тяхната ЖК ги пускат двукратно, веднъж в началото и после може би в края, така че явно ще държат на тях. Защо не си изчакаш до 5-6.04 примерно и тогава да ги пуснеш, стават бързо, за 1 ден, за да не даваш предварително парички  Peace

От утре спирам магнезия, така че може и бебчо да реши, че му е време  Wink. Днес ни дойде легълцето и половинчо сега го сглобява с голям ентусиазъм, питах го "с нещо да помогна?", а той - "само с мълчание и усмивка"  Laughing Много винтове, много нещо, има да си се занимава до довечера. До скоро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт