Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 921
  • 679
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте в днешния мрачен ден - уффф Sad Няма ли да стане слънчево и топло най - накрая  #Crazy
Аз мога да Ви се похваля, че днес успях да стигна до църквата и вече съм доволна, че чух една молитва за леко раждане. Много успокояващо ми подейства. Препоръчвам Ви го.
Относно коликите не мога да се включа много, но моите познати дават чайчето от копър на Хипп и май помага на бебока.
Монии, много се радвам, че сте добре, Бо е станал тоооолкова сладък. На каките ще им мине все някой ден.
мирелка123456 - количката е много хубава, но защото да е като за момченце - има си даже оранжевко Simple Smile Аз като си избирах количката си я взех синьо - зелена, но не само защото чакам момченце, но и защото много ми харесва тази комбинация. ЖЗ смятам, да си я ползвам после и за малката кукла, която се надявам да имам някой ден, така че не го мисли това.
Аз вече приключих с дрешките - всичко е изгладено и прибрано  newsm44. Комплектчето за изписване също е готово и е толкоооова хубаво и сладко.
Относно изследванията, аз не смятам да ги повтарям, защото в МБАЛ Самоков не са ми казали, че ги искат толкова скорошни.
Аз също смятам постепенно да намалявам приема на Гинипрала и да видим какво ще последва.  newsm78
Някой друг пие ли го и как смята да процедира ?

# 481
  • София
Влизам мили априлки да честитя и тук рождения ден на милата ми колежка и приятелка
Megi-s да си жива и здрава да мине всичко успешно и здраво бебенце и здрава мама  на финала!

на всички вас желая леко раждане и много,много  здрави бебчета Hug
(все пак съм си априлка набор 2009-ех носталгия Laughing Heart Eyes Hug)

# 482
  • София
Честити бебенца на мамите ЕмиЧка и dix6!!! Да сте живи и здрави и много щастливи!!!  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 483
Ох, до сега и ние се борихме с разгъването на кошарата - като някакви абуригени бяхме  Joy...мъчихме се 1 час, а накрая се оказа, че ставало за 5 мин. ММ, направо се изнерви и вика повече няма да я прибираме, но си почина, изпуши една цигара и я прибрахме в транспорнтия сак да не се праши още. Иначе съм много доволна от избора - страхотна е и е супер стабилна...

От преди малко ми дойде на акъла, че през следващите кажи-речи 40 дни в темата трябва да се появят над 200 бебета, което прави по над 5 на ден Shocked - страхотно, нали Mr. Green

# 484
момичета стоя и си говоря на ум дано следващата съм аз с бебето или поне в рамките на 5-6 дена да е мои ред вече нямам търпение а й времето почна много бавно да ми върви #Crazy Simple Smile

# 485
момичета стоя и си говоря на ум дано следващата съм аз с бебето или поне в рамките на 5-6 дена да е мои ред вече нямам търпение а й времето почна много бавно да ми върви #Crazy Simple Smile

Дано мила  Praynig Praynig Praynig,съгласнасъм ,че накрая е най изнервящо .

# 486
 #Crazy #Crazyнемога даже да заспя заспивам в 2-3 и се събуждам в 5 и така но не иска да излиза постоянно му говоря да излиза но нечува ММ ми казва че съм се вманиачила хаха то май си е така smile3506 smile3506 имам 15 дена а все едно са 5 месеца Simple Smile чак почвам да завиждам на новите мами

# 487
  • Sofia
е. дамянова, аз съм на Гинипрал (и Магнерот) и в сряда, когато отида при доки ще разбера дали трябва да го пия още.
Аз пък още не искам да раждам. В понеделник монтират щорите, във вторник ще долепят тапетите, защото имаха дефект и сега чакам нови, в петък чакам мебелите за детската и като подредим всичко искам поне 10-на дни почивка. Но това са само мечти, ще видя какво е положението в сряда на прегледа.

# 488
Здравейте,приемате ли още едно попълнение? Rolling Eyes
Малко късничко се включвам,но съвсем бях забравила за форума,скоро се присетих и започнах да ви чета,но чак сега се записвам.
Термина ми е на 03.04.11,очакваме момченце,на 30г.,това ми е трета бременност.Имам една госпожица на 5 г. и момченце на 1г. и половина.Добре че,Белослава ходи на градина,а Ивайло на ясла,че иначе не се виждам с три деца #Crazy Laughing Laughing
Ние вече всичко сме приготвили...Почти всичко ми беше останало от Ивчо,та не сме купували много неща.Дрешките и пеленките вече са изпрани,изгладени.Креватчето е готово,количката...Всичко.Само чакаме и бебо да се появи Simple Smile Simple Smile

# 489
Честит рожден ден на Меги ! много здраве и хубаво бебче   Hug

Мони гледах снимките на Бо -Браво, пораснали сте ,пу, пу!

Мирелка количката става и за момиченце -може да сложиш оранжева играчка за количка ,мисля че много хубаво ще стои .

Момичета благодаря за подкрепата ,няма да се даваме на тия вируси !

Нека всички да стискаме, че да наддадат бебчетата ни -по лесно се гледа пухкаво бебче, пък и нека времето малко да се пооправи  Grinning  на по-нетърпеливите ще кажа че детето си знае най-добре, пък и не вярвам да им е лошо вътре в нас на топло и сигурно хииххи
ние няма как ще потраем  Wink  

хайде до скоро милички и да не забравяте да мажете коремите, че последните седмици най-много се разтягат  Naughty

# 490
LadyDiDi, моите изследвания са правени на 8 октомври. Не се бях замисляла над това,че може да не важат след 8ми април. терминът ми е 20 април. Ще питам АГто да си каже тежката дума,но реално не се притеснявам,защото както някой каза това е въпрос на едно боцкане. Не се затормозявай с такива дребни неща,това е само формалност. Питай си доктора да ти каже ще трябва ли наново или не  Simple Smile

# 491
  • Червено знаме 11:)
mirelka_123456 количката е много готина!!!
Аз утре отивам на преглед,с торбичката и не се знае дали ще се върна,има верочтност да съм следващата....ако не утре,то в петък,ако не и тогава...краен срок понеделник(28.03)..олеее,идва...
Добре дошла на новата мама Hugelety333

# 492
О, мен боцкането изобщо не ми е грижа, имам си страхотна вена на ръката и на всички им е кеф да мв бодат, а аз гледам с интерес как се пълнят шишенцата Laughing
Просто случайно го разбрах днес и не се бях замисляла. Иначе септември си пусках изследванията в Цибалаб и не помня колко платих, октомври ми правиха същите тестове в Англия и сега ми се струва излишно пак да се правят същите тестове. Все едно тези месеци съм спала с хиляда мъже Grinning
На 31ви съм на преглед и тогава ще питам пак докторчето Simple Smile ще видя и цените с Шейново и може направо там да ги пусна...

Добре дошла на elety333!

# 493
И на мен ми се искаше 2 седмици преди термина да ме резнат,но уви доктора каза,че недоносено бебе няма да изражда ако не се налага-та категорично отказа.Сега гледам,че доста са с дати  2 седмици и повече  дори.Успех момичета!

# 494
Здравейте и от мен.  Темичките са супер, много са полезни.
Вече и аз нямам тарпение, термина ми е на 02.04. и само се ослушвам за контракции и така, напрежението се осилва с всеки изминал ден. Вече всичко сме приготвили, само неино величество требва да реши да излезе.  Wink
Пожелавам на всички леко раждане и здрави и засмени бебоци.          ylinfant  :ylinfant:javascript:void(0);

Общи условия

Активация на акаунт