Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 960
  • 679
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, момичета!
Аз се чудя от къде да го подхвана, с чистене ли, с разместване на съдържанието на едни шкафове ли, смятах да ходя на кафенце, но след снощния потоп направо се чудя newsm78 - ще видим...

Емичка, дано всичко да е наред! Стискаме палчета Praynig

# 301
Добро утро и от мен wavey......Честито бебче на мама Яна,да им е жива и здрава госпожицата и да расте безгрижна и обичана smile3522 baloni....Емичка имаш и от нас стиснати палци  Kissing Heart newsm17 всичко да мине като по вода....DENI13 и аз не съм много наясно с тея помощи,за болничните ми е долу горе ок,но там от социалните нищо не разбирам smile3556.....brown_eyes ние взехме преносима,моята колежка ми я препоръча,защото дъщеря и е спала в нея до почти 6 години,а и аз нямам много избор,защото живеем на квартира,а имаме доста ел.уреди и мебели....Ами това е от нас с беба,която все още играе аеробика.....Лек ден коремчета...... lovekiss Kissing Heart Kissing Heart

# 302
Добро утро!

Честито бебе Емилия на мама Яна! Да е жива и здрава и много щастлива!

ЕмиЧка, стискам палци всичко да е наред!  Peace

# 303
DENI13 на мен това ми помогна да се ориентирам в бумащината
https://docs.google.com/document/pub?id=1KPU8R-sanXbT60mDbIHQ8lt … H0xAkrF6mSpvRQEw4

Добро утро, маменца!

bouquet  Благодаря , ще помогне!... а между другото се сетих че в "Слънце" на Владислав гледах от тая количка, която искаш -имаше в бежаво-карамелено с кафяво, в наличност, но ако искаш има едно синьо-тюркоазено с черно на промоция. Гледах го в някой сайт -беше с около 50 лв по евтино, но е хубаво, особенно за момченце.
Приятна срещичка днес и поздрави на другите.

снощи бях "нощна смяна" включвам се за малко, че умирам от глад  и за сън  #Crazy  пък и днес ще имам гости-ще си посрещам баба, направила ми е вкусотийки, но няма да ви казвам какви ,че трудно се правят.

Емичка дано всичко мине добре за теб и бебо  Praynig  май се е почнало -ще чакаме новината

# 304
Добро утро.
Емичка, стискам палци каквото и да става, все хубаво да е!
Трета поредна нощ изобщо не мога да спя, през деня също. Мислих, мислих и измислих- това ще да е заради Луната и приближаването и към земята. Нямам друго обяснение. Тази нощ нито киселини имах, нито се потих и пак не можах да спя. Покрай мен и мъжа ми, а той и днес, и утре трябва да работи. Как се справя незнам.
По отношение на кошарките- ние първите месеци ще сме с дървено кошче, за да мога да я люлям. След това имаме много хубаво легло от баткото, с много голям скрин с 4 малки и 3 големи шкафчета, който вече ползваме и почти напълнихме:) А за ходенията във Велинград и навсякъде другаде ще взема сгъваемата кошарка на приятелка.

# 305
Добро утро и от мен мами.

Емичка, с теб сме всички и ще те мисля цял ден, да знаеш. Пожелавам ти леко раждане и да ни се похвалиш съвсем скоро.  Hug Бъди спокойна, всичко ще е наред и ще си видиш съкровището  Hug

За Софийските мами - вчера забравих да ви кажа - ходихте ли в новия магазин на Комсед в Скай Сити? Има доста интересни неща,намалени на 50%. Но това с намалението,както предполагам знаете е изкуствено,в никакъв случай не е 50%,но пак излиза по-евтино от другаде. Вчера народът грабеше като че ли ги подаряваха нещата Laughing

Това е от мен засега, ще ходя из мрачните софийски улици да си търся кошара Simple Smile Приятен ден и чакаме новини за нови бебчета   bouquet

bvl, има и люлеещи се кошарки, до колкото можах да се ориентирам. Това с люлеенето знам,че много помага наистина Simple Smile

# 306
# 307
Хаха,ето ме за сутрешната проверка,нооо...
Ще хващам пътя за болницата май....Цяла нощ съм с контракции,кръста започна да ме боли,ама какво чакам и аз не знам....Но просто контракциите са на 15 минути и не ми се ходи сега към болницата,че ще има да се мъча там поне 12 часа Tired
Багажа ми е готов,ММ Wink е подготвен да реагира бързо,та остава само да чакам да станат на по-кратък интервал контракциите.
При последното ми раждане ходех с контракции два дена,но което ми направи впечатление е че не бяха така болезнени като другите пъти.Ти каза същото.И чаках да станат на 5 минути и тогава тръгнах,но когато отидах до болница ми казаха че това са контракции от навлизането на главичката в родовия канал.Така че споко,но идва момента, така че стискам палци.
На всички мами хубав ден!  bouquet Аз днес мисля да приключа с нареждането и почистването.Та ме чака дълъг ден. newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55 knit newsm71

# 308
Честито бебе на МАМА ЯНА ,нека малката мадама расте щастливо и безгрижно . Hug
Емичка ,ти си на финалната права вече ,време му е да излиза ,защо не искаш ?
Тези дни ме мъчи едно главоболие  : ooooh!:,и само ми се лежи ,но то и времето едно  Winkсамо за почивки .

# 309
Здравейте маменца,

Аз вече за последно минавам през офиса, за да свърша някой и друга дреболийка, а и честно казано, да си почина. Мисля, че в нас се измарям мнооооого повече, отколкото тук. И всеки път си мисля, че.... еее, аз само това да направя, онова иии... ето, вчера вечерта умирах от болка, но доколкото съм специалист, а не съм, но мисля, че ме заболяха бъбреците - ама такава болка не съм изпитвала и направо незнаех какво да правя - викам си май не са родилни болки, не е задника от умора, защо тогава... един яяяяк рев и от болка, и притеснение, и нервност иии... заспах... Днес всичко изглежда нормално, но съм притеснена... явно така ще е тези няколко дни.

Yancheva, срам не срам ще призная, че багажа за МД не ми е готов още Simple Smile... имам нахвърлени някой неща, като нощницата за раждане, за след това една, бельо, превръзки, термометър, сапунче, четка, паста, хавлийки, чехли, една възглавница. За бебето имам готови дрешки, пакет памперси и мокри кърпи. Сега ще погледна в сайта да видя да не съм пропуснала нещо важно иначе мисля, че какъвто и да е пропуска винаги може да ми се донесе, нали аз и бебчето ще сме там Simple Smile))

Поздрави и много хубав ден с много усмивки ви желая Simple Smile))

И аз си мисля за Чорламата, тя не изчезва обикновено така....  Hug Hug Hug

# 310
Добро утро и от мен! Много е мрачно в софия,Честито на новите мами ,да са им живи и здрави малките слънчица,много да ги радват,на мен още не са ми правили преглед за разкритие,но от 2 дни имам леки контракции и в понеделник като ходя при доки ще видя какво ще каже,всяка седмица ходя на запис на тонове! Има ли някоя мама ,която е решила да ражда в ОБ София?
 Peace

# 311
! Има ли някоя мама ,която е решила да ражда в ОБ София?
 Peace

Аз съм решила да раждам в Окръжна. Може да се засечем  Wink

# 312
Добро утро и от мен мамчета.   bouquet ЕмиЧка стиснати палци и от нас.Ще се молим всичко да е наред и скоро да ни зарадваш с хубава новина.  newsm17 С тебе сме мила  Hug  Hug  Hug

# 313
Честито бебче на мама Яна ,да са живи и здрави!!! HugИ лек ден на всички коремчета!

# 314
Добро утро стискам палци на Емичка. Аз от два три дни имам пробождания и леки болки от време на време но като цяло нищо особенно. Нашата кошара е на Bertoni ето този модел http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6562&cat=106 матрак купихме от Хиполенд съвсем обикновен и протектор също на Bertoni.

Общи условия

Активация на акаунт