Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 920
  • 679
  •   1
Отговори
# 495
Привет и от мен! Честито на новите майчета и новите бебета!   bouquet Май ставаме все повече, а има още 10 дни до април Wink
Момичета имам въпрос - от къде си купихте еднократните гащи, че вече на сто места проверявам и не мога да намеря. Ще съм благодарна за конкретна информация!
Иначе аз съм до никъде, тежко ми е, но имам чувството че коремът ми не расте много - миналия път нали малчо беше 4 кила - сега ми малее и се притеснявам. Въобще тая бременност - само притеснения. Дано само малчо се роди здрав, а всичко друго е без значение. Аз вече от 10-тина дена съм без гинипрал, само на магнезий, който ще спра до седмица сигурно.
Радвам се, че този път няма да правим ремонти и бебо няма да диша разни латекси и други химии като миналия път. Само малко разместване ме чака и чистене. И не мога да намеря едни пластмасови контерйнери с три чекмеджета на Дисни за играчки...а беше залято с тях преди нова година...
Чакам да стане по-хубаво времето и да изпера дрешките от сина ми и от племеника ми. С комплектите за изписвне от бабите мисля, че е достатъчно за начало. После на погачата и без друго се носят много дрехи и чак след това има смисъло да се докупува от каквото има нужда.
Времето го чакам да се оправи и за да измием ппрозорците и да изпера пердетата... все се надявам човечето да изчака средата на април поне, че иначе ще настане голям зор за таткото и бабите...
Ох, стана дълго... извинете!

# 496
  • Сопот, Пловдив
За еднократните гащи, понеже и аз си не си намерих, си купих 4 чифта едни памучни, по-дълбоки, от евтините магазини, надявам се да ми свършат работа.

# 497
Здравейте на всички и Честити сладки бебоци на майчетата!
Отдавна не съм писала, повече Ви чета.Сега обаче имам един въпрос, ако на някоя от Вас се е случвало ще се радвам да споделите.Получавам резки болки дълбоко във влагалището, не мога да го обясня точно, но ме притеснява.Другия вторник съм на преглед, но дотогава ще се притеснявам.Болката не е постоянна, а от време-навреме.Благодаря предварително.

# 498
Еднократни гащи има в DM. 

# 499
Здравейте коремчета,
LadyDiDi, Tonika, DENI13, благодаря ви за сърдечните и топли пожелания!   Hug Разкрихте ме.

Днес  излязохме семейно да отбележим повода навън и преди малко се прибрахме. Не знам дали ще успея да почерпя с по питие само, че на мен сладкишите нещо не ми се отдават, пък и не съм се и опитвала днес да правя нещо.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1652/492826074133363512113006 … HRJQ18WmchTH2.JPG
Мони, дано Бо се успокои възможно най-скоро, ние давахме отвара от семена анасон и копър и помагаше масажче по коремчето.

Честит малък мъж на мама dix6!   ylinfant

Диди, не искам да налагам мнение, но питай първо дали се налага да ги правиш пак изследванията. Моите за хепатит и сифисилис са от септември и докторката, при която тогава ходех каза, че за спин искат само за секцио и не ми пусна тогава.  За сега не са ми казали, да правя други.Само хив, защото нямах.
Edward fenka1 много се радвам за теб и ти се възхищавам за решителността ти и амбицията да гледаш бебчето и да учиш.   newsm10 Ти си на възрастта на сина ми, а в теб виждам много повече зрялост.

# 500
Да, не успях с картинката, здраве да е!

# 501
Честит рожден ден на Меги! Да си много здрава и да гушкаш скоро пукхаво и красиво бебе!
Iva722, аз също имам подобен проблем. На мен ми се случва обаче, докато вървя. Прерязва за секунди доста продължително и силно, така че трябва да се спра и после изчезва. Аз лично си мислех, че това е от начина по който застава бебето..и може би натежава. Но нека по опитните мами да споделят. Още не съм питала доктора, защото е ново нещо и ще го видя след седмица...
По-другата седмица съм на посещение в болницата и на 2 часова лекция, на която ще ни покажат и разкажат...всичко, което трябва да знаем. Нямам търпение, защото, когато попитах моят доктор какво трябва да взема с мен за болницата - той ми каза - ами себе си. Просто прекрачи прага на болницата и ела да родиш...така, че предполагам, че няма да е както при вас с всичките лигнини и чаршафи....
При нас пак вали сняг и ще е така поне още 4-ри дни...пък кога ще дойде пролетта...незнам.  Nature Partly Sunny Но не се оплаквам, защото на мен непрекъснато ми е горещо...та съм ок с -5 #Onfire
Пожелавам ви много спокойна нощ!
Добре дошла и на новата мама!
mirelka_123456, пожелавам ти скоро да си ти мила! Щом нямаш търпение, нека си ти. Дано всичко да мине леко, бързо и безболезнено! Прегръщам те!  ylinfant
Мони, радвам се, че се разписа. Съжалявам да чуя, че каките още се дърпат и ревнуват, но вярвам, че ще се поуспокоят, когато и Бобо се поуспокои и започне да им се усмихва! До тогава на теб много кураж и сили да се справите с коликите. Аз за тях също знам, че се дава водичка с копър, но...е много индивидуално. Моя приятелка тук в Канада се измъчи 4-ри месеца с колики и после отшумяха и бузанко започна да се храни много и по много, и сега е станал кротък сладур!
Айде пак се разхълцахме...отивам да сложа коремището в хоризонтално...
хахаха, сега си видях текста на лентичката отдолу и се смях със сълзи....защото наистина пробвахме кекс, ама беше толкова странно с този огромен тумбак, че чак ММ направи коментар, че му е странно....определено вече не е най-якото изживяване ....вече smile3506

# 502
megi_s ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!Желая ти само щастливи моменти с бебо отсега нататък!!! smile3525                                                                                                                                       p.s;На другата среща  да почерпиш! Rolling Eyes

# 503
Една хубава новина, макар да не е свързана с бебета, но пък е свързана с една разсеяна бъдеща мама, т.е - с мен Simple Smile

Днес сутринта вместо в джоба, съм си пуснала портмонето на улицата. Вътре имах всичко - лична карта, дебитни карти, пропуска за работа, парички малко (ама моите си) - изобщо, главоболия за седмици напред.

Върнах се да го търся, не го намерих и вече правех планове по какви институции и банки трябва да ходя.

Няколко часа по-късно у дома звъннаха много мила двойка, той се оказа доктор, и ми върнаха портмонето!!!!

Видели са един клошар как го оставя на ръба на контейнера за боклук, явно след като е взел парите. Бяха звънели на гинеколожката ми даже.

Толкова се развълнувах, че не ги питах как се казват. Разбрах, че той е д-р Томов, приятелката му ми пожела леко раждане, бяха ужасно мили. Позволиха ми да се отблагодаря само с пакет бисквити Simple Smile

Има още добри хора, да знаете smile3501

# 504
Привет само минавам набързо, че от вчера у нас е лудница. Прибраха кошарата и като се почна едно разхвърляне на кашони, плоскости и какво ли не 1000 винта направо  smile3511 ама се справиха снощи до 10 беше готово леглото. Днес го бърсахме, че много мирише на дърво и сега е по-добре, послано и после прибирах багажа на детето, направо се разглобих, а не съм помагала кой знае какво. Тъкмо легнах и хайде едни съседи с две близначки по на 3 дойдоха да видят леглото smile3514 и като се почна къде е бебето голям смях. Сега вече е спокойно но пък седнах най-накрая и бебка се събуди newsm32
Връщам се да ви чета и утре като се върна от лабораторията ще докладвам със снимки. Ще ходя за Спин, Хепатит, Васерман и още някакви изследвания newsm78 ходих до личната за направиление и тя-А какво направлиние само в началото на месеца box tooth три пъти ми е трябвалаза нещо и резулта е все един и същ #2gunfire

# 505
Абе къде е Петя47 нещо не се е мяркала напоследък.Някой да има някакво инфо за нея?  newsm78 Да не би да е решила да ни изненада baby

# 506
Sunnny_v, много се радвам като чета такива постове. Аз също бях много приятно изненадана преди 2-3 седмици. Влизам аз в една банка да тегля парички за да пазаруваме за Жоркото и вътре хоп и 10 човека чакат и аз тъкмо си викам - леллел тука отиде 1 час вместо да си зяпам бебешорски неща и една много мила лелка предложи на висок глас да мина първа и освен, че никой не възрази всички бяха ужасно мили и даже ми пожелаха леко раждане Simple Smile Аз бях толкова учудена, че чак се заплеснах, та щях да се спъна. Та така свърших си аз работата за 2 минути и излезнах с огромна усмивка на лице! Имало и добри хора на този свят.........  bouquet
Iva722 и tutti frutti , и аз съм така от 2 седмици да речем и като питах доки, познайте какво ми каза - нормално е, от смъкването на бебето е и ще ти мине като родиш - хахахах - каква изненада нали  hahaha
megi_s, Честит Рожден Ден и от мен! Здрава и щастлива мама с едно малко сладко пухкаво бебче!
 newsm59 nbirthday newsm59
И аз се чудех Петя къде е, ма те нали правеха ремонт, сигурно е заета с това! Чакаме я да се разпише скоро ! Аз пак я чакам с един въпрос - за Гинипрала, ма тя е толкова мила, че няма как да ми се сърди, че се допитвам до компетентното и мнение  Hug
Прегръдки за всички коремчета!

# 507
ЧРД Меги, бъди жива и здрава и скоро да станеш майка на най- доброто бебе на света-след моето Wink
Добре дошла на новата априлка!Леко бременеене! И браво за това, че си се навила за трето дете!
Въпреки поверието за 40 рожден ден, ние все пак се почерпихме с приятели за здравето на мъжа ми. Изненадващо и майка и брат ми дойдоха за 1 час от Велинград. Така че си изкарах добре с най- близките хора. Утре сутринта обаче съпружеското тяло се изнася в командировка и два дни ще ми липсва.
Иначе аз нямам никакви болежки- само киселини и потене. Но и това ми е достатъчно. Откакто не пия газирано и ръцете не ме болят толкова много.
Нямам търпение вече да си гушна бебка, но ми се ще това да стане все пак през април.
Пожелавам на всички като мен, които не могат да спят нощно време- тази нощ да си поспим!

# 508
Добре дошли на Elety333  и Lili  Hug  

Меги, получило ти се е с картинката- аз си взех от този коктейл с водката  Laughing благодаря!

Лени еднократни гащи има  във всеки Хиполенд, има и  в \dm в Кауфланд\ и по бебе борсите също- в кутийка са 5 бр на фирма Кампол-струват около 5, 50лв, но ако не намериш все пак  можеш да си купиш дълбоки и еластични памучни, безшевни или с недразнещ ластик бикини -има ги навсякъде по пазарите за по 2 лв -малко бабешки стоят, но така или иначе после няма да ги носиш.

# 509
Аз вчера се чух с Петя, всичко е наред с нея, но имат проблем с компютъра и може да отнеме седмица. Мамчетата, на които е щъркелче да не се притесняват и да й пишат както са се разбрали, а тя ще препраща смс-ите към мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт