Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 917
  • 679
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Честито на Марева!!!!!!! Да е жив и здрав малкия Мартин!!!!!

Вида, успокой се и отиди в болницата! Стискам палци!

Днес ще чакам да сложат щората в детската стая и после ако е хубаво времето ще се пусна по магазините за плат за чаршафи. Лошото е, че не знам какво точно зелено търся..Сега съм се разложила и двете с бебка си слушаме Бари Уайт........
Някой ще ходи ли тази седмица на лекции?

# 526
  • Варна
Честит син на Веси. Да расте здраво,щастливо и будно дете. Бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

Вида,късмет. Стискаме палци. Ред е на момиченце

# 527
Честито ни пролетно бебче Мартин,да е жив и здрав и да порасне голям и силен мъж,а на мама Марева бързо възстановяване и много радост покрай бебчо......
Вида,в момента е най важно да си спокойна,сигурно е трудно,но пробвай да се успокоиш и ще видиш,че всичко ще бъде наред,стиснати палци и от нас.....И добре дошли на новите мами,леко бременеене до финала......

# 528
Да и е жив и здрав на Веси малкия Мартин - многооооода ги радва и слушка!!!

Вида, стискаме палци!

vandadi и нашето особено вчера не се спря...от сутринта до 12 вечерта и в пет тази сутрин пак прави гимнастика.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 10:07 от PEMY

# 529
добро утро мамчета съвудих се със течене на кръв от носа и много се оплаших днес съм на ЖК но моля и за вашето мнение никога не ми е текло кръв от носа аз съм със здрави капиляри а то си течеше биз да спира много се дплаших може ли да има нещо на бебето Cry Cry Cry

# 530
Честит син на Маreva ,да е жив и здрав малкия юнак . Heart Eyes
Честит рожден ден на патерички на Меги   bouquet,много положителни емоции в живота ,както и живо и здраво бебенце.
Вида няма страшно мила ,по добре да си под наблюдение в болницата ,така ще си по спокойна за теб и бебето ,всичко ще е наред ,ох как искам сега да съм на твоето място и да се отървам вече ,че все мисля как ще стане ,кога и нямам нерви  :е:,искам да се гушкаме вече.

# 531
ЧЕСТИТО НОВО БЕБЧЕ! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!  Grinning   Grinning   Grinning

# 532
Вида, стиснати палци от мен и успех! Чакаме новини!

Мирелка, през бременността е нормално да има кръвотечение от носа и венците. Ако се притесняваш все пак, се обади на лекаря си.

Eliona, аз мисля тази сряда на ходя на лекцията в The Mall - Етапи на раждането и всичко, свързано с престоя ти в болницата. Искам да чуя и друг лектор освен Елена Василева  Laughing Дано да има и други желаещи, че засега май съм сама  Confused

Пропуснах - Честита Първа Пролет, мамчета! Пролет пукна, ние - не, но скоро ще цъфнем и вържем  Joy

# 533
Честит син на Mareva!!! Да расте много здрав, послушен и щастлив!!!

Mirelka 12345, и на мен по време на бременност ми тече кръв от носа. Консултирала съм се с АГ и УНГ  и казват, че е нормално и се дължало на повишеното налягане в кръвоносните съдове. Когато ми тече по много и често слагам Вит. С от ампула в носа.

Честита Първа Пролет и от днес започва зодията на овнетата.

Да ви почерпя за 4-тия Рожден Ден на моята дъщеричка. По план трябваше да е Априлче, но избърза и се роди на 21-ви март.

# 534
Добро утро и от мен Simple Smile Чак сега се излюпих от леглото,вечер стоя до към 1ч,но сутрин едва ставам,че даже и аларма навивам,защото имам работа и пак не я чувам и си къртя ли къртя Simple Smile

Честита първа пролет на всички,това си е нашата пролет  smile3525

Маreva, честито бебче,живо и здраво и много да ви радва и слушка   smile3525

LadyDiDi, дай повечко инфо за предстоящата лекция в мола. Като ви чета всички ходите по разни лекции,аз не съм ходила на нито една,а мисля,че ще е от полза,знам ли.

Вида, трябва да си спокойна, мисли за предстоящата среща,а не за предстоящите болки. С теб сме  Hug

Засега от мен толкова,че имам доста работа. Приятен ден и една успешна седмица на всички. Simple Smile

# 535
Честито бебче на Марева! Много да е здрав и послушен!

San_ya , ЧРД на дъщеричката, много здраве, късмет и весело детство!

Честита Първа пролет на всички! Нека да ни донесе само хубави емоции!!!

# 536
Здравейте, мамчета!
Честити бебенца на всички мами, да са живи и здрави и много щастливи!!!

Бъдете усмихнати като пролетта!

# 537

Честита Първа Пролет!

Да ви почерпя за 4-тия Рожден Ден на моята дъщеричка. По план трябваше да е Априлче, но избърза и се роди на 21-ви март.

Да е жива и здрава! Много да слушка и да помага на мама сега когато ще става кака! smile3525

# 538
Да са живи и здрави новите бебчета newsm51

Вече сме в овен  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 нямах търпение вече да преминем през рибките. сега вече бебка има зелена светлина   smile3534 че и търпение нямам да си я нагушкам и нацелувам  baby

# 539
Здравейте, мами!
Честито на всички, които вече гушкат бебоци и леко раждане на всички, на които предстои!  bouquet
Аз се включвам да ви питам,ако някоя от вас иска капки Лефакс за колики, че ми е останала една нова опаковка. Имам и нова опаковка Лансинох 10г, мога да я дам на много по-ниска цена от тази в магазините. Peace
http://prodavalnik.com/kapki-za-koliki-lefaks-i1561334
http://prodavalnik.com/krem-za-razraneni-zarna-lansinoh-10g-i1561600

Общи условия

Активация на акаунт