Юлчета 2008 (Тема 145)

• 66 649
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
На преглед още не съм ходила, ще чакам направо да чуем сърчице  Heart Eyes
Сподели, моля те, кога смяташ да ходиш на преглед, та да се ориентирам малко и аз в ситуацията. С Михаил ходих чак в 8-ма седмица(може и 9-та да е била, дори), но тогава просто така се случи, че все не успявах да отида по-рано. Сега ми се иска да отида колкото е възможно по-раничко(но все пак да има шанс да се чуе сърчице), че имам някакво странно лошо предчувствие  Tired

Фио, аз ли съм изпуснала нещо?  Thinking

# 286

Няма такова нещо  Wink
Просто ми е много объркано и не смея да се похваля  Crazy

НБМ, Бухти Hug
Мисля да пробвам да го будя по-рано, само да измисля как да пробия "охраната"  Mr. Green, или по-точно да обясня на мъжа си, че това не е нормален режим за дете на тази възраст.

# 287
На преглед още не съм ходила, ще чакам направо да чуем сърчице  Heart Eyes
Сподели, моля те, кога смяташ да ходиш на преглед, та да се ориентирам малко и аз в ситуацията. С Михаил ходих чак в 8-ма седмица(може и 9-та да е била, дори), но тогава просто така се случи, че все не успявах да отида по-рано. Сега ми се иска да отида колкото е възможно по-раничко(но все пак да има шанс да се чуе сърчице), че имам някакво странно лошо предчувствие  Tired

И аз тъкмо се чудех, дали съм изпуснала нещо  Crazy

# 288
  • Варна
Късно- лятно есенен бебевалеж ще има май  Wink.
Фио, а като застъпник на здравословния сън, мъжа ти дали знае, че най- полезния такъв е между 22 и полунощ, особено за малко дете  Rolling Eyes. Яслата е много полезна в такива случаи, ставането в 7 сутрин, не позволява стоенето до късно.
Иначе, 10 дни след закъснение ще се види плоден сак, а 7-8 сърдечна дейност, всичко ще бъде наред  Praynig Hug.
От вчера Боби е научил 3 букви  Laughing, този форум, в частност нашата тема е златна  Wink, щях да си остана в неведение, че е възможно да ги научи сега. Дори научи р, която в думички изпуска и казва нещо като хъ  Crazy.

# 289
  • Sofia
В тази връзка наистина все забравям да ви кажа да споделяте с какво се занимават вашите деца, за да е полезно за всички.

Дени например е направо влюбен в пъзелите, реди си ги постоянно, има една поредица с картинки с животни по 20бр са, реди ги за 2мин, много му харесва, така че препоръчвам. Наканила съм се да отида да потърся по-големи вече, че тези явно са му лесни.

# 290
И на Катето са й много любими пъзелите, реди ги от край време с малки паузи, като й поомръзне. Въпреки че купуваме редовно нови с по повече бройки. Последно редеше по 49, но вече много бързо ги реди и ще ги сменяме  Simple Smile

Елена на ДеЩо мисля, че е рекордьор в областта  Wink

Иначе рисува, има всякакви конструктори, с които правим мостове и сгради.

С колички много обича да играе също и се състезаваме.

На мен ми е по-интересно дали децата ви се занимават сами вече. При Катето е по-скоро изключение. Дори, като реди пъзелите иска да съм до нея и да казвам "браво", иначе не ми дава да участвам  Laughing И това доста ми дотяга на моменти, защото трудно успявам да върша друго.

# 291
Фио, а като застъпник на здравословния сън, мъжа ти дали знае, че най- полезния такъв е между 22 и полунощ, особено за малко дете  Rolling Eyes.
Точно това щях да кажа и аз  202uu

Лили не реди пъзели. Изобщо. Имам с по 9 или 12 части, не си спомням точно, но не може да ги нареди ooooh!

# 292
  • Варна
Боби реди пъзели с голям ентусиазъм, но с моя помощ, дори снощи искаше да давам още, та трябва да купувам.
Сам много не се занимава, може би с някоя нова кола, прави състезания и катастрофи. Гледа филмчета  Blush, когато трябва да свърша нещо или ми се почива, разглежда книги. Като цяло след незаменимите коли, най- обича книжки, рисуването не му е интересно, подрасква малко и му писва.
Сетих се друго, има от онези мозайки за най- малките, отдолу с картинка и той реди по цветове отгоре.
Снощи не можах да го изкарам от банята, преливаше от една каросерия на камион в други неща вода  Crazy.

# 293
И Мартина ряко се заиграва сама, все иска а я "гледам". Иначе и аз се чудя какви занимания да й измислям. Имаме стандартните неща- пъзели, книжки, конструктори, мозайка, дъска за рисуване, магнитни буквички, такива работи. Но не са й интересни много.
При баба си има една торба с разни празни кутийки, разни боклучета, с тях най много се заиграва, даже сама.
Във ваната също се заиграва- прелива с една фуния вода от едно шише в друго.
Ще се радвам на други идеи някой да сподели. Днес даже преглеждах крокотака, за идеи.
А,компютърни игрички, напр.в бейби тв има много, за тяхната възраст.

# 294
  • София
Сега ще ви ядосам  smile3534 Маги се заиграва с батко си вече  Sunglasses В момента гледат в хола Рапунцел и разбойника  Mr. Green .....завидяхте, нали? пу-пу  Laughing

Айде правете втори деца да усетите  хлабавото после  Wink

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 19:33 от ketito

# 295
Завидях, Кети, и още как  Laughing

Предвид, че Катето не ходи на градина и не спи след обяд, не ми остава почти никаква възможност да върша друго  Rolling Eyes

Тя "готви" с едни орехчета от доста време. Кара ни да ги ядем на супа и какво ли още не. Брои ги. Изобщо много игри си измисля с нещо наглед непотребно.

# 296
Кети,и аз завиждам, ама от второ ще се въздържа Mr. Green
Гнидка, вярно че наглед непотребни неща вършат най добра работа.
ето снимки от празника в яската, не са много добри: http://tanita66.snimka.bg/children/praznik-v-yaslata.582404.22927785
По късно и клипчета ще кача

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 11:50 от tanita66

# 297
Танитка и на мен ми дадоха диск със снимки и видео от 1-во мартенското тържество, много са сладки всички  Heart Eyes
мойто обича да гледа Колите, опитва се да кара колело ....язди си магарето ....обича да пее и танцува, не обича да рисува (като мен  Embarassed)

# 298
Фио тихичко честито, всичко ще е наред  Hug Момичетата са ти отговорили преди мен - в 8-ма г.с. трябва да има пулс. Аз днес завършвам 7 г.с. и от утре се води, че влизам в 8-ма, т.е. 7 г.с. и 1 ден. Това нали за осма започната се броеше  newsm78 В тази връзка се чудя дали в края на следващата или по-следващата седмица да отида на преглед.

Танита много е сладка Марти в яслата, на момиченце прилича вече  Heart Eyes

Меги реди пъзели също, обича да рисува, но най-обича да реди капачките и маркерите отделно, та в крайна сметка бързо изсъхват. Подрежда нещата по някакви си нейни признаци - примерно играчки с опашки, подскачащи, с ръце и те са приятели. Сама се заиграва рядко, все иска да й помагам или да я гледам. Най-често нарежда животни по гърнетата да акат с нея  Laughing

# 299
Фио, и аз едно тихо честито! Ще чакаме скоро по сериозна хвалба.  Hug

Симона много играе сама  Grinning С такива родители като нас, тя няма избор. От време на време се сеща да мрънка, но ако навреме и обърнеш внимание, след няма и 5 минути пак се е заиграла сама. Това се случва само в дни, когато всичко й е наред обаче. Ако не се е наспала или е крива поради каквато и да е причина, и при нея само филмчетата помагат, за да имаш малко свободно време.

Обича да играе с карти, реди конструктор, сглобява си едни малки буквички (от гадния забранен материал) и си прави от тях фигурки. С пъзели не се оправя, не прояви интерес и към кубчетата, които Сакси хвалеше. По цели дни си носи нейното бебе, преоблича го, приспива го, къпе го, сменя му памперса, дори и го кърми понякога. Често пускаме канал с музика и си танцува на нея. Почти всяка песен е "нейната песен". Обича да играе и с играчката наречена "Дадо, мойто батче" демек с Радо  Laughing

Днес изкарахме супер ден в зоото.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт