ВЪПРОСИ към хомеопати - 13

• 46 288
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Тоя инфлуцид навсякъде го рекламират и дават Rolling Eyes

# 376
Да, напоследък.
Преди няколко месеца си беше новост Whistling Whistling Whistling Crazy

Дано барем научат какво има в него

# 377
  • Пловдив
имам следния въпрос-Момчето ми пак го хвана хремата-не знам вече точно трета сливица лие,синузит ли е,но хване ли го хремата не му минава като обикновена хрема,ами носа си му стои затъкнат дни наред.Преди като ходехме на УНГ викаше че е трета сливица,но последния път спомена синузит.

И въпроса ми е породен от факта че в момента като е болен -не вдига Т,единствено единия ден беше 37.1,и толкова,или аз не успявам да хвана,поне 2 пъти на ден я меря.
Това хубаво ли е,лошо ли е?

друго нищо му няма-жизнен е,е доколкото може след като не се е наспал добре,заради носа.
Излизаме навън,тича,играе,яде -даже има малко повишен апетит,леко покашля от секретите,вика уж че гърлото го боли,но колко е истина незнам,гледахме го -не е зачервено.В носа слагам единсвтено стеримар,сребърна вода,физиологичен-но няма кой знае какъв ефект от тях,дърпах с помпа нищо не излиза,но е задръстен навътре.

# 378
Тоя инфлуцид навсякъде го рекламират и дават Rolling Eyes

Мдам, полипрепаратите не отговарят на принципите и законите на хомеопатията. Не че това е критерий, защото обучените в тези курсове на Боарон използват и монопрепарати, които съвсем не се изписват хомеопатично..  Confused

# 379
Нико, голямото ми дете беше по същия начин, ама едно към едно го описваш.
(извадихме сливицата накрая) С хомеопатия не вярвам да стигнете до там, но трябва внимателно да се прецени случая, а не просто да ти се даде симптоматично лекарство конкретно за хремата и запушения нос сега.

# 380
Моя хомеопат за хремата нищо не ми изписва. Препоръчва ми да правя отвара от лайка, но билка в пакет, а не от пакетчета за чай. В отварата слагам сода за хляб и сол, със спринцовка слагам в ноздрите. Смърка навътре и после хубаво се издухва носа. Тази отвара наред със стеримара.

# 381
И ние сме така, но има хрема и Хрема....

# 382
Така е!
Аз казвам как е в моя случай. При нас имам чувството, че хремата въобще не я смята за проблем.

# 383
  • Пловдив
във вторник сме  при хомеопата и ще каже какво ще правим, нищо не е дал за хремата,но то неговото не е ти ипичната хрема,при него винаги почва с течни сополи,сгъстяват се после,и като се задръсти носа -20 дена не му мърдат,друг път обаче е вдигал Т,а сега няма newsm78и точно това се чудя

Последно-Октомври и Ноември -целите два месеца детето беше със запушен нос-всяка вечер бе един малък ад и за него,и за мен-да го слушам как хърка и не може да диша спокойно.От началото на декември(тогава пи АБ )досега беше почти добре носа,похъркваше ,но слабо,и сега хайде пак,аз самата съм ужасно травмирана психически като чуя че му се запушва носа,защото проблемите с него са от миналия март месец.В началото тогава капките за носа действаха,но с времето спряха,и сега и да му сложа капки едва ли ще го отпушат.Ужасно е -мята се в леглото,някой път се дави  нощем от секретите,през  деня говори носово.А цял ден е на крак,не спи през деня ,и нощем като не може да си отпочине както трябва,и е с едни сенки под очите.

# 384
трета сливица е според мен, поне по моя скромен опит с детето, ама знам ли

# 385
На щерка ми за ок. 3 месеца хомеопатично лечение третата сливица се сви и повече с нея не сме имали проблеми (въпреки, че няколко лекари настояваха да махаме). Не че веднага след това спря да боледува, трябваше и повече време, но определено доведе до осезаема разлика. Постепенно спря да боледува, сега дори хомеопатия почти не пие.

# 386
  • Пловдив
Мулти, и при моите и двамата беше така с третата сливица, както ти го описваш, имахме някои проблеми и при преглед при УНГ казаха, че е увеличена третата сливица и се оправиха с хом.
Но не са били с непрекъснати хреми, секрети, ...

Но може би,  и аз не обръщам чак толкова внимание на острите болежки, то с това АД, вниманието ми е само там, та много -много не се впечатлявам от хреми, кашлици и темп.... Wink
Не бе, Нико, не си ме разбрала. вярвам ти. Hug Аз казвам, че при нас никога не е било толкова зле. Но са се свили третите сливици и на двамата...
И бих предпочела да ми се налага да се вълнувам от обикновени остри състояния, не от АД, ама.... ooooh!

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 23:06 от *Бенджи*

# 387
  • Пловдив
Ами толкова много пъти ходихме при УНГ лекарка,един път не направи преглед именно за 3-та сливица,да каже коя степен е,само по обикновения преглед и оплакванията викаше че е от нея,и аз затова смятам че е от нея.Само последния път викаше че е отишло вече към синузит работата,незнам защо го беше казала newsm78

Бенджи и аз не бих се впечатлявала,ако не ми хъркаше и стенеше на главата,че въздуха не му стига

# 388
Мулти, и при моите и двамата беше така с третата сливица, както ти го описваш, имахме някои проблеми и при преглед при УНГ казаха, че е увеличена третата сливица и се оправиха с хом.
Но не са били с непрекъснати хреми, секрети, ...

Ааа, моята се роди недоносена в началото на 8-ми месец, в много тежко състояние - ниско тегло, асфикция (беше 10 дни на апаратно дишане) и даже пишеше в епикризата, че има мозъчни кръвоизливи 2-ра и 3-та степен. Но пък, въпреки че не ми даваха особени шансове да живее, бяха я имунизирали преди навършване на коригирана възраст (както е по закон) с двете задължителни ваксини.

Скъса се да боледува. Още като я взехме от РО започна с неистово повръщане.. изкара няколко пневмонии и други тежки боледувания с най-различни диагнози, докато АБ спряха изобщо да действат и почти се застъвпаха.. Уж се лекуваше, а ефектът беше обратен. Тогава разбрах, че.. нещо не е наред с тази медицина и това "лечение".

# 389
Ами толкова много пъти ходихме при УНГ лекарка,един път не направи преглед именно за 3-та сливица,да каже коя степен е,само по обикновения преглед и оплакванията викаше че е от нея,и аз затова смятам че е от нея.Само последния път викаше че е отишло вече към синузит работата,незнам защо го беше казала newsm78

Бенджи и аз не бих се впечатлявала,ако не ми хъркаше и стенеше на главата,че въздуха не му стига

Как го установи тоя синузит?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт