Отговори
# 615
eldra честит рожден ден да си жива и здрава и много щастлива с цялото си семейство.
буби записах се и аз за 12 от 14 часа ти сама ли ще си или съсъ съпруга си,зачудих се защото жената ме попита ама аз казах сама че като го знам какъв е бъзльо да вземе там да ми припада знам ли какво ще е  Grinning Grinning

# 616
  • софия
Елдра newsm59 nbirthday  ura, много здраве щастие и късмет, на теб и цялото ти семейство, да си много обичана и желана, ти го заслужаваш Hug. Нещо ми се губиш тези дни, преди малко си мислех за теб и се чудих какво ли ще готвиш.
heberlea, радвам се че нещата при вас вървят добре. Simple Smile

# 617
  • София
Красче, аз ще съм сама, моят съпруг може да има някоя важна среща тогава, така че не искам да го ангажирам. Може да се разберем да се чакаме пред МД примерно. Ама ако искаш да лични, че да не занимаваме всички момичета  Simple Smile

# 618
Елдра, честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така всеотдайна, грижовна и обичана жена и майка! Пример за повечето от нас   bouquet

Момичета, аз и днес ще пазя леглото. Снощи имах няколко болезнени контракции, но днес ми е втори ден на Магнерич, включих и но шпа по препоръка на док и се надявам да има подобрение. Така от изведнъж ми се явиха тия контракции, миналата седмица по два пъти на ден ходех до университета пеша, все бързах, пазарих, абе - нормално си функционирах  Laughing Но явно много ми дойде цялата работа. Дори в събота си позволих един мъъничък оргазъм, а вечерта бях на бар със силна музика 1 час. И сега ме яде съвестта, защото на другия ден избиха контракциите, ама сама съм си виновна  ooooh!

Варненки, в петък ще има лекция, вчера попитах на регистратурата в АГ за всеки случай Simple Smile

# 619
 newsm59  bigdance2 Елдра, много здраве, щастие, любов и късмет за теб и близките ти хора!
Чин, браво за изпита и другите 3 ще минат по същия начин.
Аз се запътвам след малко към университета, че трябва да ходя и до библиотеката, а хич не ми се занимава. Вчера дойде една сладурка за меото място, аз я познавам. От началото на април ще идва и мисля, че малко ще ми се успокоят нещата, че нещо голяма умора ме наляга вече от нищото.... Crazy

Усмихнат слънчев ден на всички!   Nature Sunny

# 620
  • София
ДобрЮтро!  Hug

Вреден е не самия живак, а съединенията му. Това помня аз. Като изсипеш живак се неутрализира със сяра  Sunglasses Така че има си начини... Абе живачните термометри са си супер точни, това е!  Wink

Шунка, книжката е великолепна! Имам я, Саша много я гледаше още от 3-4 г. възраст. Има и втора част  Wink Но сега й купих и някои новички книжки за половото възпитание, защото на 8 г. вече си е в предпубертет  Rolling Eyes Блещи се, отговаря, страда  Mr. Green Книжките са на Фют и имам за момчета и за момичета. Има и за двата пола в една книга. Има и втори вид, който ми допадна повече за нейната възраст.
А пък сайта ми е от любимите, защото е точно за моето детство  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

heberlea, чудесно е, че няма стрептокок! Сега може да дишаш спокойно!  Hug
За книгата на М.К. Моншо.. Тя е много старо издание. Разпечатай я, защото тя е направена подходящо за възрастта на вашите дечица.
Иначе за по-големите аз имам това

Елдра, мила! Честит Рожден Ден!!!! Жива и здрава бъди, все така красива и енергична! Пожелавам ти прекрасното ти многолюдно семейство да се увеличи през юни с още един здрав и красив момък!!!

Ти си Овне, нали?  Mr. Green

П.С. Пропуснах да се похваля, че съм с около 2 кила надолу и нямам вечер отоци.. От неоренала  Shocked 3 дни го пих и веднага ми се оттекоха водите от краката Grinning Ще пия още малко и ще спра. После пак  Grinning

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 10:03 от Vache

# 621
Eldra, честит рожден ден. Да си жива и здрава и повече помощ да имаш в грижата за децата. Весел празник днес!

Ваче, верно че беше сяра  Laughing А бе помня нещо със С, но нали не ми се е налагало да ръся!  Simple Smile

Цвети и аз не знам как издържам вече. Сутрин ми е най-трудно. Едва ставам в 7. После се разсънвам, но пък ми пада кръвното и обикновено закъсняваме за градина, че се оправям със скоростта на охлюв. По обед е ясно, че ще ми се доспи, но като няма къде и това минава. Надявам се вече тая нощ да спя. Че много поредни станаха.

# 622
Елдра, честит рожден ден!!! Днес заслужаваш да си починеш, да се поглезиш, а аз  ти пожелавам незабравим рожден ден с твоите близки и прекрасен финал през юни.   bouquet   Gift  party023

Жужи123, въобще не лежа на тая кълка, че не късат бременни. В Търново такова поверие май няма, а и не мога да отида незнаеща, аз не бих се чувствала добре.

Шунка, Ваче, много хубави изглеждат тези книжки, но пък има ли за кога вече да ги четем?

Ваче, неоренала за мен си е чудо, той ме спаси и от гадния цистит и от хилядите ми мъки с тая пиклива урина  Mr. Green

Аз утре съм на ЖК и след това при доц. Димитрова, но не във Фемина, а пак в МД. Сигурно целия ден ще си откарам в болницата, ако мерят тонове пак 40мин  Rolling Eyes

За термометрите, когато мерех базална температура ползвах електронен, сега една моя приятелка ми подари бебешки - тип биберон, тя ползвала същия преди време с детенцето си и беше много доволна.

# 623
Елдра Честит Рожден Ден и от мен.Каквото ти е на сърцето това да ти е в ръцете.Бъди много здрава,ти и твоето семейство. Tada nbirthday

# 624
  • София
Привет и от мен!  Аз вече успях да навестя майстора за мебелите и сега доволно съм се излегнала да мързелувам Laughing

елдра, честит рожден ден!!!  Бъди много щастлива, все така усмихната и чаровна, пълна с положителни мисли и много енергия, а през юни да се радваш на сладко и здраво бебче!  bouquet

Аз пък днес също ще ви почерпя, а поводът е моят първи ден от 7 месец (май малко останахме вече на опашката за третия триместър).  Да ви е сладко, да изкараме заедно и изпълнени само с положителни мисли и красиви емоции оставащите дни до юни (или най-рано до май)

теди, вече е нормално да не можеш да издържаш на предишното темпо и да имаш нужда от повече почивка, все пак си бременна, и то в 7 месец Laughing  Давай го малко по-кротко и всичко ще е наред Hug

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 10:19 от Sleeping Beauty

# 625
Елдра  newsm59  party023
Всичко най-хубаво желая.
Момичета какво ще ми препоръчате за гъби-Макмирор или Гино паверил.И двете стават за бременни.Досега съм ползвала Гиното и съм доволна.Май и сега ще заложа на него.А до прегледа ми има повече от седмица ,така че ще се самолекувам.Добре ,че съм си свикнала с тези мои гъбки.
Чин,браво за изпита.
Шунка дано харесате скоро някой апартамент. Simple Smile
Теди,почивай повече оттук нататък.Все пак не можем да сме абсолютно същите ,както преди да забременеем Thinking

# 626
Елдра - ЧРД! Много любов, много щастливи мигове и здраво бебче! smile3525  ura

Бюти - честито! не остана...ние с теб май ще сме накрая. Избрали къде ще раждаш?

Цветич, Ваче, Миси
-  Hug ако знаете как ми олекна ... все пак изчакваме и тази седмица с повече внимание.

Ани - ти си герои! Както и другите мами, които още ходат на работа. Аз още си работя от вкъщи, но поне мога да си полегна когато си поискам...

Снощи пак ме разбуди глутницата кучета, дето често се събира на площадчето под нас...Кошмарно е, още повече че се получава нещо като ехо... Накрая накарах мъжа ми да слезе да ги изгони, но вече се бях разсънила и заспах трудно - сега ми е едно сънливо... Тук е пълно с бездомни кучета - ако човек успее де се промъкне на тротоара от паркиралите навсякъде коли, то трябва да си гледа в краката, за да не стъпе на кучешки изпражнения, които са насякъде...

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 10:22 от heberlea

# 627
Силвия, не се самолекувай!!! Различни видове гъбички има, а и в това състояние е немислимо, пък било то и безвредни за бременни Naughty

Бюти,  Hug честит първи ден от 7мия месец, сладурче  Grinning

Ани,верно си герой, до кога мислиш да работиш?

# 628
Добър ден от мен!

ЕЛДРА, честит рожден ден, пожелавам ти много щастие, спокойствие и удовлетворение от всичко, което правиш за другите и от това, което те правят за теб!

ШУНЧЕ, спорен ден в обиколките!

ЦВЕТИ, бна всеки 2 седмици, но такава си е уговорката ни от самото начало, аз продължава да съм записана само на частна ЖК, дано в четвъртък се сдобия със заветния талон за болнични...

БУБИ, браво на малката, колко е голяма!

ТЕДИ, не се обвинявай, не е нито от оргазма, нито от бара, просто така се е случило, но всичко ще е наред.

# 629
Eldra, честит рожден ден
чин аз го казах от гледна точка на това да не се притеснявая за изпитите допълнително, а не че лежиш на тази кълка.
Снощи и аз имах среща с моята макмозелка.  В момента сме 950грама.И след около 50 мин. преглед накрая док. се отказа и прекрати прегледа, защото тя не се спря за секунда и така и не свали ръце от лицето си, а трябваше да се погледне личецето. Док. се учуди как издървам на тези ритници и в крайна сметка имам контракциии и ми изписа Нутри-маг 3х1 за сега.

Общи условия

Активация на акаунт