Отговори
# 600
Здравейте мами, и от мен! Hug  Честита Първа Пролет!  Nature Sunny
Най- после и аз да успея да се включа, макар и късничко Simple Smile Тези дни интернета ми е направо ужасен Laughing
Днес имахме среща с бебка!Много съм развълнувана  и щастлива ,сигурно все още заради това не ми се спи.Докторът каза че всичко е наред,тежим 1253 грама многооо сме порастнали от последният път Simple Smile  , вървим 1 седмичка по- големи Simple Smile
За витамините,доктора каза ,ако искам да си взема, ако искам не.Пих само един месец мисля беше в  четвърти  месец(от 16 седмица) едни комбинирани казват се НАТАЛБЕН и след това си продължих отново ЙОД+ФОЛИЕВА+ Б12 , струва  ми се че започнах доста да качвам от комбинираните , а реално нямах нужда от тях Peace
С моето съкровище сме от  близо 8 години,  заедно .Според мен доста, но пък като гледам вас  доста има да ви догонваме Grinning ...  най -важното е да се обичаме и разбираме  пък времето е без значение Simple Smile Peace
За помощ аз не отказвам! Simple SmileКато първо детенце смятам, че ще имам нужда от такава.При нас също ще дойде моята мама за около месец,пък после съм изцяло аз Peace
 Свекърва ми за съжаление почина преди 3 години Cry страхотна жена, нямам думи да изкажа красивото в нея... много си я обичам
малко на патерички,но от сърце:
Честита рожденничка Вова Hug ,да ви е жива и здрава малката кукличка, много да ви радва  ura  ura  ura
Честит Рожден Ден и на Дени! newsm59 Hug Нека всички,твои желания са мои пожелания! И през юни едно пухкаво и здравичко  ylinfant
Чин- Браво!Колко още  останаха?
Шункааа бях влюбена в тази книжка ,като малка с такъв интерес я разглежах Simple Smile Laughing
 И момичета само положителни емоции и без лоши мисли! Много мина, мъничко остана до юни месец и срещата със нашите съкровища   Laughing
За  всички Hug  bouquet

П.С. Ани незнам дали Деската си спинка, ама аз съм тук  Mr. Green  Joy
аз се приспивам с филмчета,пробвай и ти нещо на компютърчето,пък може сънчо да дойде Simple Smile Peace

ooooh! Отивам да се натискам и аз , че стана сутрин  smile3524

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 03:14 от @ALEKS@

# 601
Деската е ясно че вече спи, най вероятно току що е заспала. Да взема и аз да направя същото ли...  Simple Smile

# 602
И аз кукнах  ooooh!
Ще пробвам да уча малко - поне бързо да ми се доспи  Mr. Green

# 603
Добро утро, колежки. След като снощи толкова изморена, едва дочаках 10, сега съм будна от 05:30  и заспиване няма...
Слагам закуска...

Благодаря Ви много за подкрепата  Hug
Остават ми още 3  Shocked, като един от тях много труден, плашат ме, че е казал, че няма да го даде от първия път, но пък съм длъжна да опитам. 02,07,14 април са останалите, дано ги взема и съм спокойна вече, готова само да чакам Човека.  Grinning

# 604
Забравих да кажа.
Честита първа пролет....

# 605
добро утро и от мен мами. Честита първа пролет. Пожелашам ви винаги животът ви да бъде така усмихнат както сутрешното слънце.
Чин не се притеснявай за изпитите ще ти ги дадът. Аз когато учех в Свищов там преподавателите си имаха някакви вътрешни правила - Бременни момичета не се късат от изпити, имали са някакви последствич от това и вече това им е практиката. Така че спокойно.

# 606
Добро утро ранобуднички и честита първа пролет.
Днес времето май ще е наистина прекрасно като гледам как още от сега слънцето напича и ще е само за разходки.
Ма какво е ставало тази нощ много неспящи е имало Grinning аз и аз като по чудо съм спала спокоино,за сега не ми се случва така да ставам и да не мога да заспя но като цяло спя неспокоино и само се въртя.

# 607
  • софия
Добро утро Simple Smile
Ани как издържаш после цял ден на работа не знам Hug
Кити то не остана до 24 време всичко ще е наред с бебека. Теб май не те викат на цял месец. а на около 3 седмици по мой изчисления. newsm78
Чин ти си полегни към 2 чеса, поне днес почини. Ех че хубави лалета, много обичам пролетни цветя Simple Smile
Хубав, слънчев ден от мен Sunglasses

# 608
Добро утро момичета

Чин мерси за апетитната закуска!
Искам вече пролет - ама истинска!

Уф, най-после мога да си седна на компютъра и да си поема дъх... Преди малко пратих малката на градина - снощи и излезнаха резултатите от теста за скарлатина - !! отрицателни, от градината казват че няма други случаи на заболели дечица, а и предишните може би не било скарлатина..та днес татко и я отведе. Имам нужда да почина...а и имам толкова изостанали неща за вършене.

За термометрите - ами ползваме електронен, от тези за дупенца. Хубавото им е, че могат да се използват от самото начало и ние все още си го ползваме дори семейно. Виждала съм и такива като биберон, но не знам дали са добри.

За коритцата за къпане - ползам от самото начало от анатомичните ванички, даже съм си купила две - една за тук и една за София. Тази тук ми е с нещо като гумена подложка за телцето. Много съм доволна! Къпех сама Белата (а после татко и) и е много удобно защото едната ми ръка, беше винаги свободна, а после даже може да се остави за малко детенце без да се държи и си се подпира достатъчно. При нас първата годинка къпането беше задължително всяка вечер, но само 1-2 пъти със специален детски шампоан. Бебчетата и децата много обичат да риткат и да си играят във ваничките, особено ако се сложат и специалните играчки за вана. Пада голяма забава - това е и един от начините за закаляване на дечицата, а и част от ритуала за приспиване. Ползваме и стойка и аз я намирам за много удобна, че иначе отива кръста, особено когато детенце стане 10 и повече килограми. Все още ползваме коритцето, макар да и е вече малко, но ми е много удобно – иначе трябва всеки път да дезинфекцирам ваната, трябва много повече вода да се напълни пък и ми е по-неудабно. За мамите които правят списъка с необходимите неща – добавете и термометър за ваничката! Точната температура на водата е много важна за малките бебчета.

# 609
  • Sofia
Добро утро! Едва се насилих да отворя очи, но ще ходим след малко да гледаме поредния апартамент.  Tired Вече ми поомръзна, честно казано, егати сложната работа...

Августа, не знам дали аз съм го писала това, хич не помня Mr. Green.
Ето за тази книга се сещам, че бях доволна, вече обаче не помня какво пишеше в нея, трябва да я чета пак:

Има съответната и за момчета, много я хвалят също, ще се купува и тя явно. Simple Smile

# 610
Шунка - мерси за чудничкия линк към предишната книжка - тъкмо се чудех от къде да намеря подобно четиво за малката. А дали може да се купи от някъде, да не разпечатвам?

А и с тези заглавия ме заинтригува! Напоследък доста се чудя дали ще се справя с възпитание на момченце - за момиченце знам, но момченце ми се вижда много сложно... Rolling Eyes

# 611
Добро утро Hug
Хей много хубаво е като споделиш и ти отвърнат със съответните съвети или разбиране,защото виждам че нашите вече не издържат и им писва,съответно малко ми се и поскарват.И аз не искам да съм такава ма на Sad.И това ще отмине Grinning и чакаме щастливите моменти.Благодаря Ви Hug
  bouquetЧестита пролет и от мен,хайде дано вече повечко слънчице да има.
Чин браво за изпита,ще ги вземеш,ще ги вземеш Peace
От вчера правя списъци,които намерих в интернет,но толкова се ошашках,само пиша и дописвам и все си мисля че има и още.
За всички много Hug Hug Hug и усмихнат ден.  bouquet

# 612
  • София
Добро утро и от мен  Grinning

kras4eto449, записах се на телефона, който бях посочила. Взех го от сайта на Майчин дом. Там акушерката, която ме записа ми каза че има още свободни места за 12 април. Ще ми е интересно да разгледам.

Чин, браво за изпита!

Момичета, снощи бях на среща с бебка - порастнала е много, 1250гр. бедрото е 5.48см, което е 1 седмица напред, значи ще е дългокрачка като мен, хихи  baby_neutral Много се въртеше снощи на прегледа и лекарката я гонеше  Mr. Green
И лекарката ми каза, че няма мерки за кореми, има мерки за бебета, така че въобще да не обръщам внимание на коментарите на някои хора колко ми бил малък корема за 7ми месец.

А в компанията, в която работя има организирано училище за бременни, мисля да се запиша - 7 лекции по 2 часа. Имало голям интрес и през тази година и от Човешки ресурси решили отново да организират. Вие ще ходите ли някъде?

# 613
Добро утро, милички.
Чин, поздравления за изпита и благодарско за закуската.
Аз днес остарявам с още една годинка, та малко шоколадова тортичка, мисля че няма да навреди.
Усмихнат ден от мен.

# 614
  • София
Eldra, Честит Рожден ден newsm59
Да си жива и здрава, щастлива и много обичана   bouquet

Много хубава тортичка си направила - Сахер ми е любима  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт