Отговори
# 585
deskatta,това Диаспорал дали е прахче,понеже намерих едни прахчета(който приятеля ми е пил,преди когато му се е схващал крака)на който пише магнезий диаспорал 300.Не знам дали да не изпия 1 на своя глава,на листовката пише,че може да се използва без всякакъв риск .  #Crazy newsm78

# 586
  • София
deskatta,това Диаспорал дали е прахче,понеже намерих едни прахчета(който приятеля ми е пил,преди когато му се е схващал крака)на който пише магнезий диаспорал 300.Не знам дали да не изпия 1 на своя глава,на листовката пише,че може да се използва без всякакъв риск .  #Crazy newsm78

Да, точно това е Диаспорал-а. Само му виж срока на годност и пий смело. Ще ти помогне точно защото е на прахче.

Чинче, браво! Не сме се и съмнявали тук, че ще вземеш изпита.  Hug

За витамините не те знам колко си сериозна, обаче аз не съм изпила все още и 30 мисля  Crazy Като се сетя пия.

Днес ме цепи цял ден главата. Сега ще ида да хапнем и ще се хоризонтирам  Wink

# 587
Чин, честито. Не сме се съмнявали в теб.
Сладкишче, Ваче е написала, че са прахчета. Аз не съм пила, но съм чувала, че са добри. Виж срока на годност и ако всичко е наред, почерпи се с едно

ПП. Ваче, писали сме по едно и също време май. А за витамините - аз не пия никакви. То на моите кг само витамини ми трябват.  Joy

# 588
на мен лекарката ми изписа диаспрал пия по едно преди лягане и нямам никакъв проблем

# 589
Благодаря ви много,много мами  Hug току що се почерпих с един Диаспорал,очаквах да не е много приятен на вкъс,а то напротив даже ми хареса  Wink .Дано ми поотпусне коремчето малко.Лека вечер на всички.Ще гледам някое филмче.
Искам да помоля,ако не е проблем chin да ме добави на 1 страничка  Hug

# 590
най- накрая да си взема пак компа Simple Smile чета ви всеки ден и не мога да пиша че нямам кирилица   

толкова много изписахте, че то няма наваксване, за това от днес започвам активно да се включвам в темите  Simple Smile

чин, честито, не сме се и съмнявали в теб   bouquet

# 591
Чин, браво за изпита Simple Smile
На мен нито от ж.к., нито лекарят, при който ще раждам са ми изписвали витамини до сега, макар че съм подпитвала. Аз на своя глава си купих миналата седмица Прегнакеър плюс, и днес на прегледа го споделих. Док ме изгледа и каза: "Ами щом си решила, но не е задължително да ги пиеш". Та и аз смятам повече от една опаковка да не пия.
Днес цял ден пазя къщата, но три пъти вече ме хващат болки с втвърдяванията. Пих и едно но шпа, надявам се утре вече да е още по-добре положението от Магнерича  Peace
Малко да ви развеселя - аз упорито продължавам да сънувам момченца  Mr. Green
Миналата седмица сънувах, че раждам в 28 г.с. (абе това май вече го писах тука...), и виждам образа на док като един светия надвиснал над мен и питам: "Докторе, момче ли е?", и той: "Даа, момче е"  Mr. Green
Снощи пък сънувах розова количка, и вътре момче с каска на главата  Mr. Green Обяснението беше, че много скачал от количката  Mr. Green

# 592
Буби аз мисля да се запиша за отворените врати че и аз към МД съм се насочила така че засега май ще сме 2.Ти как разбра че има свободни места по телефона ли се записа ,аз утре ще звънна на този телефон да се запиша и след това ще дам отчет.
Chin поздравления ти си нашата гордост Hug
И мен днес малко ме боля корема но не ми се беше втвърдила по скоро като менструални болки,изпих и аз един магнерод полежах си и ми мина Praynig.

# 593
Как се усеща, че влязохме в третия триместър! И аз съм с контракции. Полегнах, ще опитам да поспя и да видим.
Лека вечер на всички  Hug
chin браво за изпита  Peace

# 594
Чин браво за изпита newsm10

На мен акушерката ми препоръча да пия витамини и аз послушно си ги гълтам вече 4 опаковка. Не съм качила повече килограми от тях, даже обратно нищо не ми се дояжда и все не съм гладна.

Утре сутрин съм на косултация, стискайте палци после ще се отчета.

Лека нощ на всички и без среднощни писания всички по леглата Naughty

# 595
ЧИН, браво  bouquet

За витамините- аз от 16 седмица съм супер редовна- Преганкеър плюс по лекарско предписание, но пък не пия нищо друго newsm78

Днес цял ден ми е чоглаво и леко ме наболява корема от ляво, където трябва да са крачетата на Палечка...чакам преглед на 24-ти, моля се всичко да е наред Praynig

АНГЕЛЧЕ, и аз си мисля, че моите 20 кг отгоре не са от витамините, защото до 16 седмица бях качила около 10 ooooh! Имаш цялата ми позитивна енергия за утре!

# 596
  • софия
Чин,  браво много се гордея с теб, толкова крехка изглеждаш на живо, като порцеланова кукла а си токова силна, печена мацка HugАз това не мога да го направя.
Ваче и аз  съм чупила много термометри, но пишеше че вредата от живака може с години на пред да нанася щети на организма, звучи ми прекалено.Много съм съгласна с теб за нагласата, миналия път с Дани бях голяма паника и карах много тежка бременност с контракции от 6 месец, сега съм по спокойна и се чувствам по добре Praynig

# 597
  • Sofia
Чин, браво за пореден път!  Hug

Ние ползваме електронен термометър, някакъв обикновен от аптеката. Имахме и живачен и повече го обичах, но къде е..  newsm78

Аз също съм от нередовните с витамините, пила съм максимум 5 хапчета, иначе съм си ги подредила да си ги гледам всеки ден.  Mr. Green Само дето си дадох парите, знаех си, че така ще си останат....

Днес разпечатах тази книжка на детето да чете - http://detstvoto.stage.bg/index.php?newsid=759
Беше й интересна, но явно знаеше вече как стават работите...  Thinking В градината явно са им разказвали. А мен никога не ме е питала нищо, само онзи ден искаше да идва с мен в болницата, като раждам.  Stop

# 598
Здравейте и от мен!
Най-накрая успях да изчета всичко! Laughing
Честита ни първа пролет!!!
Честито и на рожденничките-Дани и Стефи(на Вова)!  bouquetЧудесно е,че детенце е успяло да отиде дори за малко при дечицата в детската и да попразнуват! Wink(много хубава торта)
Интерсени истории сте споделили за мъжете си.И аз моя го познавам от далечната'96год.,но сме заедно от '05,а на следващата год.се оженихме.Понякога се чудя ще успеем ли да изкараме цял живот заедно,защото ме изкарва от равновесие,но иначе се обичаме много. Mr. Green:Просто ми е като свекърва за някои неща,а аз не съм мн.търпелива. :35Може би затова и съм случила на свекърва-сдържана и ненатраплива,но за сметка на това  свекър ми е.... ooooh! Разбира от всичко,особено от деца и възпитанието им,и не пести от съветите и присъствието си,когато сме наблизо.Има и добри качества,но покрай изброените по-горе често ги забравям. Mr. Green
За това дали ще имате нужда от помощ-всеки си решава сам,а и наистина зависи и от бебчо.Моята свекърва идваше през деня през първите 2седм.,но като че ли нямах голяма нужда от нея(бебка спеше доста и успявах да се оправям).Понякога ми се искаше да си легна с бебка,а ми беше неудобно да я оставям сама,нещо което сега виждам по-различно.Мисля,че колкото по-бързо сами поемете нещата в свои ръце и се организирате-толкова по-добре!А и така можете да научите мъжете си активно да участват в грижите за бебето,което обикновенно им убягва,ако твърде дълго има някой друг на разположение. Peace
За къпането-твърдото шезлонгче е удобно,но ние започнахме да го ползваме активно ок.2мес.(до год.и малко).При нас мъжа ми къпе дъщеря ни от 1вият ден вкъщи досега.Аз участвам последната година през ден,примерно.По заместване. Mr. GreenМисля,че така двамата успяха да изградят чудесна връзка помежду си от самото начало. Heart Eyes
Зизуна,мисля,че и този кош може да ти свърши чудна работа,а и аз не съм привърженичка на стойките за корито.Все забравям да ти кажа,че мн.ми хареса името,което сте измислили за малкия. Peace
Ани,Орнела,действайте с ремонта без да се притеснявате излишно.Дано успеете да се вместите във времето,което ни остава!Ние също имаме някои неща за правене и съм се заела с организирането им.За съжаление посл.месеци изкарваме толкова малко време вкъщи,че и аз незнам ще успеем ли с всичко. Rolling EyesИ аз започвам да се чувствам леко притисната от времето,но това не ми носи вътрешен дискомфорт и напрежение. Wink
Ани2,стискам палци при теб нещата да се оправят и да имаш възможност да се насладиш на бебо пълноценно,необременявана от проблеми. HugИдва хубавото време и може би баща ти ще се почувства по-добре. Praynig
Шунче,точно това е книгата!Благодаря ти!Ти ли беше писала преди мнооого време за книга свързана с родителството(каза че съжаляваш,че не си я прочела по-рано)или някой друг?  ThinkingМожеш ли пак да споделиш името?  bouquet

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 01:35 от avgusta21

# 599
Деси, заспа ли? Аз вече се събудих!  Laughing Ох, какво ще правя с това безсъние!? През деня ми се спи ужасно, а сега се чувствам отпочинала.

Чин, честито за изпита. Има ли още?
Благодаря на свекърва ти за мнението за витамините. И аз си го мислех това, но друго си е и медицинско лице да ти го каже. Аз си мислех даже обратното, че те все гледат лекарства да изписват.
Теди, това че сънуваш момче, означава, че скоро ще се увеличи семейството ти.  Wink
Живака наистина се натрупва и няма изчистване. Ако се счупи термометър трябва да се посипе със сода (мисля че беше) да се неутрализира действието на живака.
Аз имам едно термометърче за чело, за два лева си го купих. А толкова скъпи термометри не съм виждала дори.

Общи условия

Активация на акаунт