Отговори
# 210
  • Ямбол
Бравооооооо на VIKIIM   newsm44 , да са живи и здрави. Сутринта й падна тапата, вечерта вече е готова. Браво. Да се връща скоро вкъщи и да разказва.

Много хубаво започва деня.
Ами ние 2в1 още ли ще се стискаме????
Женичка мила ти как си? Някакви усещания нямаш ли. На мен ми се върти 24, ама не знам. Днес имах разтройство.  Sad , може и да започва да ми се пречиства организма, знам ли, или така ми се иска само Simple Smile)

# 211
  • Стара Загора
Миш,никакви признаци на хоризонта Thinking Аз две седмици си бях с разтройство без да съм яла нещо подозрително или да съм настинала,но и това се оказа фалшива тревога.На мен вече ми е все едно кога ще излезе-щом не пожела да е рибка,оставям на нея да си избира момента,а аз ще се наслаждавам на последните си бременни дни грухтейки и търкаляйки се Joy.Какво друго ми остава  pregnant То докато се тъпчем първите месеци с хапове за задържане,последния се чудим как да ги накараме да излизат-угодия нямаме  Joy

# 212
  • София
И аз съм още тук - с бебо в корема. Чакам го, но той май няма намерение да излиза, поне днес Heart Eyes

# 213
  • Ямбол
То докато се тъпчем първите месеци с хапове за задържане,последния се чудим как да ги накараме да излизат-угодия нямаме  Joy

Верно е така Simple Smile)). Аз от края на 6 месец все трябваше да лежа заради тия контракции, сега няма. Като имате в предвид, че правим ремонт и почти не се спирам. Снощи с моят мъж сглобявахме секция  Joy. Но пак няма резултат освен болки в гърба. Но то май по принцип няма място което да не ме боли вече. Снощи пак седнала спах, но поне спах Simple Smile)

# 214
Честито бебче на VIKIIM! Да им е живо и здраво!   bouquet

Здравейте и от мен!

Аз да ви се оплача....цяла нощ не сме спали....чак към 04:30 като я накърмих и заспа, реших да не я будя, защото беше поела според мен малко количество, та я оставих да спи при нас. Просто не ми се рискуваше да се разплаче наново. Според мен нямаше колики, само си смучеше юмручето и търсеше да яде, а като я сложан а гърдата....не я чувам много да преглъща и заспива сравнително бързо и после като я чакам да оригне, се събужда и наново почваме да плачеме.....Това цяла нощ! Направо вече не издържах!  #Cussing out Не знам, момичета, вие как се справяте и имате ли такива проблеми? На нас това ни се случва само вечер...през деня си е послушна и си спинка  newsm78

За секса...не ми е до него сега. Още не ми е спряло напълно кръвотечението, а пък и док ми каза до следващия ни преглед, който е 6 седмици след раждането, да се въздържаме.  Confused

Момичета, които сте още 2в1, стискам ви палци!  Peace

# 215
Добро утро, мамчета  Hug
Закусчица от мен :

Честита първа пролет !

Честит Лъчезар на smile888
Честит Джеймс на Петинка
Честит Виктор на Магинка
Честита Далия на Бишкотка
Честит Кристиан на Тина 1802
Честит Калоян на vikiim

за секса- и на двамата с мъжа ми мноооого ни се иска, но лохии си имам. конците още не са ми паднали и си ме боли епизотомията още доста. Иска ми се първо на преглед да отида...и то стана... другата година  Cry
за арника- пих я горе долу 15 дни преди раждането и първия ден след (после нещо позабравих  Embarassed). Не знам дали е имало ефект  newsm78 както писах и преди беше ужасна болка. Ако арника-та е подействала направо не ми се мисли какво е трябвало да бъде  Shocked
за коликите- почнаха ни. Мъжа ми снощи на бегом ходи да купи един Инфакол. Ще видим как ще е.
за оригването- ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. Не става и не става. Четох в нета всякакви пози и трикове и пак не. По 20 минути се размятаме да се оригнем. Таткото и той пробва и не става.

# 216
На 11.03.2011 се роди дъщеричката ни Мария Grinning малката сладурана тежи 4.155 кг и е висока 55 см.
Ние вече сме си в къщи, възстановявам се бързо, малката е спокойна, хапва добре и спинка    txtloves txtloves txtloves
Честито на всички мамчета, които вече гушкат своите бебоци  bouquet  bouquet  bouquet останалите търпение - не остана.
Леко раждане и бързо възстановяване на всички ни Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 217
  • София
За памперсите странно ми е това, което пишете. И с големия, и с малкия досега никога не са пропускали (е, в много редки случаи с баткото). Пишката не я намествам никак, оставям я да си застане както иска.  Grinning

За секса - и аз вече се замислям, но лохиите още не са спрели. В събота цял ден нямаше никой и тъкмо се настроих, но пак се почна. Whistling Миналия път горе-долу по това време открихме сезона. Blush Simple Smile

За коликите - от два дни давам Инфакол и като че ли има ефект.

Честито на всички, които съм пропуснала!  bouquet Успех на очакващите! Hug

# 218
  • Ямбол
Честито hick, да сте живи и здрави с малката принцеса. Разкажи за раждането, не се измъквай. Ние дето чакаме се вълнуваме от такива разкази

# 219
Да се включум и ние във форума ви Simple Smile
Родихме се на 3.3, 54см, 3,050кг.
Казваме се Самуил

# 220
Ох момичета, какво ще ме посъвтвате?
Нахраних я в 09:40 и продължава да спи.....дали да я будя или да чакам сама да да се събуди?!  newsm78 Ако я оставя, ще си пропусне някои от храненията през деня....и предполагам, че ще събере сили, за да бодърства през нощта  Tired Този неин режим направо ме скапва!  ooooh!

# 221
Bub555  аз не бих събудила детето. И моя бонбон хапна в 10 но след това се погърчи малко от тия колики и преди малко заспа. Предполагам че няма да се събуди на 3 часа пък и нещо от няколко дни хапва почети на четири часа и повръщането намаля. Ако минаваха 4 часа тогава бих го събудила.
 Да се оплача - понеже карах лека бременност, затова сега изпитвам всички странични ефекти от раждането  Close тъкмо ми минаха шевовете и сега такива хемороиди ми се появиха, че чак не мога да си седна на д...то. Оф много е болезнено и има и кръв. Някой ако знае нещо което да помогне, че досега такива проблеми не съм имала.

# 222
Забравих да ви споделя нещо http://www.deteto.info/video.aspx?id=44&utm_source=SendBlast … %2011%20%20110319
Като бях в родилно раздаваха подаръци и попълвахме анкетни карти. Аз си написах мейла и сега получих това - мисля че от там. Може да е полезно на някоя незнаеща мама като мен  Wink

# 223
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ МАРТЕНСКИ МАМИ    bouquet  bouquet  bouquet

Bub555, и аз не бих го събудила. Все пак са минали само 3 часа. Ние първите дни се будехме на около 3 часа, в резултата от режима, който му бяха създали в болницата. От няколко дни, откакто имаме колики, се буди на различни интервали - понякога на 2 часа, понякога си спи и по 4 часа. Не го будя, оставям го сам да си поиска.
За коликите - отначало бяха много леки, давах хомеопатия (Chamomilla) и имаше ефект. От 3 дни обаче коликите много го мъчат и ползваме Инфакол. Има ефект, но пак си помрънква, особено вечер. Днес взехме и Биогая, та ще комбинирам Инфакола с нея.
За памперсите - досега само един път ни е пропуснал, но предполагам, че аз не съм го сложила добре. Иначе, най-редовно опикава всичко, докато го преобувам  ooooh! Снощи си "изми очите" в буквалния смисъл, а сутринта напишка мен. Колкото и да го изчаквам да се изпишка преди да сложа новия памперс, винаги го прави или като е по голо дупе или точно когато намествам новия.
Имам въпрос - Като чета, някои от вас кърмят през половин час, а колко време продължава самото кърмене?

Честити бебоци на всички, които са станали мами през последните дни. Да сте много щастливи, уверени и обичани   bouquet
Стискам палци на тези, които са все още 2в1  Hug

# 224
  • София
ЧЕСТИТ СИН КАЛОЯН НА МАМА vikiim!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ МАРИЯ НА МАМА hick!!!
ЧЕСТИТ СИН САМУИЛ НА МАМА СТЕФАНОВА!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

Magica_de_Spell, благодаря за закуската Hug
Аз нещо се бях заблудила, че първа пролет е утре на 22.03, ама май не е:)

Лек и спокоен ден и късмет на всички, на които им е нужен:)

Общи условия

Активация на акаунт