Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 968
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
Пепинка, ако е хубаво времето не само денем, и нощем ще съм навън!  Mr. Green Хич не ща и да сядам, обикалям като секвестиран кон, приклеквам някъде да кърмене само  Wink
А Крас откъде го познаваш?  Wink
  Laughing Не го познавам, ама така ме впечатли, че не се въздържах. И определено си го заслужаваш. Не, че аз се оплаквам от моя, ама като не се наспя и той ми идва в повече (то аз не мога да се трая та...)
Иначе, ако има купон или излизане се редуваме - аз нахранвам Рая и го оставям да я приспива и след 2 часа се сменяме.
 А за ходенето се бях зарекла,че ако спи навън в количката и цял ден ще обикалям, ама то като не си се наспал и стоенето седнал е трудно. Ама вървя - нали и обещах, после заспивам седнала Mr. Green
Цитат
Като ви чета с тия тройки... Ние от няколко дни сме на четворка и човекът пак беше успял да се оака тази сутрин 
Сакси  Grinning - ние сме още на 1-ца Joy - тумбака стърчи, ама дупето ни е финно.
За плаченето - аз не я оставям, ама тя си плаче и се дере.  Cry
gucomecanka - честито бебенце - да сте живи и здрави и да ви прави много щастливи
Ноеми - за последните два дена - точно обратното- досега се дереше по цял ден, всеки ден - сега от раз се кротна - ама то и ние сме на другия край на света де. За таблицата - иска permission
Иначе и аз започвам да чета инфо за захранването.
 И въпрос и от мен към ЛЛЛ - от няколко дена бебка ме ползва за биба и на едната ми гърда са се образували две прозрачни балончета, и са си доста болезнени - нещо мога ли да направя по въпроса.

# 121
Времето вън се оказа мн яко Simple Smile Аз бях убедена, че днес няма да става за разходки, а упяхме и прка да обиколим, и за обувки на милото да идем, че даже остана време за  по един дюнер и сладкарница (йееееее, намерихме сладкарница за непушачи относително наблизо). И в този смисъл...

bg_desi и аз увиснах с 4 кг и се чудя какво да ги правя... За сега си ги поддържам и отглеждам. Такъв зверски глад ме гони напоследък, че ще съм щастлива ако не кача още... Ако има начин да изчезнат от само себе си би било сссссупер

Абе хора аз трябва май още едно висше да запиша за захранването. Май ще захраня максимално късно - да имам време да изуча цялата информация  Joy

# 122
  • София
Мда, определено на моето чаве нещо днес му става, няма " гу-гу ", няма усмивки, че чак за първи път откакто я извеждам се разрева в количката  Rolling Eyes Целия ден е ужасно кисела, заспива в-у мен и след 10 мин се събужда с рев, няма температура, яде си, ака си, чудя се дали не е от ваксините от вторник?  Thinking Ама направо имам мускулна треска навсякъде  Tired
А аз от вчера упорито се опитам да подпаля къщата, акъла ми хич го няма... Embarassed

# 123
а Дара спи от 11 ч. с много малки прекъсвания за ядене. направо ми се реве като знам каква нощ ме очаква Sad сега се опитвахме да я събудим с баща й - никакъв шанс! ама никакъв!

това гледали ли сте го?
аз цял ден се забавлявам с него Simple Smile
http://vbox7.com/play:6cb89f1e

# 124
Ние сме наддали за един месец 1500г. и докторката каза че, ако продължава така ще развие рахит. Confused

# 125
Ние сме наддали за един месец 1500г. и докторката каза че, ако продължава така ще развие рахит. Confused
защо? обясни ли?

# 126
  • ул. "Мечтание"

smile3544  Joy
Ех, ако ставаше толкова лесно разболяването от рахит... щеше да има епидемия сигурно.  Crazy

# 127
Имаше някаква теория, но ако някой я знае да сподели. На мен докторката не ми каза защо с толкова наддаване може да рахитяса. Е, поне досега не ми е казвала и дума да давам вит Д.

# 128
Нощни, кашите защо отпадат при вас?  newsm78

# 129
Малеее...1500!Аз да се притеснявам ли,че ние сме качили само 600 грама?!  Shocked

# 130
  • ул. "Мечтание"
Нощни, кашите защо отпадат при вас?  newsm78

Не отпадат, но няма да са първа храна, а ще ги въведа когато започне да си служи с лъжицата сам.
До тогава ще яде неща, които мога да направя на парченца така че да може да ги хваща сам.

# 131
И при нас отпадат кашите, месото и соковете  Mr. Green ми то кво остана  Mr. Green

# 132
  • ул. "Мечтание"
И при нас отпадат кашите, месото и соковете  Mr. Green ми то кво остана  Mr. Green

Зоб!  Joy

# 133
Зеленчуци   Laughing

Ааа, разбрах. И при нас е така, но си помислих, че изобщо ги отричаш.Не че ще се засиля да купувам каши, де  Mr. Green

# 134
  • София
Как 4-ка памперс newsm78, Михаела е с такива, Боян си е на 2-ка.

Добре де, може ли накратко да кажете защо кашите (явно и пюретата - плодови и зеленчукови) да са след твърдата храна на парчета. От любопитство питам, че не виждам логиката, а не ми се рови да чета.

Общи условия

Активация на акаунт