Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 993
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
уффф и ние утре сме пак на ваксина - синфлорикса  #Cussing out дано всичко е наред както до сега  Praynig
Дано,ние от нея  в четвъртък вечерта вдигнахме температура.Вече при всяка нова ваксина изпадам в ужас... ooooh!

Weary....много лошо.....и мен много ме изнервят и напрягат ваксините. а давахте ли нещо за температурата?

# 451
уффф и ние утре сме пак на ваксина - синфлорикса  #Cussing out дано всичко е наред както до сега  Praynig
Дано,ние от нея  в четвъртък вечерта вдигнахме температура.Вече при всяка нова ваксина изпадам в ужас... ooooh!

Weary....много лошо.....и мен много ме изнервят и напрягат ваксините. а давахте ли нещо за температурата?

Нашата педиатърка ми каза да взема Панадол.

Бургазлийки, да не спамим тук, хайде в другата тема за срещата.

# 452
  • Пазарджик
уффф и ние утре сме пак на ваксина - синфлорикса  #Cussing out дано всичко е наред както до сега  Praynig
Дано,ние от нея  в четвъртък вечерта вдигнахме температура.Вече при всяка нова ваксина изпадам в ужас... ooooh!

и ние вдигах ме температура,давах Панадол -2,5мл през 6ч.слагах и компрес с равни части спирт и вода.Надявам се ,че при вас ще мине леко и стискам палци на всички бебоци на които им предстои

# 453
Еднократно дадох панадол 2,5 мл,а педи каза ако се зачерви компес с реванол,но до там  не стигнахме,а и не ни се наложи повторно даване на панадол.Имайте в предвид ,че бебетата имат малко по-висока телесна температура от нас-до 37,3 е нормална за тях,така че мерете я ректално ,минус 0,5 за да е по-достоверна

# 454
И на нас ни казаха,ако вдигне температура, да даваме Панадол-2.5мл.Наистина е доста неприятно с  тези ваксини,все си е треперене и притеснение.Дано при всички бебоци минат безпроблемно!

# 455
И на нас ни казаха,ако вдигне температура, да даваме Панадол-2.5мл.Наистина е доста неприятно с  тези ваксини,все си е треперене и притеснение.Дано при всички бебоци минат безпроблемно!

Като не ги слагаме хич не е притеснение.
Ще ме извините, но не се стърпях.Само вдигнати Т и проблеми с тези омразни ваксини  ooooh!

# 456
  • В две тъмни очички
Уффф, ние я отложихме ваксината и за другия път май ще се съберат доста  ooooh!

Абе момичета аз взех да се замислям дали да не давам вит Д както ми каза доки! До първия месец каза по 3 капки,аз давах по 1. На консултацията като видя , че сме пораснали с 6 см ни каза да даваме по 6 капки - аз следователно увеличих дозата,ама на 3 капки! И сега като сме пораснали с 5 см,каза че доста дърпаме на височина и да не спирам Деавита,за да не получим рахит! Вашите бебоци колко с см са пораснали според 2-те консултации вече? Влади за 2 месеца - 11 см , сега е 61 см!

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 23:10 от bubeto_d

# 457
Бубе, Кали е пораснала7,5 см от раждането и е 57,5см.
Иначе като килограми не е много- 4,450 кг.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 23:09 от pepita1973

# 458
  • Пазарджик
Бубе на последната консултация сестрата нещо обърка см.но пак не можем да догоним вашите .Иначе я изкараха 55см.

# 459
Ние сме пораснали за 2 месеца 9 см,но доки каза по 1 капка деавит само и  двата месеца като бяхме на консултация.Ние сме 59 см,за килограмите малко ме е срам,но са 6,450кг и сме само на кърма

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 23:31 от nina_tita

# 460
  • София

Като не ги слагаме хич не е притеснение.
Ще ме извините, но не се стърпях.Само вдигнати Т и проблеми с тези омразни ваксини  ooooh!

Е, пате, зависи...
Не казвам, че съм права, но за мен пък ще е по-голямо притеснение, ако не я сложа.

# 461
ох,запис ooooh!

# 462
ние сме 57см ,досега витамин Д е съм давала, ще почвам обаче

бубе, пиши тук за килограмите и диетите, актуално е

аз съм отслабвала с НВД  и глад, затова сега като кърмя не мога, ще се радвам да прочета вашите хранителни режими

# 463
След последните две ваксини взех Панадол бебе.

За два месеца сме пораснали със 7 см. /първия месец 2 и следващия 5/ - не знам дали е нормално. Деавит по една капка давам.

# 464
  • София
Моята аптекарка ме посъветва след ваксинация превантивно да давам Панадол и това и смятам да правя, нищо няма да й стане, пък и аз ще си вържа гащите  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт