Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 957
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
момичета,вчера сложихме ваксината на Марти,нямаше проблеми,но сега на крачето му е зачервено и леко отекло,а педито не ми каза какво компресче да слагам,вие какво слагате?

аз слагам реванол  Peace

# 616
  • бургас
tuty1 , imam si edna mechta , благодаря за отговорите  Hug Hug ще пробвам с реванол,защото ми е по лесно  Wink

# 617
  • Пазарджик
Ноеми добре дошла!Радвам се ,че е било хубаво!

# 618
tuty1 , imam si edna mechta , благодаря за отговорите  Hug Hug ще пробвам с реванол,защото ми е по лесно  Wink
Клео,и аз ти препоръчвам реванол. Peace
Приятни разходки на излизащите.Ние ще се въздържим още няколко дни у дома докато се постопли по-трайно.

Ноеми добре дошла!Радвам се ,че е било хубаво!

# 619
  • София, Лагера
Офф, няма изчитане, 9 изписани страници само за днес  Mr. Green - не мога да чета назад  ooooh!

Гали, изби копърката с тази консерва копърка  Joy

Бианка, аз давама Биогайя. Не се пръзка от нея, но от Еспумизан 100% се пръцка, както и от всяко лекарство с активна съставка Симетикон  Peace. То това й е целта. Wink

Какче, защо не пробваш да ядеш круши? Аз сега така ще боря запека на Тервел, че 2 дни вече не ака.

За ваксините...  само се моля някой ден тези, които не са слагали, да не съжаляват горко... както 2 мои приятелки  Rolling Eyes. Според мен сега може човек да си позволи да не слага ваксини, защото другите деца са масово ваксинирани и епидемии почти няма. Но ако хората спрат да ваксинират децата си, то в бъдеще епидемиите е нормално да зачестят. Тогава картинката се променя...

Бубе, само не се паникьосвай  Hug! Знам какво е, с Пресиян бях така по едно време! Но после нещата се оправиха с лактогонен чай. Нормално е, ако млякото е по-малко, човечето да суче от цицата с по-широки канали. Като се увеличи количеството на кърмата, беб засуква и от другата гърда.
... след малко пак ще пиша...

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 14:22 от Ноеми

# 620
Не съм ви чела много, много  Blush срам ме е ама ...
Ноеми, добре дошла!
За нощното хранене, Ели сама си го спря  Flutter

Мацки хайде една среща, може и в МОЛ-а, може и на вън времето се оправи  Simple Smile

Гали, изби копърката с тази консерва копърка  Joy
smile3532 това го бях пропуснала

# 621
http://www.facebook.com/?sk=inbox&action=read&tid=zhNUJ3 … %2BKsw848ZmhyYpg#!/album.php?fbid=138671039526993&id=100001522934366&aid=25556
Не е в унисон с темата,но е забавно

# 622
  • София, Лагера
ейприл3   Grinning Peace

Чак сега си чеквам мейла  Embarassed оторизирала съм всички, които ми поискаха достъп до файла със захранването, ето го пак:

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsTdii_YV3HldGx3TlFsbFV … n&pli=1#gid=0

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 15:57 от Ноеми

# 623
Прибрахме се от разходка!Имаме си нови дрешки и одеалце за разходки  Heart Eyes
Много съм доволна,айде да става по-топло,че да излизаме за по-дълго!

# 624
ейприл3   Grinning Peace

Чак сега си чеквам мейла  Embarassed оторизирала съм всички, които ми поискаха достъп до файла със захранването, ето го пак:

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsTdii_YV3HldGx3TlFsbFV … n&pli=1#gid=0

УАУ, е това се казва документиране Simple Smile
10х за споделения опит

# 625
  • София
ейприл3   Grinning Peace

Ноеми, може ли и на мен, пратила съм ти рикуест   bouquet

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 16:44 от bimbim

# 626
  • София
Здравейте,
днес съм в по-добра кондиция от вчера. Виктор спи, а на мен мад ми капе на сърцето, че вчера голям рев, голямо чудо  ooooh! Заспа чак в 1 през нощта, като за целия ден му се събраха едва 2 часа и половина сън, което за такова малко бебе си е нищо. Та така оцелях и сега отново живота ми се вижда хубав. Още повече, че вчера ходих на втори преглед при друга АГ лекарка, доста по-наясно с нещата и тя ме успокои че не вижда мозайка, а и раничката на шийката не е точно раничка и спокойно да изчакам резултата от цитонамазката. Ако е първи или втори вид, значи всичко е ОК и да отида на контролен преглед като ми дойде цикъла, а ако недай си Боже е 3-ти вид, то ще действаме. На вас взимали ли са ви цитонамазка по време на бременността, че тази ми лекарка каза че било се полагало по ЗК, а на мен не са ми взимали. И ако се е полагало, ще я гръмна мойта лекарка, която ми водеше ЖК   #2gunfire
Ноеми, уел към  Hug
Благодаря ти за подробното инфо, малко сложно ми се вижда всичко, ама ще разуча първо таблицата и може да се наложи да те тормозя с въпроси  Blush
Това с крушите е добро предложение. Вчера успяхме да го изакаме с термометър и добре че момичета от форума ме бяха подготвили какво ме чака, че иначе голямо пране трябваше да правя  Mr. Green Днес обаче пак само се напъва и резултат нулев, та ще видим дали да не повторим акцията.

# 627
Взимаха ми цитонамазка в 4-я месец и към края на 8-я и знам че е по ЗК

# 628
  • София
Ноеми, схемата е върхът! Тенкс!

Какче, ти забавно си изкарала вчерашния ден. Дано не се повтаря.

Ние днес излязохме, изкарахме два часа навън, ама се притесних, че ще завали и се прибрахме. Сега ме е яд.

# 629
  • В две тъмни очички
Ноеми, мацо какво трябва да направя я припомни,че явно съм изпуснала, искам и аз да видя схемата!!!

Общи условия

Активация на акаунт