Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 961
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
 Hug За ваксините ще видя кое мога да отложа, че моя педи ще ме гони с брадва  Mr. Green
За кг аз съм 54 и взех да правя плочки на корема от това вдигане на количката из паважите  Crazy

Вчера бях на консултация в Шейново, всичко е ок имаме зелена светлина за второто  family и за кексаааа    Heart Eyes

Bianka1 ЧЕСТИТИ 2 МЕСЕЦА   Heart Eyes Heart Eyes

Ах навън има слънцеее! Слагам нинджата и излизаме!

# 601
Добро утро!
Пепинка, явно двете малки дами си приличат не само по мерки и теглилки, и Кали не харесва да лежи по корем, и аз не я насилвам.  Grinning

# 602
Бубе, аз имах същия проблем с кърменето на Мартин. И на мен ми помогна смяната на позата. Но с времето установих каква е истинската причина за дърпането при нас- понякога когато суче Мартин има газове или се опитва да се изака, И вместо да се напъва аз го карам да суче и всъщност той затова се дърпа от гърдата. Така че махам го, оставям го да си свърши работата, малко да почине коремчето и тогава продължавам с кърменето. Иначе беше едно пънене, захапване и пускане на гърдата, даже ми се е случвало от некачественото сукане да повърне докато суче, явно се налапваше с въздух и при едно уригване или напън направо повръщаше на фонтан.
Иначе и на мен първата ми мисъл беше за намаляване на кърмата- въобще нямаше такова нещо, но за малко да се откажа от кърменето

Бианка, честита месечинка
за слагането по корем- слагам чинно преди всяко хранене, колкото издържи. Той понякога се понамества и заспи Laughing Чинно правим и упражнения, масажчета и виждам ефекта. Мартин е мн силен и жилав, направо който както го хване се шашка колко сила има това дете
Tuty1, Nina-tita, мерси момичета, успяхме да сглобим кошарата. Знаех си, че не става само със сила ами трябва и акъл

Иначе се оказа, че люлката и активната гимнастика са най- умните ми покупки. Родих се, ръцете ми са свободни, по цял ден играе или на едното или на другото. Че и по-лесно се уморява и спи по-хубаво. Снощи заспа в люлката  Shocked А преди това вечерното приспиване беше някакъв кошмар.
За съжаление цяла нощ имаше колики и не съм мигнала- то беше едно мятане, пуфкане, пъшкане. Цяла нощ е спал върху корема ми. Сега съм като разглобена

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 09:54 от look_at_me

# 603
  • София
Добро утро и от мен.

Чудя се дали днес е подходящо за излизане и ако да, с какво да я облека newsm78

За яденето - от 4 дни е изцяло на АМ. Яде 6 пъти по 120 мл. Ако нощем се събуди, давам водичка. Пие около 20-30 гр и заспива доволно. Надявам се до седмица да спре да се буди.

Мама Зайка, къде ще се подвизаваш?

# 604
  • София
Мамита как го правите този номер с нощното хранене  newsm78
Мойто зверче се буди понякога и по 2 пъти, тази нощ напр. първо в 1.30 после в 5, давам и вода, изпива 20-30 гр. и моментално започва да пищи, изльоква си 120 гр. мляко и чак тогава заспива доволно, за мен е мисия невъзможна да и спирам нощните хранения  Tired
За слагането по корем, по 1-2 пъти на ден, много обича  Flutter
За сайтовете, и от двата съм поръчвала и съм доволна  Peace http://www.oblechime.com/  http://www.bebeshkidreshki.com/

# 605
ети, и аз се чудя дали да излизам днес. не ми изглежда студено, само този вятър, дето дават, че ще духа ме притеснява...

между другото дара от няколко дни на всички вика "гееей!" само малко да порасне и ще й обясня, че ако бяхме гейове нея нямаше да  я има Mr. Green

# 606
Добро утро Simple Smile

Няма наваксване - много бързичко се запълват тези страници...

Бубе, Люба и другите мацки които са писали по темата за хранителни режими и сваляне на кг - мноооого благодаря. Ей то ако ставаше само с четене досега да съм станала фиданка  hahaha Но ще пробвам някой от нещата които сте обсъждали, дано успея да вляза във форма.

за слагането по корем - до вчера го държах по 5 -10 минутки, зависи колко мрънка. Вчера обаче ме изненада - обръщаше се всеки път като го слагах. Явно вече няма да лежи по корем...

Ети сега видях постовете ти от последните дни - стискам палци да се оправиш бързо Hug Колкото до излизане - ние всеки ден сме навън. Обличам Стефан с боди къс ръкав, блузка и панталон и космонафт. Според зависи колко студено е вън го завивам или не с одеалце в количката.

Бианка, честита втора месечинка.

Аз изчезвам да се оправям за консултациш, а а следобяд ще се отчета по скучните въпроси - мерки, теглилки и т.н.

# 607
  • София
Елч, аз като изляза на терасата е супер. Няма вятър. Ти къде ще ходиш?

Мишел, благодаря Hug

# 608
Елч, аз като изляза на терасата е супер. Няма вятър. Ти къде ще ходиш?
ами аз съм на сточна гара и се разхождам в една умряла градинка срещу математическата гимназия по принцип.
иначе сега е ок, ама след 2 ч. дават да се появи силен вятър, дали ще стане кой знае...а аз чакам малкия змей да стане, за да й напълня тумбачето и чак тогава мога да миткосвам Simple Smile

# 609
  • бургас
момичета,вчера сложихме ваксината на Марти,нямаше проблеми,но сега на крачето му е зачервено и леко отекло,а педито не ми каза какво компресче да слагам,вие какво слагате?

# 610
  • София, Лагера
Ку ку!
Здрасти, мацки! Прибрахме се от Търново! Изкарахме страхотно! Времето беше гадничко - точно толкова, колкото да не ми е гузно да си прекарам дните в спа центъра! Бебчо мнооого добричък, само спи, яде и се хили  Simple Smile Баткото и той много щастлив, ние с Крас не усетихме, че сме с деца направо! Еййй, 100 години мога така да живея!
Отивам да ви чета  Hug

# 611
Ноеми добре дошла!
Аз да ви се оплача че на Белослава носа много хрипти,миличката едва диша.Капах физиологичен разтвор но ефекта е краткотраен. CryДнес сме на консултация ще видим какво ще каже педи за нослето,за ваксините....Аз днес вече реших да и поръчам Baby Vac че с клечките за уши нищо не правя....Е правя де ама само по предните сополки изваждам,задните не успявам.....

# 612
  • Пазарджик
момичета,вчера сложихме ваксината на Марти,нямаше проблеми,но сега на крачето му е зачервено и леко отекло,а педито не ми каза какво компресче да слагам,вие какво слагате?

Аз слагах компрес с равни части спирт и вода,като намокриш памучето го изстискваш хубаво и го слагаш да стои 30мин.може и компрес с реванол-това го прочетох тук в форума

# 613
  • В две тъмни очички
lina74bg, да бягането е едно от най-ефективните упражнения за корем (и не само), защото колкото и да тренитате за коремните мускули,ако отгоре има мазнинка почти няма да си проличи ,че се бъхтите да правите плочки така казано! Тичането помага за изгаряне на тези мазнинки, същевременно стяга мускулатурата и ефектът е поразителен! Само дето трябва да се тича повече от 30-ина мин  Naughty ! Че първите 20 са за изгаряне на вода,храна и прочее, от там нататкък се стопяват мазнинките!

Ноеми - ха,добре дошла, радвам се ,че сте си прекарали добре и си си починала  Hug

# 614
Завърнах се от консултации. Бебо е 6530 и 64 см, много съм доволна - добре качва детето (+1200 гр и +4 см).

Времето вън е прелестно - само да нахраня себе си и него и се изстрелвам обратно към парка.

Ноеми - супер звучи почивката. Направо се размечтах като ти четох поста.

Общи условия

Активация на акаунт