ще пробвам с реванол,защото ми е по лесно 

. То това й е целта. 
! Знам какво е, с Пресиян бях така по едно време! Но после нещата се оправиха с лактогонен чай. Нормално е, ако млякото е по-малко, човечето да суче от цицата с по-широки канали. Като се увеличи количеството на кърмата, беб засуква и от другата гърда.
срам ме е ама ...

това го бях пропуснала

Заспа чак в 1 през нощта, като за целия ден му се събраха едва 2 часа и половина сън, което за такова малко бебе си е нищо. Та така оцелях и сега отново живота ми се вижда хубав. Още повече, че вчера ходих на втори преглед при друга АГ лекарка, доста по-наясно с нещата и тя ме успокои че не вижда мозайка, а и раничката на шийката не е точно раничка и спокойно да изчакам резултата от цитонамазката. Ако е първи или втори вид, значи всичко е ОК и да отида на контролен преглед като ми дойде цикъла, а ако недай си Боже е 3-ти вид, то ще действаме. На вас взимали ли са ви цитонамазка по време на бременността, че тази ми лекарка каза че било се полагало по ЗК, а на мен не са ми взимали. И ако се е полагало, ще я гръмна мойта лекарка, която ми водеше ЖК 

Препоръчани теми