Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 078
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
запис
ние сме 5420 и 57 см

# 151
  • София
Прочетох за BLW и Пз набързо... Ми явно дали ще дадеш сварен картоф от мусака или смачкан на пюре за бебето е все тая, но за майка му не е:).
  Joy Joy Joy
Сагата по захранването вече започна, а децата ни са само на по два месеца  ooooh! Аз ш'си трая. Само чета и се дивя. То са схеми, то са методи, чиито заглавия можеше и да запомня, ако ги казвахте, ама абревиатурите ме объркват.  Mr. Green

... Ако още пушех, щях да си запаля една - две, но сега ми остава да уважа 2-3 сухи пасти.
  hahaha 
Аз пък от днес засега съм на диета. Да видим ще изкарам ли до обед  Blush

# 152
Добро утро!

И ние бяхме на консултация вчера - резултатите са 5000 и 58 см. Биха ни Синфлорикс- а, другата ваксина следващия месец. За памперсите сме на 2.
Сакси и аз от днес твърдо съм на диета - лошо ми става като се погледна в огледалото. Но да видим дали и аз ще изкарам до обяд... Embarassed Трябва си и движение..

# 153
Тая нощ - това не беше мойто дете  Shocked Изака се в 20:30, измихме дупето, легнахме и папкахме и заспахме. Събуди се само в 4 да поцока и заспа. СПАХМЕ ДО 7  Shocked А дано се повтори и утре.
Елч как мина нпщта при вас?

# 154
  • София
Добро утро Simple Smile
Тая нощ - това не беше мойто дете  Shocked Изака се в 20:30, измихме дупето, легнахме и папкахме и заспахме. Събуди се само в 4 да поцока и заспа. СПАХМЕ ДО 7  Shocked А дано се повтори и утре.
И ние тази нощ спахме по същата схема Grinning много съм доволна Grinning ,друго си е да пропуснем ставането в 12-1  Wink
Днес дали ще става за разходка newsm78
За захранването и аз засега само се обогатявам с информация,но още незнам точно как ще действам.Баткото го захраних много внимателно,макар че тогава знаех много малко неща,но упорито отказвах да го тъпча бързо и със всичко,след годинката стана много злояд и досега бабите ме обвиняват че причината е моето захранване,незнам дали е така,но и сега ще го давам бавно-бавно.Спаоделете някаква информация за връзката захранване-апетит ако знаете,т.е. има ли метод на захранване с който може да избегнем злоядството?

# 155
Добро утро на всички мами!  Simple Smile Дано сте поспали малко,шото ние не!  Cry Папахме последно в 00 часа и спахме до 04 и като се почна един рев и ядене на ръчички...та до 07 часа.Сега сме нахранени и едни сини очички се кокорят от креватчето   Laughing Надявах се след тоя рев сега да си поспиме ама,тц!Стискайте палци-днес ще ни боцкат за първи път,дано всичко мине без много плач!  Praynig

# 156
  • Пловдив
Добро утро мамита!

И ние в групата на мноооого спящите тая нощ. От 23 до 6 сутринта. Shocked
За първи път от 2 години спя 6 часа непрекъснато! О голям кеф  Laughing

Айде по едно кафенце

# 157
И ние тази вечер бяхме на тази схема. Изкъпахме се в 9 сукахме и заспа моментално. Събуди се в 4,20 сука и после в 7,30. Сега пак заспа вече. Ангелчеееееее

# 158
Добро утро Simple Smile
И ние тази нощ спахме по същата схема Grinning много съм доволна Grinning ,друго си е да пропуснем ставането в 12-1  Wink

2 седмици Тея се будеше на всеки час  Wink

# 159
  • София
Добро утро!

Благодаря за отговорите и линковете. Страхотно много информация има.  Hug

Днес ще е гадно времето, а ние трябва да ходим на консултация. Детето спа тази нощ, но майка му - не. Все така се получава...

# 160
За памперсите минахме на 3ка и ние.

За захранването- вече съм дала няколко пъти сокче, /това според моята докторка не е захранване/ а пюре или каша ще дам най верочтно на 4 навършени или 4 и половина. Горе долу по старата схема, другите ми деца много добре са я приели, нямаме алергия или злоядство. На 5 -6 месеца може и на кухня да я запиша.

Засега и давам сокче по 30мл през ден, за да видя има ли разлика в поведението и когато е пила сок и когато не е. Няма разлика.
А ,който пък е на АМ да захранва на 7-8 месеца няма смисъл ,защото АМ е нещо изкуствено, а пюрето поне вие ще си го направите с естествени продукти. Ние сме на кърма де, ама няма да чакам 6ти месец.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 09:56 от Antoaneta :)

# 161
  • София
Личното ми мнение е, че злоядството не е следствие от захранването. То си е до дете. Моето например просто отказваше да бъде захранено. Давах пюрета, каши, пасирано, непасирано, със захар, без захар, със сол, без сол, домашно, купешно, био, с консерванти.. все тая.

# 162
Аз не свързвам захранването с злоядството, мисля си ,че има лек за злоядството, ама не съм го пробвала. Joy Мисля си ,че ако оставиш детето без да го насилваш да яде, то така или иначе ще огладнее. Joy Сина и дъщерята така го оставям, като откажат да ядат, ми ако щат. Ники като беше на година и половина караше на солети и домати май цял месец. После почна да си яде всичко пак.

# 163
Добро утро мацки

Аз се понаспах, пих кафе, правих упражнения (бубе, възползвам се от тези които си постнала - 10х  Hug ), абе денят ми тръгна доста нормално (мани успях даже да помогна на един колега като спретнах едно преводче 2 странички за добро утро).

Дано времето се задържи безвалежно и да мога и да се поразходя следобяд. Какче, или някой друг има ли планове при хубаво време да е в Заимов?

# 164
  • Пазарджик
Ох,не мога да се докопам до компа.
Много теми сте захванали,сигурно ще пропусна нещо.Не смея да се похваля,че колкото пъти го направя все нещо става ама вчера изкъпах Нели в 7,30 яде ,заспа и се събуди в 4ч. а после в 7ч и после 9 ч Rolling Eyes ,а аз диването с диване се будих през половин час да я гледам.
За захранването съм посочила при навършване на 5 месеца.Късното захранване ме притеснява толкова колкото и ранното,та затова избрах 5м.като този път ще захраня с зеленчук,че на каката първо дадох плодово пюре и после много трудно прояде солените неща.Към годинката нямаше отказ от никаква храна ,ядеше си всичко, а сега като каже "аз това не ям ,аз онова не ям" без да го е опитала.Така че според мене захранването няма връзка с злоядството.Аз съм много капризна на ядене и го отдавам на грижите на моята баба  Laughing много ме тъпчеше.Когато се е налагало да оставям Таня като по малка при нея и като се прибера я попитам дали е слушала тя отвръща"че всичко си е изяла" А като видя колко мляко съм забъркала на Нелкта сега /120мл/ми вика "Ти само толкова ли ще дадеш на детето" Mr. Green
Трябва да ставам после ще продължа!!!

Общи условия

Активация на акаунт