Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 095
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
Не съм проверявала лично от колко месеца почва кухнята. Момичетата с, които излизам ми казаха, че почвала от 3 месеца.

КАКВО МЕ ПРИТЕСНЯВА КЪСНОТО ЗАХРАНВАНЕ. Кърмата не може да осигури нужните калории на едно 8-9 месечно бебе. Все едно аз да мина само на мляко. НЕ ГОВОРЯ ЗА ПОЛЕЗНИ ВЕЩЕСТВА, а калории. Смятам ,че детето пак ще си го кърмя, може би почти през целия ден, като десерт. Н що си го храня  също.

# 181
.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 16:57 от Бебешондел

# 182
  • София
Megsy, аз на това в 5 му викам нощно хранене. А ти?

Бебеш, аз също смятам, че всяко прекалено нещо не е на добро - нито прекалено ранното, нито прекалено късното захранване. Вярвам, че сме тук за да споделяме, а не да се убеждаваме една друга кое е енай-доброто. Всяка от нас има глава на раменете и взема най-доброто решение за своето бебе. Иначе примери за да защити тезата си, може да извади всеки. Hug

Бяхме на консултация. Този път дребната не оттърва ваксините - 2 броя. Едната я понесе стоически, но на втората се разпищя. Хубавото е, че като излязохме навън, веднага се успокои от хладния въздух и заспа. Иначе за теглото - 59 см, 6,00 кг. Много добре се движи.

А денят днес е страхотен. Навън е топло и тихо и през прозореца се чуват само птичките и от време на време някое куче. Обожавам пролетта.  bouquet  bouquet

# 183

Бебеш, аз също смятам, че всяко прекалено нещо не е на добро - нито прекалено ранното, нито прекалено късното захранване. Вярвам, че сме тук за да споделяме, а не да се убеждаваме една друга кое е енай-доброто. Всяка от нас има глава на раменете и взема най-доброто решение за своето бебе. Иначе примери за да защити тезата си, може да извади всеки. Hug

Бяхме на консултация. Този път дребната не оттърва ваксините - 2 броя. Едната я понесе стоически, но на втората се разпищя. Хубавото е, че като излязохме навън, веднага се успокои от хладния въздух и заспа. Иначе за теглото - 59 см, 6,00 кг. Много добре се движи.

А денят днес е страхотен. Навън е топло и тихо и през прозореца се чуват само птичките и от време на време някое куче. Обожавам пролетта.  bouquet  bouquet

Опитват се да ме убедят че в кърмата изведнъж ненадейно калориите секват - нека се обоснове поне...

В моя случай нещо не се виждам да търча с лъжицата по време на почивка или на преход/ще ходим и на планина/ да разнасям и храна с мен с всичкия ни багаж, да прекъсвам схемата на захранване заради остоятелста, не се знае и кога ще ни е операцията. Какво предлагаш в моя случай Ети, като на 6 месеца ставаме на 3.юни?

# 184
  • София
Момичета, вижте каква нова изненадка спретват
http://www.dnes.bg/politika/2011/03/18/noi-se-priceli-v-parite-n … -i-maikite.113845

# 185
Никога не убеждавам, нито пък налагам мнение, нито примери ще давам, всеки носи глава на раменете. Единствено споделям моето мнение.

Бебеш, споделяш твоето и не го налагай. При теб си има и други обстоятелства, които налагат по специални подходи.

НИЕ нито ще развием алергия, нито пък ме мързи да и приготвям пюренце.

# 186
# 187
  • Пазарджик
Така пак на линия,не ми се прибираше ,но Таня има домашни и трябва да ги пишем/утре са на у-ще/ако не завали после пак ще излезем.
Бубе ти беше  питала ,какви документи трябва да се подават след като ти свърши болничния,в счетоводството на твоята работа би трябвало да имат готовите бланки,а от тебе се иска едно ксерокопие на акта за раждане на Влади.
Бебеш първо искам да кажа ,че не натрапвам моето мнение на никого и не искам да критикувам никоя мама за начина по който си гледа детето.Споделих защо смятам да захраня на 5м.
За мене и пак подчертавам ,че според мене колкото не естествено е да набуташ на 40 дневно бебе сок в устата ,толкова е не естествено дете на 1г.да не е яло нищо друго освен мляко.Не оспорвам качеството на кърмата като храна,а нуждата на самия организъм .

# 188
  • София
Някой ползвали от шампоаните против крусти,независимо на коя марка???Не мога да ги изчистя с маслото и гребена,бебка има много особено на фонтанелата,дразнят ме и ако препоръчате някой шампоан ще пробвам и с него Hug

# 189

Обикновено яде в 00:00 и след това чак в 6-7 часа /затова казах че е спрял среднощните хапвания/. И за мен в 5 е нощно, но идеята ми беше че последно е ял в 9 и 30 и че започва да си удължава часовете сън.  Peace

# 190
Никога не убеждавам, нито пък налагам мнение, нито примери ще давам, всеки носи глава на раменете. Единствено споделям моето мнение.

Бебеш, споделяш твоето и не го налагай. При теб си има и други обстоятелства, които налагат по специални подходи.

НИЕ нито ще развием алергия, нито пък ме мързи да и приготвям пюренце.
хахахахах сега съм мързелива  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Браво, само мързелива не ме бяха наричали  Crazy

# 191
За захранването в анкетата отбелязах след 6м., но в интерес на истината не знам точно от кога. Лично аз съм от мързеливите майки и ще давам на детето купешки каши и пюрета когато дойде момента за тях. Не, че няма да и приготвям и домашни, но това е едно улеснение за мен. А за възможни алергии и други подобни се старая да не мисля въобще, все пак в Бургас има страшно много деца с дихателни проблеми

# 192
Така захранихме бебетата, давайте сега да обсъждаме детските градини и училищата  Joy Joy Joy

# 193
  • София, Лагера
Юхууу, здрасти мацки!
Аз отново си имам спокойно и спящо мече!  Party Party Дадох му едно саше Хидрасек и от 2 часа спи  Party
Утре заминаваме за В. Търново!!! Времето не е върха, но и в хотела само да седим - пак си е разнообразие!

Според мен злоядството не зависи от захранването. Пресиян минава през разни периоди - ту не мога да му насмогна с храна, ту не иска да яде нищо. Жив и здрав си е  Wink

От 3 дни се меря - 54 кг!  Rolling Eyes С по 1 шоколад на ден, с пастички и торти (напоследък само сладко ям). От обикалянето с количката ще да е!  Party

Какче, и аз имах раничка, но някак изчезна, не знам. Преди години също имах, тогава ми я гориха. Не е страшно, важното е навреме да се хване  Hug

Чудя се едно нещо, как ще захранвам, като месец август ще сме на море и ще ми е по-трудно да  Peace
Първото море Тервел ще е на 6 месеца и затова ще отложа захранването. На следващото ще е на 8 и мисля да помъкна бурканчета Хипп, също ще пробвам и да давам вече въведена храна от ресторанта - морковчета, картофчета, трошички грах - каквото съм вкарала.

Пия кафе, бира и вино само след кърмене  Peace

И аз всяка вечер след последното изцеждане, изцеждам де що бира има из хладилника...  Joy
Joy Peace Peace само като видя твой пост и ми се допива бира!!!  Mr. Green

# 194
  • Варна
Отново само запис

Общи условия

Активация на акаунт