Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 025
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
  • София
В момента е облякла едни къси гащи върху джинсите си и летен потник върху блузата, яде бирени фъстъци и се бърше в хавлийката на иван, а с една мокра кърпа маже по прозореца... Ако питаш за лицето й, вече не е подуто след упорито мазане с фенистил. Как пък не се метна на мен, на циганка ставам, но не изгарям, да не говорим пък за алергия...

# 226
Момичета, да не се повторя със Сакси, но не ми стана приятно да чета как спорите. То ясно е,че всеки си има свое мнение и свои възгледи,нека да ги уважаваме.

Какво си прочела, аз нищо не виждам  hahaha
Стига глупости, никой не е спорил, просто ми стана чудно за калориите  ooooh!

Айде за днес стига толкоз съм ви давала наклон, нали така го изкарахте  hahaha Mr. Green

Като една млада майка така следих дискусията в предната ми отчетна и тъй като някои майки даваха съвет за ранно захранване, а на другите не им се дискутираше, аз взех че приех аргументите на раннозахранващите - и си имам едно алергично вкъщи - тъй че съвета от мен е бавно и внимателно...

# 227
  • София
[Момичета, нещо много се разгорещихте май в спорове. Ако някой иска да си захрани детето на 3 мес, а друг на 13 мес, моля. Всеки носи отговорност за собственото си дете и всяка майка знае кое най-добро за нейното.  Peace

Точно това се опитах да кажа и аз.

Вярвам, че всяка ТРЯБВА да СПОДЕЛЯ как захранва, но НЕ ТРЯБВА да сеопитва да НАЛОЖИ своето мнение. Моя приятелка има син с един месец по-голям от Яна. Аз захраних рано, по стария метод, тя захрани на 6-7 месеца. Нито веднъж, никоя от нас не се опита да се наложи на другата. И нито веднъж не се сдърпахме по темата.

Бебеш, ти си имаш своите виждания кога да захраниш. Не ти се бъркам. Както подчертах, всяка майка взема най-доброто решение за СОБСТВЕНОТО си дете! Вярвам, че и ти ще го направиш. Но те моля, опитай да бъдеш по-толерантна към тези, които имат друго виждане.

Ноеми, приятно изкарване! Пий една (две-три) бира и за мен.

Адис, Ггъбка, аз остявям Яна да яде когато иска. Още от малка така. Имало е периоди да не яде по два-три дни, но накрая все огладнява.

Само да се оплача - много тежко понесе ваксинацията. Сега май спи, защото се измори да реве, но проплаква на сън. Не я бях чувала да се дере така жално-жално. А аз щях да я убия докато й набутвах Панадола. ДРАМААА

# 228
Да сменя малко темата. Почнах да играя тенис, добре ми се отрази. Ще се старая да ходя редовно.
Но днес времето тук е дъждовно, за нищо не става. А Рая днес спи само в мен, нищо не мога да свърша.

БЕБЕШ, това че сме на различно мнение вярвам, че няма да се отрази на срещите ни в СЗ. Пак ще се радвам да се висим на живо. Wink

# 229
Лошо е, че става спор.  Tired
Хубаво е да се споделят различни гледни точки и опит  Peace
Но най-хубаво е, когато някой си изкаже теорията, тезата и версията  Mr. Green да се аргументира сериозно  Peace Peace Peace

# 230
Както подчертах, всяка майка взема най-доброто решение за СОБСТВЕНОТО си дете!

Ети, може ли малко да те поправя- Всяка майка си мисли, че взима най-доброто решение  Peace

# 231
  • Пазарджик
Вече съжалявам ,че споделих мнението си за захранването,защото мисля ,че аз провокирах този спор.
Само да кажа,че голямата ми  дъщеря е на 8г. и се сещатате как съм я захранвала.Още тогава не ми харесваше това което ми казваха докторите и винаги отлагах с малко.Съжалявам,че нямам снимки на Таня за да ви ги покажа,не изглежда по различно от на Мила хубавицата.

# 232
  • София
Както подчертах, всяка майка взема най-доброто решение за СОБСТВЕНОТО си дете!

Ети, може ли малко да те поправя- Всяка майка си мисли, че взима най-доброто решение  Peace

Peace Има сделка!

Тути, не съжалявай. Поспорили сме, сега ще се прегърнем и ще пием по една бира...

И за да сменя тотално темата, с лек преход, ще кажа, че аз няма да пия бира, защото... трябва да отслабна. За протокола - вече остават само 10 кг от качените 30 през бременността. А днес е голям ден, защото се натъпках (буквално) в едни стари дънки. Няма да споделям как преливам от тях Laughing Laughing Laughing

# 233
Моля ви някоя от вас да ми каже как да кача снимка тук? Може на лични! Hug

# 234
Да сменя малко темата. Почнах да играя тенис, добре ми се отрази. Ще се старая да ходя редовно.
Но днес времето тук е дъждовно, за нищо не става. А Рая днес спи само в мен, нищо не мога да свърша.

БЕБЕШ, това че сме на различно мнение вярвам, че няма да се отрази на срещите ни в СЗ. Пак ще се радвам да се висим на живо. Wink
М'чи то е ясно  Mr. Green

И, кво сега аз съм лошата  Mr. Green Няма проблем, свикнала съм. Дори само едно момиче да се е замислило за мен е нещо  Peace

И последно споделям - когато детето има проблем - дерматит, алергия и т.н. лекарите първо питат- кога си захранил, тъй че тези с алергии е хубаво да изчакат Simple Smile

# 235
  • София, Лагера
Вече съжалявам ,че споделих мнението си за захранването,защото мисля ,че аз провокирах този спор.
не е от това, знаеш  Wink

Ноеми, приятно изкарване! Пий една (две-три) бира и за мен.
еми щом трябва...  Sunglasses Laughing... някой друг да иска да пия и за него?  Mr. Green

... вече остават само 10 кг от качените 30 през бременността.
Party Party Party Peace Peace

# 236
Бебеш, ааааа,прочетох,прочетох.......и аз се учудих за калориите

аз бира не пия,много рядко, въпреки че работя в такава компания.

Ноеми, аз. Гледала ли си нещо за Плевен? имам те впредвид

# 237
  • В две тъмни очички
Megsy - бира,вино и кафе непосредствено след кърмене (както и Ноеми каза)

Бебешондел - без да искам да те засегна,преиначаваш казаните неща! на дали някой иска да те нарече мързелива или да те изкарва виновна за каквото и да е!  Hug

За килограмите - остават още 3 само , ама въпреки тях тялото ми се е променило много!

Днес малката явно я мъчи коремчето! Неспокойна е , свива от време на време свива крачетата и преревава на сън! Милото то  Sad

Ноеми
, приятна почивка, мацо! Бих казала да пиеш една бира и за мен,ама смятам аз да си я изпия сама  Mr. Green

Щях да пиша и още,ама на....забравих какво!

# 238
аз се включвам с бирата ( някой захранвал ли е с бира  Mr. Green) и бира с никой не деля, за килограмите свалих 10, е те си изтекоха от мен, ама останалите 20 хич май няма да ги свалям на този етап (с ядене не ставало а пък за диета не ми и минава през акъла Simple Smile )

# 239
Спор неизбежно щеше да има. Няма как да го прескочим, ЗАЩОТО ВСЕКИ СИ ИМА НЯКАКВО МНЕНИЕ, което е хубаво. Важното е да не оставаме с лоши чувства една към друга. Доста време вече се заедно тук и ни е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт