Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 123
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
Най-добрите  дерматолози са в 29ДКЦ.

# 286
Нашият мъж се изака.... В зелено...  ooooh!
На какво мислите, че се дължи??  Thinking

# 287
  • София
на претопляне или изстудяване  Peace

# 288
Прави ми впечатление как майките с големи деца-8-10 години са привърженички на ранното захранване. Това е по т.нар. съветска школа, която вече се отрича. Просто тези майки са захранили рано, защото тогава така е било.

Бебеш, аз лично искам да знам твоет мнение по въпроса със захранването и кое първо. Още повече ние сме с АД и ще си правя пюретата аз,вероятно и ще готвя. Толкова си мислех за готови пюрета и детска кухня, но няма да го бъде.
Преди се чудех, като чух една германка да разправя как поставяла на масата няколко плода и децата сами решават от кой плод ще ядат.

Емили, много сте го готини, бре:*

# 289
  • София
Радвам се да видя, че "спорът" е потушен.  Mr. Green 

А това как гледало детето и мен много ме дразни. Аз още не съм давала на яна газирано и наскоро ме увещаваха "само да опита, виж как иска" и тя от страни "мамо, искам сокче, искам сокче"... ми утре и уиски може да рече да си пийне по тая логика.  Laughing 

# 290
Аз вече влизам в графата ужасни майки  Mr. Green - НАЗДРАВЕ!!!  Wine Glass newsm56

и аз, и аз. От 2 вечери му удрям по една бира след последното кърмене.
Въобще не съм наясно с никакви захранвания, дано педката да знае за какво става на въпрос. Но тя нашата е привърженик на кърменето и май скоро няма да надава глас

# 291
  • Велико Търново
Радвам се да видя, че "спорът" е потушен.  Mr. Green 

Абе то спор реално нямаше, просто някои споделяха, а други натрапваха мнения относно захранването.

Прави ми впечатление как майките с големи деца-8-10 години са привърженички на ранното захранване. Това е по т.нар. съветска школа, която вече се отрича.

Аз съм отгледала едно по съветската школа, и две гледам сега по американската. Повярвайте ми, безумни идеи има и в двете, така, че не бива да сме антагонисти. На мен годините и опита ми вече са достатъчно, за да мога сама да преценявам кое е най-доброто за детето ми, ама майчетата, дето им е за пръв път, не мисля че е добре да разчитате на разни форумски капацитети, и да пренебрегвате съветите на лекаря, какъвто и да е той.

# 292
  • бургас

ТОВА НАИСТИНА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО  newsm10

# 293
Един ден не четох, ама нищо не съм загубила - то  вие само се джафкате Simple Smile))
А пък аз открих сезона - и перфектния начин как всички да са доволни - бутане на количка с бебе с ролери - е няма такъв кеф (и за двете) - на морската алея. Надишахме се с океански въздух ( е само чакам сега някой да каже за радиацията Mr. Green), бебето се наспа, наяде и пак спа, аз добре поспортувах и хванах тен. Ама супер беше - та хич не ме заинтригувахте с вашите спорове  Mr. Green
И нещо много сте се пропили. Изтървах ви от поглед и ... Аз си пийвам червено винце от време на време, един път си позволих да изпия две чаши, че като се развеселих, май се напих...
Аз през деня само с мокри кърпи бърша - то като сме все навън - днес на сутришната разходка, я сменях на една прясно окосена тревица, ама като нямаше пейка, а в количката не ми е удобно  Wink 

# 294
  • София, Лагера
Ха добрутро  Misc Ghost
Тази нощ Тервел направи 10 часова пауза в кърменето, а аз като невидЕла сън се наспах, щръкнах в 6 и сега си чатя с приятелка в Щатско  Party

Пепинка, как ме размечта... идвам и аз!  Heart Eyes

Jorji, изби рибата с тази копърка  Joy Joy

Пияндурнички пройдохи такива!  Twisted Evil Кой ме събра с вас, та ме развалихте и мен!  Mr. Green

Целувки от мен, заминавам, да не захраните хлапетиите уикенда докато ме няма, че ще опущя сеира!  Twisted Evil Mr. Green
Весели дни ви желая!  Hug

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 06:44 от Ноеми

# 295
  • в Надежда-та

Кафетоооооо  Laughing
А добро утро Hug

# 296
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Леле и аз май са наспах, Тия яде в 23 вчера и после чак в 5  Shocked Естествено преди нея се събудих и сега докато я чакам да стане нагъвам шоколад с кафе  Grinning
Ноеми да си починете и позабавлявате  Hug
Пепинка звучи разкошно  Grinning
ММ е почивка 3 дена и аз се подготвям от сега за шопинг, довечера съм на клуб и смятам да си поспя ден-два  Party

# 297
  • София
Хелоу, едното гледа том и джери, другото ръкомаха, а вън е гадно...

# 298
 Много говорихме за храна и за това няма да качвам снимки  Laughing  (не че мога), но се чувствайте почерпени за рождения ден на мъжа ми.

И да не забравя - искаммм слънцеееее .......

# 299
Ммммммммм, какво кафе  Heart Eyes
Благодаря!  Hug
Прави ми впечатление как майките с големи деца-8-10 години са привърженички на ранното захранване. Това е по т.нар. съветска школа, която вече се отрича. Просто тези майки са захранили рано, защото тогава така е било.

Бебеш, аз лично искам да знам твоет мнение по въпроса със захранването и кое първо. Още повече ние сме с АД и ще си правя пюретата аз,вероятно и ще готвя. Толкова си мислех за готови пюрета и детска кухня, но няма да го бъде.
Преди се чудех, като чух една германка да разправя как поставяла на масата няколко плода и децата сами решават от кой плод ще ядат.

Емили, много сте го готини, бре:*
Съветската школа се отрича много отдавна в самата Русия  Peace
И не е важно дали схемата е руска, американска, нубийска....За мен е важно да е колкото  може по- естествено...В природата няма бозайник, който  новородени да налива с води, сокчета, чайове, глюкози и т.н. И никой не прави идеално пасирани каши и пюрета, защото при тях захранването явно е в момент, в който може да се приема храна в нормалния и вид.
Това на мен ми е водещо...В общи линии.
А за готовите храни- само като им видя етикетчетата със съдържанието и ми се повдига. Айде, холан, нямало оцветители, нямало консерванти  Mr. Green Те затова нямат изпиране и държат по две години.  Mr. Green Аз не ям консерви, какво остава да давам такива на бебета. НЕ, благодаря!
И това с голямото разнообразие е мижем да те лажем...Такива безумни съчетания на заглавията, а вътре едно и също  Naughty

На детска кухня официално вече се записват децата на 10 навършени месеца. Но....за мен е неподходяща  Peace Освен това готвят с маргарин-не, мерси  Naughty А и десерти като кисели, нишестета и прочие помии(за мен са точно това) дето няма грам полезно нещо в тях, само пълнят стомахчето да е сито...няма смисъл. А и да дрънча с амбалажа всеки ден, когато я не съм готова, я реват, я сучат-тц,тц,тц...

Бире, ако си яла зелена салата или друг зелен зеленчук, може и от това да му е зелено акото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт