Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 121
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
Емили, мойто бебе от 2 дена нащо изперка. Само мрънка и не спи през деня. Дали не е от тази тъпа Луна, дето се приближила към Земята?

# 346
Вики я обличам с боди - потник или къс ръкав. С гащички - бермуди. Отгоре гащиризон - памучен . Има терлички на краката. Това е. Добре се чуства. През деня климатика е на 22. През нощта 20 градуса. Много добре и е така. Не търпи да и е топло милата. Веднага се зачервява и избива пот по нослето

# 347
Емили, мойто бебе от 2 дена нащо изперка. Само мрънка и не спи през деня. Дали не е от тази тъпа Луна, дето се приближила към Земята?

Абе и аз това се замислих... newsm78

Като прочетох как си обличате децата и веднага станах и преоблякох моето...претоплям го! Трябва определено да променя начина му на обличане! Shocked

# 348
привет мамита,

аз набързо се включвам, че нашия тати успя да приспи Ема и сега се гушкат в другата стая, а аз бързам да наготвя.
Няма да се включа в спора за захранването  Wink, със сигурност ще е късничко, но едва ли ще дочакам тиквите, а също мислех да почна с тях, че татко ги отглежда екологично чисти  Wink Знам само, че и аз като Бебеш ще трябва много да внимавам, че моя ММ е със страхотни алергии и искам да предотвратя ако мога този ад на малката.

# 349
  • В две тъмни очички
В къщи държим около 22 градуса , а малката е облечена с боди-с къс ръкав и отгоре някаква блузка и панталонки! Повече от това не слагам в никакъв случай! А да и на краката винаги има терлички, че нали от там изтивали бебетата!

# 350
  • в Надежда-та
25 градуса и нагоре - боди с дълъг ръкав и ританки

# 351
Мила, тази Ивка-усмивка мноого сладинка Heart Eyes. Пусни й някоя актуална снимка да й се порадвам, пу-пу.

# 352
  • София
Прочетох по диагонал какво сте писали. Сигурно утре ще вляза да изчета всичко подробно и да дам компетентното си мнение Mr. Green, но сега влизам да поплача малко на вашето рамо.

След жестока криза с болки в гърба, която започна снощи около 22 часа, и за да не ми е скучно, този път беше придружена с повръщане и разстройство, и продължи до днес следобед, не издържах и се замъкнах в Токуда, където с две инжекции сложиха официален край на кърменето. Сега предстоят изследвания, защото проблемът май е по-сериозен от просто възпаление.
Те ми бият инжекциите, аз рева, че няма да кърмя. Ама като магаре циврех. Хората в чудо се видяха с мен.

Оплаках се Hug

Съжалявам за правописните грешки (сигурна съм, че има), но съм почти в несвяст от преживяната болка.

# 353
25 градуса и нагоре - боди с дълъг ръкав и ританки
И ние тъй Simple Smile

Етомира, дано се оправиш бързо и не е сериозно.

# 354
etomira много неприятно...дано бързо се оправиш! Напълно разбирам как се чувстваш! Sad

Сега като преоблякох детето и то се успокои, накърмих го и заспа! Ей, за убиване съм  #2gunfire - явно съм го била претоплила и затова се е дърпал цял ден!

# 355
Etomira,  Hug дано да се оправиш скоро. съжалявам за кърменето.
моя бебок цял следобед мрънка и да е спал общо 15-20мин сигурно.заспа ми прди малко в ръцете,оставих го в леглото-мрънка.

# 356
Етомира  Hug Hug Hug дано бързо се оправиш  Praynig

И аз скоро си мислех за Аз и ти,но й нямам тела...ако някой го има да й звънне.

Някой питаше за цеденето, аз се цедя и през нощта, то ако я чакам да се събуди... тя спи по цяла нощ от 21 до 7ч.

За обличането боди с чорапки и гащеризон/анцуг  Peace

# 357
Мами , днес се замислих вече ,че е време да започна да свалям килограми , направо не мога да се търпя повече, по принцип не качих много през бременността , но ми тежат килограмите.Мъжа от доста време ходи на фитнес и пие Л -карнитин и ме светна че има за мазане който евентуално мога да ползвам, но не съм сигурна дали докато кърмя мога да го ползвам?В нета нищо не намерих по темата, ако някои знае нека пише.

# 358
  • София
Етомира  Hug
Мойто ВЪОБЩЕ не спи денем,предремва в ръцете ми по 10тина минути и това е ooooh!Само навън спи,но ето днес не ставаше за излизане...

# 359
  • някъде
Хора,мойто дете обърна режима-денем спи,та спи,но нощем.............луда ставам.Как да го оправя,в чудо съм smile3514

Общи условия

Активация на акаунт