Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 121
  • 790
  •   1
Отговори
# 375
В къщи държим около 22 градуса , а малката е облечена с боди-с къс ръкав и отгоре някаква блузка и панталонки! Повече от това не слагам в никакъв случай! А да и на краката винаги има терлички, че нали от там изтивали бебетата!
Това, че от краката изстиват е пак бабешка приумица - елате да ги видите тук как ходят по на една годинка боси по цимента и нищо им няма. На моята Рая краката и ръцете са и все ледени, но като и пипна нослето си е ок. В къщи е около 22 градуса - и аз я държа по боди с къс или дълъг ръкав, ама тънички, памучно панталонче и чорапки. Слушах и аз разни съвети и от много слушане така я бях претоплила, че една седмица беше с обрив. А когато най-много се дереше я събличах гола и така я държах по 20 мин и само така се успокояваше. Ама вече и хванах цаката и сега си е добре. Аз почнах съвсем като американците (където и аз в началото се цупех как си държат децата голи и боси) - детето с къс ръкав, аз с дълъг  Embarassed А знам, че в БГ обратното казват, каквото ти е на тебе на бебето с една дрешка повече. Ама те като са много малки не могат да си регулират температурата и претолпянето е по-лошо от изстудяването. Ама и тук все пак няма резки разлики в температурата - каквото е в къщи, такова и навън, че и по-топло. Само лятото не знам как ще я караме. Навън 40, вътре навсякъде климатици по на 15 градуса - студ.
etomira - дано да не е нещо сериозно. Мисли си, че е по-важно за бебе да има здрава майка, а то гладно няма да остане.  Hug
За отслабването - почти съм си на същите кг, ама нещо формата е по-различна  Confused - ама с ядене не мога, че то само боклуци ядем, и аз като Бебеш едвам до банята и прането стигам, та какво остава за готвене. Ама поне се движа доста напоследък. За мое щастие - ще си имаме баба след месец, ама само за 1 месец - поне малко въздух да взема и да се наспим.
А количката, колело е супер - въпреки, че ние и с обикновени колела го практикуваме - с една майка и един татко и дечицата на 1 и 2 год - те карат колелета с едни специални детски седалки, а аз с Рая с количката с ролерите и от време на време се сменяме, че аз още не съм тренирана и изплезвам езика.

# 376
Ети, бързо и леко да минава, какво то и да е! И никакви болки повече!  Hug

# 377
etomira оправяй се, кофти е да те боли.

Аз докато кърмя няма да мог да отслабна, или само съвсем малко ще сваля, но какво да се прави ще изчакам. Иначе понах да играя тенис и се надявам поне малко... да вляза в някаква форма. Но не бих се мазала дори и външно.

# 378
  • sofia
Значи-за л-карнетина-забравете! Докато кърмех питах във фитнеса 2та инструктури. Киро Скалата ми е приятел и той, който се храни само с протеинови вафлички и хапченца( според него няма вредни химии), каза да не експериментирам! Любомира Стефчева( видна културистка) и тя беше противоречива. Никой не каза да 100%. Пък без аеробни упражнения няма топене, без добавка ще въртиш повече колелото, нали знаеш, че до 20та мин се изхвърлят предимно вода и минерали, след това се започва активното топене на мазнини.

10г съм била активен спортист и след това 6г фитнес

# 379
Мами , днес се замислих вече ,че е време да започна да свалям килограми , направо не мога да се търпя повече, по принцип не качих много през бременността , но ми тежат килограмите.Мъжа от доста време ходи на фитнес и пие Л -карнитин и ме светна че има за мазане който евентуално мога да ползвам, но не съм сигурна дали докато кърмя мога да го ползвам?В нета нищо не намерих по темата, ако някои знае нека пише.
По принцип Л-карнитина е за топене на мазнините, което попадайки в кърмата, не ми се струва много благоприятно за бебето,въпреки че топейки тези мазнини ги превръща в енергия и е само хранителна добавка!
Но !!! Никъде не пише ,че не се пие по време на кърмене! Проверявала съм заради себе си! Въпреки това аз не искам да рискувам!
Аз си мисля за този който е за мазане?

Независимо , че е мазило! Отделя се! Но както казах - никъде няма противопоказания, но въпреки това най-добре се посъветвай с педиатъра! Той най-добре ще знае!

Бебеш - съгласна съм,че децата са на първо място,ама това не значи,че трябва да се оставяме неподдържани  Peace Има милиони варианти за отслабване с нормална храна! Без да се ограничаваме кои знае колко! А самата тренировка - тя стяга това , което се е отпуснало от т.нар "диета"

Щом имаш време мила, поддържай се, аз в банята не мога да влязо пък камо ли опажненя а още повече спецални неща няко й да ми готви  Laughing Но все пак кажи какво да ям че да има ефект  Hug
Ванислава е доста спокойно бебе за сега и имам доста свободно време, не знам мъжа ми сега ми донесе мазилото но още се чудя дали да го почвам.А за храненето смятам да наблегна повече на салатки и на меса.Хем полезно за кармата хем за теглото.

# 380
  • В две тъмни очички
Бебешондел, яде майката мацо! Яж на всеки 3 часа! Ако искаш мога да ти обясня какво трябва да ядеш,само че първо ми кажи дали се съобразяваш с някаква храна,заради кърменето! Да знам към какво да те ориентирам!

krissia , а ти някакви упражнения смяташ ли да правиш? Щото иначе няма абсолютно никакъв смисъл да пиеш тоя Л-карнитин или да се мажеш с него,ако няма да тренираш активно! Като за начало ако искаш опитай само с аеробни тренировки!

Мила,вчера като слушахме новините, точно това обсъждахме подяволите! Как може да са толкова прости тея хора бе!!! Зорлен Световна война ще направят! Мъка ... мъка!!! А днес като чух и вече хептен ми се изправиха косите!

# 381
Бебешондел, яде майката мацо! Яж на всеки 3 часа! Ако искаш мога да ти обясня какво трябва да ядеш,само че първо ми кажи дали се съобразяваш с някаква храна,заради кърменето! Да знам към какво да те ориентирам!

krissia , а ти някакви упражнения смяташ ли да правиш? Щото иначе няма абсолютно никакъв смисъл да пиеш тоя Л-карнитин или да се мажеш с него,ако няма да тренираш активно! Като за начало ако искаш опитай само с аеробни тренировки!

Мила,вчера като слушахме новините, точно това обсъждахме подяволите! Как може да са толкова прости тея хора бе!!! Зорлен Световна война ще направят! Мъка ... мъка!!! А днес като чух и вече хептен ми се изправиха косите!
Смятам да карам велоаргоматара и коремни преси.

# 382
  • В две тъмни очички
krissia- еми.............приятно въртене  Mr. Green! Минимум по 40 мин трябва да въртиш! А коремните са хубаво нещо,ама са повече поддържащи отколкото действащи упражнения! Но все пак са по-добре от нищо  Peace

# 383
  • Пазарджик
http://www.btv.bg/news/svetut/konflikti-sigurnost/story/80459830 … eshtu_Libiya.html

Така се надявах да се размине....и Кадафи тихо и кротко да си замине...
Изпердаших напоследък-Либия, Япония...

почва нещо страшно,дано да се потуши бързо.

etomira бързо възстановяване Praynig

За отслабването
трябва отрицателен калориен баланс тоест, за да бъде успешно трябва да горим повече калории от колкото поемаме .Ако това не става с диета то тогава трябва да се увеличат  движенията.

# 384
Добре де, ами шкембето как да го разкарам? Кои са действащите упражнения за него?

# 385
  • В две тъмни очички
За отслабването[/u] трябва отрицателен калориен баланс тоест, за да бъде успешно трябва да горим повече калории от колкото поемаме .Ако това не става с диета то тогава трябва да се увеличат  движенията.
Йеп йеп!!! Ама най-добре да поемаме по - малко калорийки, демек ДКП-то да е под нормата!

МилаИванова , за съжаление най-доброто за корем е тичкането! Аз не виждам обаче как скоро ще мога да започна да го практикувам,че тея цомби болят бе  Whistling Иначе и коремните преси и велоаргуметъра вършат работа,ама са дотса по-не ефективни и доста време ще трябва да ги практикуваш за да има ефект в/у корема!

# 386
  • Пазарджик
Добре де, ами шкембето как да го разкарам? Кои са действащите упражнения за него?

Кожата с времето ще се прибере , а мазнинката под нея като се ограничат въглехидратите, абе глад му е майката.

# 387
  • В две тъмни очички

Кожата с времето ще се прибере , а мазнинката под нея като се ограничат въглехидратите, абе глад му е майката.

Не съм съгласна! Аз съм на принципа "Ядене му е майката"! Цял живот съм процедирала така,а й хората, които са ме научили да го правя , също по този начин се поддържат!

# 388
  • Пазарджик
Също така има значение и годинките,с времето метаболизма на жената отслабва и с това се забавя свалянето на кг.Още сега виждам разлика в това как съм сваляла на 24г./когато съм родила Таня/с сега на 32г.

# 389
  • Пазарджик
Бубе не отваря

Общи условия

Активация на акаунт