Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 123
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
 Добро утро на всички, влизам с едно питане, Марти е с температура от вчера, зачервени и оголемени сливици, искам да взема мерки веднага, имате ли представа дали мога да дам тонзилотрен и инфлуцид заедно?

# 406
Здравейте!
Аз едва успявам да ви изчета и съжалявам, ако пропускам някое обръщение към мен. Ще внимавам повече.
Преди бременността ядях здравословно. Много голяма част от храната ми беше сурова. Ядях количества каквито си исках, само шоколада ми остана слабост.След 18 часа не ядях.  Правех доста пречиствания, спортувах. Тогава бях 50кг. По време на бременността му изпуснах края и по отношение на хранене и движение, качих 17 кг. Сега отново се храня правилно, не ям след шест. Почти всеки ден минавам по минимум 5 км и у дома карам велоергометър по 20 мин. Засега след раждането съм свалила 4 кг.
Юлиян откакто се затопли спи само с пижамка, без боди отдолу. През деня слагам и боди Peace
Адис, бързо да минава. Нищо не знам за тези медикаменти.

# 407
  • Пазарджик
Добро утро на всички, влизам с едно питане, Марти е с температура от вчера, зачервени и оголемени сливици, искам да взема мерки веднага, имате ли представа дали мога да дам тонзилотрен и инфлуцид заедно?

Аз се страхувам да прилагам само лечение на децата си ,а особено за толкова малко бебе.Посъветвай се с педи.Бързо оздравяване Praynig

# 408
  • sofia
можеш, на каката точно така ги изписват

# 409
  • в Надежда-та
Бе я беж към педито за по-сигурно Naughty

# 410
  • Пловдив

Може, аз така ги давам на Виолета и той е голям  Peace ( тя не пита за бебето)

# 411
  • София
Нищо не знам за тези лекарства, бързо да минва!

Аз нещо се излагам с килата и яденето - с 2-те деца по цял ден сама успявам и да готвя и да си го изяждам, а какъв глад ме гониии... Велоергуметърът ме чака, но пък яко ме болят коленете (явно от многото кила). Изобщо не се харесвам, от което се изнервям и ям.  Затова се радвам, когато пишете за спорт, упражнния и диети и малко по малко се мотивирам и аз.
А пък днес се наспах newsm44 - двамцата ни събудиха в 10. Сега ще ходя да пробвам един борд за количката - дано да стане и Михаела да иска да се вози така!

# 412
  • В две тъмни очички
И накрая ще се присъединя към момичетата дето се цуупят че не им четат постовете.. И Инка я бях питала за гастрото, и саксофон за Яна и Агентката за пъпките, ама никой не ме отразява или трябва да пиша с огромни букви...

Цупла  smile3532

# 413
  • Пазарджик
Бубе исках да те питам почна ли да слагаш ЦИКАТРИДИНА и имаш ли вече някакви отзиви?

# 414
 Момичета, много благодаря, а по каква схема ги давате, профилактичната 3пъти инфлуцид и 2пъти тонзилотрен?
Тути, аз питам за баткото, за малката и аз не бих си позволила самолечение.

# 415
Бубе, аз с килата съм си супер. Остана ми леко коремче. Само с тичане ли мога да го разкарам? Други идеи? Родих секцио.

# 416
И накрая ще се присъединя към момичетата дето се цуупят че не им четат постовете.. И Инка я бях питала за гастрото, и саксофон за Яна и Агентката за пъпките, ама никой не ме отразява или трябва да пиша с огромни букви...

Цупла  smile3532

Не се хили а казвай какво да ям, или и ти си пропуснала поста  Naughty
Бебешондел, яде майката мацо! Яж на всеки 3 часа! Ако искаш мога да ти обясня какво трябва да ядеш,само че първо ми кажи дали се съобразяваш с някаква храна,заради кърменето! Да знам към какво да те ориентирам!
Точно това ти казвам че няма кой да ме обикаля и да ми готви. Ям по веднъж максимум 2 пъти на ден. Сега с  люлката успявам да отида до тоалетната, което е голямо постижение  Wink
+13кг съм, юни започвам колоезденето - по 36км 2 пъти седмично. Като пътя е с нагорнища... Баща ми с колоездене беше смъкнал над 30кг+прибрал шкембето, тъй че за мен това е добро решение, на фитнес не ми се ходи, да бягам също...
Какво ям... картофи и ориз главно с малко млечни... вместо шоколад ям тахан с мед. Какво не ям - месо, яйца(не ми се ядат просто), цитруси, бобови, зеленчуци / ям всичко пресно само в сезон/...

Тва ще да е от мног винО  Mr. Green

# 417
  • Пазарджик
Момичета, много благодаря, а по каква схема ги давате, профилактичната 3пъти инфлуцид и 2пъти тонзилотрен?
ох,разбрах ама Марти го нямаше на линийката май  newsm78 и се подведох

# 418
  • sofia
3х1 и 2 те. И аз сега давам, че сливиците от сутринта са и огромни

# 419
  • София
Добро утро и от мен!
Благодаря на всички за подкрепата Hug Hug
Не, не са ми били инжекции за спиране на кърмата. Бият ми болкоуспокояващи, допълнително вземем противовъзпалителни. И на всички пише, че ако "Планирате бременност, бременна сте или кърмите" не трябва да се вземат. Това е лечението на посоки. Предстои ЯМР, за да се види какъв е проблемът, но това ще е след няколко седмици. После следва диагноза и самото лечение. Просто трябваше да взема решение между кърмено бебе и майка в съзнание. Взех решение за второто. Днес го приемам много по-спокойно. Изглежда вчера съм била доста по-емоционална заради болката, болкоуспокоителните и всички, съпътстващи ги симптоми.

За отслабването - важно е да има режим на хранене, не диета. И спорт. Но на мястото на Бебешондел, не мисля, че щеше да ми пука или да имам време за тях.

Общи условия

Активация на акаунт