Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 958
  • 790
  •   1
Отговори
# 630
Ноеми, какво се е случило с децата на твоите приятелки, които не са слагали ваксини?

Тути, аз в стерилизатора и нагревателя слагам изворна вода и така не ми се събира котлен камък Peace.

Момичета има ли други като мен,които не кърмят и все още са без цикъл?

# 631
Ноеми и аз бих искала да видя схемата за захранване, ако е възможно

# 632
Нашият вчера го похвалих за поведение и веднага ми развали настроението тази нощ....  ooooh!
Има лоши очи тука....  Twisted Evil

Днес дядо му го изведе на разходка след обяда в 12:30 и все още си спи в количката..... в коридора....
Понечих да му махна одеалото да не се изпоти, а той в просъница "Ееееее!!!!"  Joy
Е, поне сготвих...  Whistling

# 633
  • В две тъмни очички
Понечих да му махна одеалото да не се изпоти, а той в просъница "Ееееее!!!!"  Joy
какво разваляш съня на детето  smile3532

# 634
Ноеми,добре завърнала се!Радвам се,че сте си изкарали добре!Абе ,друго си е човек като смени обстановката...
Калифорния,на мен вече два пъти ми  идва цикъл.

# 635
Днес дядо му го изведе на разходка след обяда в 12:30 и все още си спи в количката..... в коридора....
Е, поне сготвих...  Whistling

Бира аз втори ден го прилагам този номер и съм мноооооого доволна - детето спи не само навън, а и известно време вкъщи, което си е  newsm44

# 636
Калифорния,на мен вече два пъти ми  идва цикъл.

И на мен ми идва нещо, ама не знам какво е...  ooooh!

# 637
калифорния, на мен ми дойде един месец след като спрях да кърмя.
ти откога не кърмиш?

# 638
Ноеми и аз да попитам какво се е случило с твоите приятелки , които не са сложили ваксини?

И пак, Ноеми, как да видя файла ти с захранването.

# 639
НОЕМИ   newsm20  Таблицата за захранване е уникална! Благодаря ти много!

# 640
Ноеми, може ли аз табличката за захранване  newsm47

и аз чакам всеки момент втори цикъл. дойде ми 1 седмица след като ми спря кърмата.

# 641
Искам и аз табличката на Ноеми, моля.

# 642
Ноеми, аз май нещо не мога да вляза в страницата  newsm78 , като кликна на линка ми отваря страница която ми обяснява как да качвам документи в Гугъл.

# 643
Ноеми, имам оферта, явно всички искаме таблицата, дай я с някакъв обществен достъп  Hug

# 644
Бебеш, след като Явор е с АД и е направил алергична реакция след Пентаксима отложиха ли му имунизациите?

Елч, не съм кърмила изобщо, спряха ми кърмата с бромокриптин, поради мое заболяване.

Общи условия

Активация на акаунт